Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

2e Nieuwsbrief 2015-2016

Beste <<Voornaam>>,

 

Van de voorzitter


Het eerste digitale clubblad of nieuwsbrief, is goed gevallen. Wel kreeg ik een paar opmerkingen dat men het jammer vond, dat het papieren clubblad was verdwenen. Dat gaat dan met name om leden, die nog niet in de digitale wereld vertoeven. Misschien is het een idee, om het clubblad, ( ik blijf het zo maar noemen) te printen en in de kantine neer te leggen.

Onze technische mannen hebben zich de afgelopen weken suf gepeinsd, waarom het water in de urinoirs zo slecht wegliep. Bij een nader onderzoek werden er consumptiemunten en dopjes ( onbekend is van welke flessen ??) in de afvoer aangetroffen. Maar daarmee was het probleem nog niet opgelost. Het probleem zat onder de vloer, maar ja wie gaat daar even onder. Feike durfde het niet aan, maar het waarom begrijp ik ook niet. Jan Hees offerde zich op. Het bleek dat de leidingen van binnen helemaal vol zaten met kalkaanslag. Hoe zou dat toch komen bij Asser Boys?

De rolladeactie van de jeugd en de oudere “Theo  jeugd” is een groot succes geworden. Ongeveer 900 rollades zijn verkocht. Voor herhaling vatbaar lijkt mij, maar de organisatie moet volgend jaar wel iets beter. Iedereen die zich heeft ingezet,( op wat voor manier dan ook ) wil ik hartelijk bedanken.

De Sint en zijn pieten wil ik niet bedanken. Zij meenden de kastjes in de bestuurskamer vol te moeten gooien met pepernoten. Misschien kan de Sint zijn pieten opdracht geven om de rommel nog even op te ruimen. En volgende keer niet weer doen, ook al is het een traditie. Immers in de kast liggen zaken, waar niemand iets mee te maken heeft. Maar verder was het een geslaagde middag. Sint en Pieten bedankt!!

Nee dan de “ouwe Kab-Sinterklaas”, daar heb ik waardering voor. Deze was op zijn 82e jaar, gisteravond nog zeer actief tijdens de jaarlijkse bingo. Ik heb trouwens uit welingelichte kring begrepen dat het een zeer geslaagde en vooral gezellige avond was. De organisatie en de sponsors van de vele prijzen krijgen een dikke pluim.

Onze trainer Wietze de Jong heeft zijn contract verlengd met een jaar. Daar ben ik blij om. Nu nog even afwachten of de voorzitter zijn contract ook verlengt?

De leukste voetbalploeg van Asser Boys, de TOP KIDS, hebben dringend behoefte aan trainers. Door omstamdigheden moeten trainers na de winterstop hun functie neer leggen. Ik heb al velen benaderd, maar het antwoord is steeds teleurstellend NEE. Wie is nu zo sportief om de handschoen op te pakken, en deze kinderen te helpen. Het kost slechts één uurtje in de week.
 
De afgelopen weken waren voor mij bij Asser Boys zeer hectisch. Ik wijd daar verder niet over uit, maar ik hoop het voorlopig niet weer mee te maken. Daarom het vriendelijke verzoek aan iedereen om het komende jaar wat meer vergevingsgezind voor elkaar te zijn. Daar wens ik u alle wijsheid bij.

Plezierige dagen toegewenst.

Jan Puper

Oliebollenactie

Asser Boys sluit het jaar 2015 af met een spetterende Oliebollenactie. Steun onze club door uw oliebollen bij ons te bestellen.

Bestel uw oliebollen voor 29 december middels het bestelformulier. Het formulier graag inleveren bij de bar of bij Harm van Holkema. U kunt uw bestelling ook e-mailen naar oliebollen@asserboys.nl

De oliebollen kunnen op Oudejaarsdag 31 december 2015 tussen 9.00 en 14.00 uur worden opgehaald in de kantine van Asser Boys.

Asser Boys verlengt contract met trainer Wietze de Jong

Wietze de Jong is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Asser Boys. Het bestuur heeft besloten het contract met hoofdtrainer Wietze de Jong met een jaar te verlengen. Daar zowel de trainer als het bestuur tevreden is over de samenwerking, de prestaties, en ook de spelersgroep positief is, is er overeenstemming bereikt tot contractverlenging.

Verslag ALV - financiële toekomt en hoofdpijndossiers

Nadat eerst de commissies op de foto waren gezet, opende voorzitter Jan Puper de Algemene Leden Vergadering (ALV) bij Asser Boys op vrijdag 27 november 2015.

De voorzitter benadrukte nogmaals dat de ALV het hoogste orgaan is binnen Asser Boys en dat het bestuur, en hijzelf als ‘Burgemeester’, binnen de kaders handelt die in de ALV worden afgesproken. 

Op basis van de speciale ALV van mei 2015, waarin de leden het bestuur mandaat hebben gegeven om de financiële voorstellen verder uit te werken, gaf Albert Meek een toelichting op wat er ondertussen is gerealiseerd.

Klik hier voor een foto impressie
Lees verder

Loting districtsbeker

Woensdagavond 16 december is er geloot voor de noordelijke districtsbeker, waarvoor nog 32 clubs strijden. Voor Asser Boys kwam v.v. Bergum uit de de koker te voorschijn. 

De uitwedstrijd wordt gespeeld op 7 februari 2016 (onder voorbehoud). De v.v. Bergum komt uit in de zondag 1e klasse F, en bezet momenteel de 8e plaats. Het sportcomplex vindt u aan de  Burgemeester Bothenius Lohmanlaan in Burgum.

Groots sinterklaasfeest bij Asser Boys

Ook dit jaar heeft Sinterklaas Asser Boys weer bezocht.

De middag begon een beetje rommelig, omdat er bij aankomst in de kantine alleen twee pieten binnenkwamen, en die waren Sinterklaas en de hoofdpiet kwijt, maar met behulp van enige Hulp-Piet-Kinderen waren de ‘ vermisten’ snel gevonden. Voor de pauze mochten er een aantal kinderen bij Sinterklaas komen, een verhaaltje vertellen en werden er diverse liedjes voor de Sint gezongen.

Dit alles werd op vakkundige wijze aan elkaar gekletst, door onze super spreekstalmeester Edzo Kuipers. Waarvoor Hulde!!

Lees verder

Oliebollentoernooi 2015

Op Dinsdag 29 december 2015 om 09.00 uur is het weer zover dat we het startsein geven voor het jaarlijkse oliebollentoernooi.

Dit zaalvoetbaltoernooi wordt elk jaar op één van de laatste dagen van het jaar gespeeld in de Peelo Hal. Als het goed is wordt dit voor de 34e keer gedaan. De jeugd begint om 09.00 uur en de senioren spelen van 18.00 uur tot +/- 23.00 uur. Voor de senioren is opgave vooraf verplicht.
Lees verder
Onze Club van 13 december
Samenvatting van de wedstrijd Asser Boys - FC Assen op RTV Drenthe

Word vriend of vriendin van Asser Boys en steun de vereniging!

De Supportersvereniging en de Stichting Vrienden Asser Boys hebben zich verenigd in de Vrienden van Asser Boys met als doel de ondersteuning van Asser Boys een nieuwe impuls te geven. Je bent al vriend of vriendin van Asser Boys voor een minimale bijdrage van € 10 per jaar en je levert daarmee een welkome bijdrage aan het voortbestaan en de ontwikkeling van de vereniging.

Ook bedrijven en instellingen kunnen vriend van Asser Boys worden. Om de vereniging financieel gezond en draaiende te houden zijn sponsorinkomsten onontbeerlijk.

Het streven is om de contributie zo bescheiden mogelijk te houden. Asser Boys ziet dit als haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Om dit alles te kunnen blijven realiseren is steun van begunstigers noodzakelijk.

Word daarom Vriend of Vriendin van Asser Boys. Doe mee!
 
Lees verder

Kampioenschappen E1, D1 en G1

De afgelopen weken zijn maar liefst 3 teams van Asser Boys kampioen geworden.

Asser Boys D1 behaalde op 28 november in de thuiswedstrijd tegen Leo Loon D2 een duidelijke 6 - 1 overwinning en werd met 9 gespeelde wedstrijden ongeslagen kampioen. De spelers van de apetrotse leiders Roelof Meyering en Joop Dollenkamp scoorden tevens een geweldig doelsaldo: 53 doelpunten voor en slechts 6 tegendoelpunten.

Het G1 team speelde, eveneens op 28 november, een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 Bargeres G1 uit Emmen en begon dit duel met twee punten voorsprong. Na een spannende wedstrijd werd er uiteindelijk met 5 - 2 gewonnen en was het kampioenschap een feit.

Tot slot is Asser Boys E1 op 12 december kampioen geworden. Dit team heeft tot en met deze wedstrijd alles gewonnen en is niet meer in te halen. In 11 wedstrijden werden 33 punten behaald, 76 doelpunten gescoord en zijn slechts 12 tegendoelpunten gescoord.

Twitter @vvAsserBoys

Volg ons Twitter-account @vvAsserBoys (https://twitter.com/vvAsserBoys)!

Op dit account wordt u op de hoogte gehouden van al het nieuws rond Asser Boys.

Verder worden op dit account, sinds een tijdje, live-updates getweet tijdens de wedstrijden van het 1e elftal.

 
Heeft u nog tips naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur ze naar nieuwsbrief@asserboys.nl!
Tweet
Share
Forward