Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

Vrijwilliger op de TT Camping, leuk voor iedereen!


Beste <<Voornaam>>,

De TT staat weer voor de deur en dus zijn de voorbereidingen voor de TT Camping bijna afgerond. Ook dit jaar mogen we weer rekenen op de hulp van heel veel vrijwilligers. Er staan op dit moment nog enkele ‘vacatures’ open die we graag nog zouden willen vullen. 

Camping Asser Boys staat bekend als gezellige en rustige camping. Om dit zo te houden zorgen we dat we 24 uur per dag zichtbaar zijn op de camping. De dagen zijn verdeeld in verschillende shifts. We zijn nog op zoek naar versterking op de volgende dagen en tijden:

Vrijdag  08:00 - 12:00 uur
Vrijdag 16:00 - 00:00 uur
Zaterdag 08:00 - 16:00 uur 
Zondag 08:00 - 16:00 uur
’s Nachts Tijden in overleg

Wat ga je doen?
Om de camping voor iedereen veilig en leuk te houden zijn er een aantal regels waaraan de gasten zich dienen te houden. In tweetallen loop je af en toe een rondje om er op toe te zien dat deze worden nageleefd. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat de brandgangen vrij blijven en dat de gasten af en toe hun rommel opruimen. 

De camping is alleen toegankelijk voor geregistreerde gasten. Daarom controleer je bij de poort of de bezoeker bekend is en dus een polsbandje heeft. Is dit niet het geval begeleid je ze naar de inschrijving. Vervolgens wijs je ze eventueel hun plaats op de camping aan. Af en toe controleer je de staat van de toiletten en douches. Wanneer deze vuil zijn schakelen we een schoonmaakbedrijf in zodat iedereen weer gebruik kan maken van frisse sanitaire voorzieningen. 

Ook ’s nachts willen we zichtbaar zijn op de camping. Er zijn minimaal 2 personen van Asser Boys aanwezig die ondersteuning krijgen van de hondenclub. Je kunt je aanmelden voor de hele nacht, of voor enkele uren.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat je tijdens de diensten wordt voorzien van een hapje en een drankje!

Het belang van de TT Camping
De TT camping is van enorm groot belang voor Asser Boys. Door de inkomsten van de TT camping kunnen we de contributie laag houden. Als vrijwilliger lever je dus een grote bijdrage aan deze grote bron van inkomsten. Voor veel vrijwilligers is de sfeer op de camping de belangrijkste reden om elk jaar weer mee te helpen. Je komt met veel verschillende mensen in contact, en kunt eventueel je vreemde talen nog wat bijspijkeren. Redenen genoeg dus om je aan te melden!

En nu?
Ben je enthousiast geworden om als vrijwilliger aan de slag te gaan op de TT camping? Meld je dan meteen aan bij Andrea Lammers (andrealammers@ziggo.nl). Twijfel je nog of wil je nog wat meer informatie? Laat dit dan ook aan Andrea weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Tweet
Share
Forward


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vv Asser Boys · Lonerstraat 100a · Assen, Drenthe 9403 TD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp