Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

7e Nieuwsbrief 2016-2017

Beste <<Voornaam>>,
 

Van de voorzitter

De Poiesz actie is dit jaar zeer succesvol verlopen. Onze penningmeester kan een bedrag van € 1.373,00 op zijn rekening ( ik bedoel de rekening van Asser Boys) bijschrijven. Een mooi resultaat voor de medewerkers, die dit hebben georganiseerd. En uiteraard gaat mijn dank ook uit naar allen die een steentje of zelfs een “steen” hebben bij gedragen. Ook de geweldige actie van de Poiesz moet uiteraard benoemd worden.

Onze Kevin Bodde heeft onlangs een zware FIFA test vcoor grensrechters in het betaalde voetbal met succes doorstaan. Kevin proficiat. Het zal vast niet lang meer duren totdat we je in de eredivisie langs de lijn zien lopen.

Vanmorgen (8 april) even op het veld gekeken naar een zeer zenuwachtige Yorick Kooistra, die zijn eerste wedstrijd bij de F-jes als scheidsrechter moest fluiten. Geweldig gedaan.

Onze sponsorcommissie is druk doende om voor de komende drie seizoenen nieuwe sponsorcontracten af te sluiten. De gesprekken zijn succesvol en hoopvol verlopen. Binnenkort , wanneer de contracten getekend zijn, zullen de namen bekend worden gemaakt. Maar vele zogenaamde insiders weten dit natuurlijk al heeeel lang !

Binnenkort staat de eerste camping alweer voor de deur. De camping organisatie is al weer druk doende om alles rond te krijgen. Maandagavond 10 april is er een bijeenkomst voor alle campingmedewerkers. Aanvang 20.00 uur. En we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Ik ga er wel van uit dat onze oudste medewerker, maar nog zeer vitaal, Marten Kabbedijk ook weer aanwezig is. Marten is onlangs 84 jaar geworden. Alsnog van harte proficiat.

De afgelopen weken heb ik me wederom verbaasd hoeveel leden, maar ook niet leden, actief voor Asser Boys zijn. Het is echt fantastisch hoe de medewerkers iedere keer weer klaar staan voor de club. Ik kan er niet genoeg complimenten voor bedenken.

Het is zeker denkbeeldig dat ons eerste team dit jaar kampioen wordt. Uiteraard is er nog een lange weg te gaan, maar we moeten er zeker rekening mee houden. Uiteraard zijn er inmiddels gesprekken gevoerd op welke wijze een eventueel kampioenschap gevierd moet worden. Mochten er nog ideën leven, dan hoor ik die graag.
 
Jan Puper

Fitness Factory sponsort Asser Boys VR1

Sinds de start van het seizoen 2016-2017 heeft Vrouwen 1 bij Asser Boys een nieuwe shirt en tassen sponsor: Fitness Factory. En naast de shirts en tassen hebben de dames ook hun conditie kunnen verbeteren bij Fitness Factory. 

Fitness Factory wil graag een steentje bijdragen aan het vrouwenvoetbal bij Asser Boys. Door de dames op weg te helpen met een betere conditie zijn zij beter in staat, in de zware competitie het hoofd boven water te houden. Op dit moment staan ze in het tweede rijtje en daar willen ze graag bovenaan staan. Aan de outfit zal het niet liggen: met de nieuwe shirts en tassen staan ze er netjes op. 

En er zijn nog een paar tassen en shirts over voor nieuwe speelsters, waaronder ook een keeper. Dus mocht je interesse hebben, meld je aan bij Asser Boys. Kom een keer gratis meetrainen op de maandag of woensdag avond. Zie voor meer informatie de website: www.asserboys.nl

De dames, de begeleiding en het bestuur zijn Fitness Factory zeer erkentelijk voor hun bijdrage.

Nieuwe kleding voor de pupil van de week

Misschien is het je al opgevallen? Sinds de wedstrijd van Asser Boys tegen CEC op 19 maart jl. kun je de pupil van de week in fonkelnieuwe kleding bewonderen!

Bekijk hieronder nog twee foto's van de nieuwe kleding!
Foto (1)
Foto (2)

Asser Boys scoort uitstekend bij muntenactie Poiesz

Asser Boys is van alle Asser sportploegen winnaar geworden van de muntenactie bij supermarktketen Poiesz. Met een totaal van 27.377 munten scoorde Asser Boys het beste in Assen. Moest Asser Boys in voorgaande jaren clubs als LTC en ACV voor laten gaan, dit keer bleef Asser Boys beide clubs ver voor. Vrijdagavond is tijdens het Poiesz-gala in Leeuwarden bekend gemaakt welk bedrag Asser Boys bij elkaar heeft gespaard. Er is een cheque van maar liefst € 1.373,-- in ontvangst genomen!

Asser Boys is de Poiesz en de spaarders zeer erkentelijk voor de geweldige bijdrage waarmee mooie materialen kunnen worden aangeschaft.

Voorlichting vrijwilligers TT campings op 10 april 2017

Alle medewerkers / vrijwilligers van de TT-campings opgelet!

Binnenkort is het weer zover. Van 26 tot en met 30 april is het Superbike weekend. Dat betekent dat de eerste camping weer gaat plaatsvinden. De meeste medewerkers / vrijwilligers hebben hierover al bericht ontvangen. Om alles weer in goede banen te leiden, nodigen we alle campingmedewerkers (dus zowel van de camping als ook de horeca) uit voor een  bijeenkomst op maandagavond 10 april 2017 om 20.00 uur in de kantine.

Ook leden/ouders, die het wel iets lijkt om op de één van de campings  te helpen, zijn welkom. Nieuwe vrijwilligers zijn namelijk altijd nodig. Met name de nachtdiensten zijn moeilijk te vervullen.

Willy Hunneman bedankt leden Asser Boys

Geachte voorzitter, Jan Puper, voetbalvrienden,

Allereerst bedankt voor de mooie enveloppe met inhoud. Mijn hartelijke dank daarvoor. Ik ben vereeuwigd in de fotogalerij in de kantine van de ASSER BOYS, wat een heuglijk een
fantastisch feit. Mijn voetbalhartje ligt inderdaad nog steeds bij de 'ASSER-BOYS' 

Dit omdat ik de afgelopen vijftig jaar lid was van de voetbalvereniging en dit zal ook wel zo blijven.

Wat heb ik hier mooie jaren meegemaakt!! Vooral het spelen in het negende elftal en de omgang met mijn elftalgenoten toen destijds was fantastisch. Het zeevissen, het uitje naar KoedijkI de stille-werkersavonden en de omgang met al die andere lieve mensen. Ga zo maar door. 
 
Lees verder

Jeugdscheidsrechters gezocht!

Asser Boys heeft momenteel een tekort aan jeugd scheidsrechters. En daarom zijn we op zoek naar (jeugd)leden die graag een jeugdwedstrijd willen fluiten. Ook het volgen van een cursus voor jeugdscheidsrechter is mogelijk.

Dus: Mocht het je leuk lijken om jeugdwedstrijden te begeleiden, schroom niet en meld je aan. Je kunt je richten tot Max Hulsinga of de Jeugdcommissie (jeugdcommissie@asserboys.nl) voor meer informatie. Hierna zal er contact worden opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.
Wedstrijdverslagen
SVV '04 - Asser Boys (2-1)
SV Twedo - Asser Boys (0-1)
Asser Boys - VV CEC (2-1)
VV Musselkanaal - Asser Boys (0-2)
Asser Boys - FC Ter Apel '96 (3-1)

De kantine is uitgebreid!

Het zal jullie ongetwijfeld al zijn opgevallen. Sinds enkele weken is de kantine een stukje groter geworden.
Door de inzet van enkele vrijwilligers heeft de kantine een mooie uitbreiding gekregen. Hierboven staat een foto van tijdens de werkzaamheden. Ben je benieuwd naar het eindresultaat, kom dan eens langs in de kantine.

Aan degene die hebben meegeholpen dit te realiseren: Geweldig werk mannen, hartstikke bedankt!

Reis het Nederlands vrouwenelftal achterna met Drenthe Tours!


Dit jaar is het EK vrouwenvoetbal in Nederland. Onze leeuwinnen zullen zich weer van hun beste kant laten zien. Het Nederlands Vrouwenelftal speelt de groepswedstijden tijdens het kampioenschap in Utrecht, Rotterdam en Tilburg. Drenthe Tours verzorgt voetbalreisjes naar de verschillende locaties.
Lees verder

Asser Boys zoekt...


- Een verzorger voor het eerste elftal.
Naast het begeleiden van de spelers op de zondag, vindt er ook verzorging plaats tijdens trainingsavonden. 
Interesse: neem contact op met Henry Jansen van de TC (tc@asserboys.nl
 
- Jeugdtrainers.
Voor de jeugd worden meerdere trainers gezocht. 
Interesse: neem contact op met Max Hulsinga van de JC (jeugdcommissie@asserboys.nl)

Asser Boys stelt 150 euro beschikbaar voor giro 555

Asser Boys heeft 150 euro gestort op giro 555. In ons land is eerder deze maand de nationale giro 555-hulpactie 'Help slachtoffers hongersnood' begonnen. Hongerrampen eisen het leven van duizenden mensen in landen als Jemen, Somalië, Zuid-Soedan en Noordoost-Nigeria.

De nationale hulpactie heeft een beroep gedaan op alle voetbalclubs een handje te helpen. Het bestuur van Asser Boys heeft besloten positief op de oproep te reageren. "Om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen is een bedrag van 150 euro overgemaakt op giro 555" zegt voorzitter Jan Puper.

Vrijwilligers,

Door Harrie Weidgraaf, 27 maart 2017.

Als ik maandag ’s morgens om 9.00 uur op het terrein aankom en de Oase betreed dan zitten ze er al. Veelal 15 mannen die samen aan de stamtafel een bakkie doen en de wedstrijden van de Boys en Girls nog even doornemen. Ook steevast komen Feijenoord en Ajax aan de orde. De scheidslijn loopt dwars door de groep. Maakt het gesprek lekker levendig. Om kwart over negen staan de mannen op. Ieder voor zich gaat naar zijn eigen onderdeel of taak. Overleg is meestal niet nodig. Ze weten wat ze moeten doen. En doen het met overgave.
 
Kleedkamers worden schoongemaakt, de kantine, de bestuurskamer en commissiekamer worden weer netjes gemaakt. De voorraden worden aangevuld. De doelnetten worden afgehangen, lijnen zo nodig opnieuw gekalkt, de reclameborden aangebracht en schoongemaakt.

Daarnaast wordt al het afval dat de bezoekers en supporters zowel langs de velden en op het parkeerterrein achterlaten verzameld en afgevoerd. Goed werk. Gedaan door mannen die dit liefdevol voor Asser Boys doen. Samen werken om hun cluppie Asser Boys hoog te houden. Deze mannen zijn onbetaalbaar. Zonder namen te noemen wilde ik ze hier even in de schijnwerpers zetten.
 
Lees verder

Paaseitjes zoeken

Op Tweede Paasdag (maandag 17 april) wordt het traditionele paaseitjes zoeken voor jeugdleden t/m 10 jaar op en rondom de velden van Asser Boys weer georganiseerd.

Het paaseitjes zoeken vindt weer in drie leeftijdsgroepen plaats. Hoe laat de paashaas het startschot geeft, en jullie op zoek kunnen naar de vrolijk gekleurde paaseitjes, staat hieronder vermeld.

1 t/m 3 jaar : 9:45 aanwezig
4 t/m 6 jaar : 10:30 aanwezig
7 t/m 10 jaar: 11:15 aanwezig

Voor extra informatie of opgave kun je terecht bij Sien de Jonge via WhatsApp / SMS (06 - 20 60 04 28) of per email jongelanjouw@hetnet.nl.

Financiële ondersteuning

Geachte ouders/verzorgers
 
Graag verwijs ik u naar onderstaande c.q. bijgaande informatie. Mogelijk komt u voor een financiële ondersteuning in aanmerking voor de voetbalkosten van uw kind. Vanwege de vele regeltjes heb ik ons lid Luc Rengers bereid gevonden om u daarin te ondersteunen, en als uw vertrouwenspersoon op te treden. U kunt daarover contact met hem opnemen op zijn telefoonnummer 06-19226803 of mailen naar:  lucrengers@gmail.com
 
Jan Puper, voorzitter Asser Boys

Informatie regelingen

Mobiel digitaal wedstrijdformulier

Het amateurvoetbal stapt vanaf volgend seizoen over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone gaan.

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is een mooie ontwikkeling voor het amateurvoetbal. Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier.
Lees verder

Asser Boys VR1 zoekt doelvrouw

Asser Boys VR1 is voor het volgende seizoen op zoek naar een doelvrouw. Asser Boys VR1 komt momenteel uit in de tweede klasse.

De keepster moet voldoen aan de volgende punten:

  • twee keer in de week trainen (maandag en woensdag van 19.30-21.00);
  • zaterdag mee te gaan met de wedstrijd;
  • houdt van gezelligheid.

Asser Boys biedt:

  • een leuk damesteam;
  • een gezellig club;
  • kleding van de club (behalve de schoenen);
  • keeperstraining is mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met trainer Carlos Spaans (06-40891743) of wedstrijdsecretaris Aart Rossing (06-13801842).

Valencia CF jeugdtrainers komen naar Asser Boys in Assen voor een training 3-daagse!


Voor het 2e jaar beleeft de jeugd van Assen en omgeving de voetbalweek van hun leven. Door groot succes van afgelopen jaar stuurt de Spaanse topclub Valencia CF opnieuw de trainers van de jeugdopleiding naar Asser Boys in Assen.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast van 24 t/m 26 juli 2017 op het complex van Asser Boys.
 
Lees verder

Mutatielijst leden 27-02-2017 t/m 08-04-2017

Klik hieronder op "Mutatielijst leden" om de ledenmutaties van 27 februari tot en met 8 april te bekijken.
Mutatielijst leden
Heeft u nog tips naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur ze naar nieuwsbrief@asserboys.nl!
Tweet
Deel
Stuur door


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
vv Asser Boys · Lonerstraat 100a · Assen, Drenthe 9403 TD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp