Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

5e Nieuwsbrief 2015-2016

Beste <<Voornaam>>,
 

Van de voorzitter

Good old Marten Kabbedijk is onlangs getroffen door een lichte tia. Na een kortstondige ziekenhuisopname is hij gelukkig weer thuis. Het gaat nu goed met hem en hij heeft zijn praatje al weer klaar. Marten we zien je hopenlijk gauw weer terug rond de velden.

Naar aanleiding van mijn opmerking in mijn voorwoord van februari over de spreekkoren tijdens het veteranentoernooi, werd gereageerd door Rob Roodt. Hij merkte op dat de Asser Boys supporters deze uitingen niet hadden gedaan. Na onderzoek, samen met Luc, bleek Rob inderdaad gelijk te hebben. De betreffende supporters waren van een andere club. Met de voorzitter hiervan heb ik inmiddels contact gehad. Hij neemt met respect, de zaak uitermate serieus op.

Alie en Gerard Bodde , de altijd behulpzame medewerkers, leggen met ingang van het seizoen 2016-2016, hun taken m.b.t. de kledingverzorging neer. Gelukkig nemen Jan Hulsinga en Els Hulsinga deze taak over. Allen alvast super bedankt.

Ja, wat moeten we eigenlijk beginnen, zonder al onze fastastische vrijwilligers. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Jullie krijgen allemaal een extra drankje aangeboden tijdens de medewerkers-BBQ. Of is dat niet nodig ????????????????????

De familie Hennipman neemt een steeds prominentere plaats in binnen Asser Boys. Naast Jan en zijn echtgenote Jenny, vervult ook zoon Remco een zeer positieve rol binnen de vereniging. Complimenten voor de grote inzet. Mochten jullie nog meer troeven hebben, dan houd ik me aanbevolen.

Op dit moment ben ik met de gemeente in onderhandeling over de verharding van onze parkeerplaats. En gezien de afgelopen maanden is dat bitter noodzakelijk. Binnekort wordt er een plan de campage gemaakt . Uiteraard is er geen geld. Ik heb al aangeboden dat wij als Asser Boys de kunst gaan verzorgen op of aan het nieuwe station. Want daar is immers een bedrag van € 500.000,00 voor uitgetrokken. En per slot van rekening hebben we kunstenaars zat. Maar misschien is het ook een optie om met een stuk zelfwerkzaamheid de zaak te gaan financieren.Een mooie uitdaging van de senioren teams, die toch nog een actie moeten houden. En tot slot hebben we nog de mogelijkheid om geen belasting meer af te dragen. Ik heb begrepen dat, dat ook elders gebeurt? En voor ze daar achter komen zijn we inmiddels 10 jaar verder. Zien we dan wel weer.
 
Jan Puper

Asser Boys D2 en F3 op doelsaldo kampioen in de zaal

In de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie wist Asser Boys D2 met 3 - 1 te winnen van concurrent  Achilles D7, door een beter doelsaldo werd Asser Boys D2 hiermee kampioen!!.

Zeer spannend was het ook (even) bij Asser Boys F3. Na met 9-0 te hebben gewonnen van Annen F5 bleek er enige onduidelijkheid  te bestaan of ook hier het doelsaldo beslissend zou zijn, maar al snel werd het antwoord duidelijk: Asser Boys F3 kampioen!!

Spelers en begeleiding van Asser Boys D2 en F3 :  GEFELICITEERD

Vacature - Trainer Dames 1 Asser Boys

De voetbal vereniging Asser Boys zoekt met ingang van het seizoen 2016-2017 een enthousiaste trainer voor het eerste dames elftal. Het eerste dames elftal staat, op dit moment, bovenaan in de 3de klasse H. Er zijn bij Asser Boys 3 dames elftallen. 
Lees verder

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2016

Dit jaar is Asser Boys ingeloot om mee te doen aan de 11e Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Vanaf 8 februari krijg je bij elke €10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Door deze munten in de koker van de v.v. Asser Boys te doen, worden sponsorpunten toegekend aan onze vereniging. Hoe meer munten voor Asser Boys, des te meer sponsorgeld we krijgen. Wil je Asser Boys steunen? Doneer dan je muntjes in onze koker bij de Poiesz Supermarkt aan de Paganinilaan 29 in Assen!

Doe je boodschappen bij een andere Poiesz? Dan kun je de munten in de kantine inleveren. Via https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa kun je ook stemmen op Asser Boys voor de jeugd sponsor actie. Hiermee kunnen we 500 extra munten verdienen. Je kan stemmen door op de advertentie te klikken.

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie loopt van 8 februari t/m 3 april 2016.

