Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

1e Nieuwsbrief 2015-2016

Beste <<Voornaam>>,


Van de voorzitter

Voor u ligt de, of staat de, eerste digitale nieuwsbrief in de geschiedenis van de v.v. Asser Boys. Ik moet zeggen dat het er gelikt uit ziet. De samenstellers en ontwerpers wil ik dan ook complimenteren met het bereikte resultaat. Ik vraag me echter nog wel af hoe we de leden bereiken, die nog niet aan de digitale wereld deelnemen. Lijkt me trouwens wel een lekker rustgevend gevoel.

Vrijdag 27 november vindt de algemene ledenvergadering plaats. Het zou mooi zijn als ook de actieve voetballende leden eens acte de présence geven. Per slot van rekening besteden we met z’n allen duizenden uren per jaar om die categorie te laten voetballen. Of doen we dat ook nog voor anderen?  En misschien bent u wel heel benieuwd wie na het seizoen 2015-2016 uw nieuwe voorzitter wordt. Dat en nog veel meer vertellen wij U volgende week vrijdag.

Ik gruwel af en toe van het commentaar dat we op elkaar hebben. Het is zo gemakkelijk om dit doen. Zo zijn er ook nog wel eens bemerkingen op ons lid Danny Durik. Danny is scheidsrechter voor Asser Boys en hij staat ook op andere gebieden klaar. Zo heeft hij de afgelopen maanden voor € 1.600,00 aan sponsorgelden binnen gehaald. Fantastisch gedaan Danny. Namens het bestuur een groot compliment. Ben benieuwd of de “criticasters” zo sportief zijn om dit ook te doen. Maar misschien doet goed voorbeeld, goed volgen.

De jeugd komt bij u langs. Niet in de zomer, maar nu in de winter. Dit geldt in dit geval voor de verkoop van rollades. Een kilo varkensrollade voor de prijs van € 5,99 van onze slager uit Oude Pekela. Waar krijg je dat nog tegenwoordig. Steun onze jeugd en koop uw rollade bij Asser Boys. Kijk voor verdere info verderop in deze nieuwsbrief of op de site van Asser Boys.

Begin dit jaar heeft de brandweer een inspectie gedaan naar de brandveiligheid bij Asser Boys. Eén van de aspecten was het parkeren, direct bij de kantine. Bij calamiteiten zou dat tot ernstige hinder c.q. gevaar kunnen leiden. Alhoewel wij zoveel mogelijk iedereen hebben gewaarschuwd om dat niet meer te doen blijft de overlast aanhouden. Vanaf volgende week wordt de ruimte voor de kantine dan ook verboden gebied om te parkeren. De rood witte paal zal dan ook afgesloten worden. Indien u goederen of i.d. moet af geven, of afhalen, kunt u de sleutel in de kantine op halen. Voor diegenen die slecht ter been zijn, is een telefoontje naar de kantine voldoende. U wordt dan geholpen.

Jan Puper

Bekerwedstrijd Asser Boys 1

Asser Boys 1 speelt morgen in de beker een thuiswedstrijd tegen Hoogeveen. Momenteel bezet Hoogeveen een 8e plaats in de 1e klasse F.

De wedstrijd wordt morgen om 14.00 uur gespeeld.

Aanslagen Parijs, 1 minuut stilte

Het Nederlandse voetbal staat aankomend weekeinde stil bij de tragische gebeurtenissen in Parijs. 

Voorafgaand aan het bekerduel Asser Boys - Hoogeveen zal er een minuut stilte worden gehouden.

Bestuur Asser Boys

Wervelstorm teistert tribune Asser Boys

Door Sjoerd Rombout, Assen 20 november 2015

Op maandagmorgen 9 november 2015 ontdekten de mannen van de maandag morgen ploeg dat de tribune bij Asser Boys is geteisterd door een wervelstorm.
 
De zittribune op het talud achter de kantine was totaal vernield. De planken en stoeltjes lagen onder aan het talud. En die waren zodanig kapot dat ze niet meer te gebruiken zijn.
 
Asser Boys zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe tribune. Wie gaat daar bij helpen? Financiële en/of personele steun is welkom

1e Editie Oase Cup voor oppermachtig De Weide

Damesvoetbal zit in de lift, evenals de 7 tegen 7 variatie. Bij Asser Boys is dit samengevoegd wat tot resultaat heeft geleid dat op vrijdagavond 13 november een 7 tegen 7 toernooi werd gehouden.

De eerste editie van de Oase Cup is een zegetocht geworden voor De Weide. De zaterdagclub uit Hoogeveen verscheen vrijdagavond met twee teams op de velden van Asser Boys en manifesteerde zich tijdens de poulewedstrijden als de gedoodverfde favoriet. Zonder een tegengoal te incasseren werden de beide teams van trainer/coach Rudy Mensing poulewinnaar.
Lees verder

ZMP biedt reclameborden aan

Geen sportvereniging kan tegenwoordig bestaan zonder de steun van sympathisanten. Zo ook Asser Boys niet. Natuurlijk betalen de leden contributie voor het beoefenen van hun geliefde sport. Maar in het voortbestaan van onze club zijn wij ook in grote mate mede afhankelijk van sponsorgelden. De ZondagMiddagPloeg (ZMP) bestaat uit een vaste groep hondstrouwe leden, veelal 40, 50 jaar of langer lid, die zondags na afloop van de wedstrijd van ons eerste elftal, onder het genot van een paar biertjes nog even wat nakaart. Het afgelopen seizoen (en) zijn er wat betreft de bordsponsoring rondom ons hoofdveld  wat lege/vrije plekken ontstaan, en volgens de mannen zou een bord van de ZMP daar zeker niet misstaan. Na kort overleg werd het al een snel een hamerstuk en werd besloten zelfs twee borden te doneren.

Met dank aan Frans Geers voor de realisatie van de borden.  

Hulde aan de mannen van de ZondagMiddagPloeg voor dit fantastische gebaar!! 

'Goed voorbeeld doet goed volgen'  en wie volgt!!

Topkids 1 raakt pas laat op stoom

Met een enigszins verzwakte selectie reisden we af naar Drachten. Jeffrey was geblesseerd aan de voet en zodoende was hij er niet bij. Wel heel fijn dat Jessica er ook eens bij kon zijn. De 1e wedstrijd was tegen Drachten 2 en het was meteen duidelijk dat het wel heel zwaar zou worden. In het begin kwamen de boys er eigenlijk niet aan te pas. Jeffrey, de rots in de branding in de verdediging, werd wel heel erg gemist. Het kwam te vaak voor dat Marleen alleen in de verdediging het moest opknappen. Dan is er vaak geen houden aan, hoe goed Marleen haar best ook deed.
 
Lees verder

Topkids 2 doet aan gezichtsbedrog ….

Op zaterdag 7 november werd koersgezet naar Sportpark Het Noorden in de stad Groningen voor de derde reeks wedstrijden in deze competitie voor de heren van Topkids 2. Onder een aangename temperatuur, maar met ietwat druilerig weer werd afgetrapt tegen de gastheren en dames van Kids United. De bedoeling was deze keer om toch wat meer vanuit een vaste positie (in het geval van Rick letterlijk) op het veld te gaan voetballen en daarbij de bal het werk te laten doen.
 
Lees verder

Rolladeverkoop Asser Boys

Tijdens de laatste ledenvergadering is afgesproken dat alle afdelingen binnen Asser Boys een actie gaan houden. Daarom heeft de jeugdcommissie er voor gekozen om de jeugdspelers rollades te laten verkopen. Het zijn varkensrollades van circa 1 kg en de kosten zijn € 5,99 per stuk. Om de prijs hoeft men het niet te laten. Ze zijn vacuüm verpakt en de rollades komen van een echte slager, dus de kwaliteit is goed.

Het is de bedoeling dat alle jeugdleden proberen om zoveel mogelijk rollades te verkopen. De verkoop start vanaf 14 november en het inschrijfformulier moet voor 1 december weer worden ingeleverd bij de leiders of bij de jeugdcommissie. Op het formulier kun je aangeven of de rollade bij Asser Boys opgehaald gaat worden of dat de rollade bezorgd moet worden.  
 
Lees verder

Agenda algemene ledenvergadering


Datum: 27 november 2015 
Aanvang: 20:00 uur 
Plaats: Kantine Asser Boys

AGENDA
 1. Opening
 2. Vaststelling Agenda
 3. Mededelingen Dagelijks Bestuur
 4. Verslag van ALV 01 december 2014
 5. Lopende Zaken
 6. Sponsoring
Pauze
 1. Financieel jaarverslag seizoen 2014-2015
 2. Verslag kascommissie en evt. verkiezing nieuwe leden
 3. Jubilarissen
 4. Rondvraag
 5. Sluiting 

Teams, programma en uitslagen

Op de website van Asser Boys staan de teams, het programma en de uitslagen vermeld. Elk team heeft een eigen teampagina waarop in principe een teamfoto is opgenomen. Deze teamfoto's zijn genomen door Johan de Jonge. Verder staan op deze teampagina's de spelersnamen, de trainingstijden en een uitslagen en programma widget van de KNVB. Klik hier voor een overzicht van alle teampagina's. 

Daarnaast kunt u hier klikken voor de uitslagen van alle teams van Asser Boys. Ook staat hier het programma voor alle teams van Asser Boys.

Asser Boys wint bij LEO

Asser Boys heeft de derby tegen LEO met 2-3 gewonnen. In Loon, Asser Boys was gezamenlijk op de fiets naar Loon gekomen, won de ploeg van trainer Wietze
de Jong dik verdiend door drie doelpunten van Randy Hatzmann.Hieronder staan twee artikelen die over de wedstrijd zijn geschreven.
Onze Club zondag 8 november 2015
Samenvatting van de wedstrijd LEO - Asser Boys op RTV Drenthe.

Workshop Gedrag geen probleem! - Goed Gedrag begint bij mij!

Beste jeugdleider, trainer/coach, betrokkene, vak- of groepsleerkracht,

Om het ontwikkelen van een veilig sportklimaat voor trainers en kinderen te bevorderen organiseren Special Heroes en AssenBeweegt! / Vaart Welzijn in samenwerking met het Hanze Instituut voor Sportstudies op woensdag 2 december van 19.00 tot 21.30 een workshop over het omgaan met jongeren met gedragsproblemen in de sport.

Aanmeldingen ontvangen wij graag vóór 27 november. De toegang is gratis! Je kunt je online inschrijven. Zorg ervoor dat je binnen sportkleding aan hebt.

Lees verder

Spooktocht door de PIONEERS een geweldig succes

Zaterdagavond 31 oktober was het dan zover: een spooktocht voor de jeugd van Asser Boys. De gehele dag waren al enkele "spoken" van de honkbal- en softbalvereniging de Pioneers bezig geweest om het parcours rond de velden van Asser Boys neer te zetten.
 
Lees verder
Heeft u nog tips naar aanleiding van deze eerste nieuwsbrief? Stuur ze naar nieuwsbrief@asserboys.nl!
Tweet
Share
Forward