Wedstrijdverslagen Asser Boys

Informatieavond Paramedics

Op  maandagavond 21 maart organiseert Asser Boys samen met Paramedics een gratis voorlichtingsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst behandelen we twee onderwerpen over sportgerelateerde klachten bij jonge voetbal(st)ers. De bijeenkomst wordt gegeven door Bert Corbiere, sportfysiotherapeut, en al jaren actief binnen de (top) sport in Noord Nederland. In een uur tijd wil Bert graag twee onderwerpen bespreken die helpen om klachten bij voetballers te begrijpen, en hoe er mee om te gaan. Bekijk de informatie banner.
Lees verder

Tweede Paasdag paaseitjes zoeken

De Supportersvereniging houdt op tweede Paasdag (maandag 28 maart) het traditionele paaseitjes zoeken voor jeugdleden t/m 10 jaar op en rondom de velden van Asser Boys. 

We gaan in drie leeftijdsgroepen de paaseitjes zoeken. Hoe laat de paashaas het startschot geeft, en jullie op zoek kunnen naar de vrolijk gekleurde paaseitjes, staat hieronder vermeld.

1 t/m 3 jaar: 9:45 aanwezig
4 t/m 6 jaar: 10:15 aanwezig
7 t/m 10 jaar: 10:45 aanwezig

Je mag gerust je broertje of zusje meenemen. 
Graag het opgavestrookje uiterlijk 25 maart in de blauwe bus in de kantine deponeren!!

Voor meer informatie kun je bellen met Sien de Jonge (06 - 20 60 04 28) of per email jongelanjouw@hetnet.nl

René Westerveen volgend seizoen weer in het blauw-wit van Asser Boys

René Westerveen verlaat na één seizoen zondag hoofdklasser Be Quick 1887 uit Haren en keert na de huidige competitie weer terug bij Asser Boys. René kan het trainen en voetballen op hoofdklasse niveau niet langer combineren met drukke werkzaamheden en zijn gezin. 

René Westerveen kwam tussen 2013 en 2015 ook al twee seizoenen uit voor Asser Boys en was in die periode erg succesvol met tientallen doelpunten. In het verdere verleden speelde hij in de jeugd van BV Veendam en bij de beloftes van FC Groningen. Ook speelde hij tussen 2006 en 2013 voor Asser hoofdklasser ACV.  

Binnen Asser Boys zijn we uiterst content dat de snelle en veel scorende aanvaller weer terugkeert op het oude nest.

Vacature: Begeleider G-voetbal

Het afgelopen seizoen heeft het G-voetbal bij Asser Boys een enorme groei doorgemaakt. Zowel bij de Topkids als bij het senioren team, G1. Door deze grote groei, zijn we op zoek naar een enthousiaste leider (begeleider) die op de zaterdag onze jongens en meisjes aanmoedigt, coacht en begeleidt tijdens de wedstrijden. 
Lees verder

Asser Boys VR1 periodekampioen!

Vorige week zaterdag (5 maart) heeft ons Dames 1 team beslag weten te leggen op de 2e periode. In de wedstrijd werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Helpman VR1, waardoor de Dames 1 punt boven SJO J.V. Oostenburg VR1 eindigden in de tweede periode. De dames gaat het ook in de titelrace voor de wind, want ze staan 7 punten boven nummer 2 Bedum. Bekijk hier de huidige stand.

Speelsters en begeleiding: Gefeliciteerd met de periodewinst en succes in de verdere titelstrijd!

Toneelclub “De Vrije Trappers” krijgt lachers op de hand

Voor een goed gevulde zaal van Café Popen te Ekehaar hebben de leden van onze eigen toneelverening “De Vrije Trappers” hun jaarlijkse toneelstuk gespeeld.

Criminaliteit en humor, dat waren de ingrediënten van de komedie in 3 bedrijven: 'EEN KOFFER VOL MET GELD'

Lees verder
Samenvatting ACV-Asser Boys
Samenvatting van de oefenwedstrijd ACV - Asser Boys

Overzicht nieuwsbrieven op de website

Er is onder "Clubinformatie" een nieuwe keuze gemaakt voor een overzicht van alle verstuurde nieuwsbrieven. Onder de naam 'Nieuwsbrief overzicht" kunt u alle nieuwsbrieven bekijken die zijn uitgekomen. Klik hier om dit overzicht te bekijken. U kunt zich aan de linkerkant van de home-pagina van de website aanmelden voor de nieuwsbrief.

Mutatielijst leden 13-2-2016 t/m 11-3-2016

Klik hieronder op "Mutatielijst leden" om de ledenmutaties van 13 februari tot en met 11 maart te bekijken.
Mutatielijst leden
Heeft u nog tips naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur ze naar nieuwsbrief@asserboys.nl!
Tweet
Share
Forward