Copy
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie.

4e Nieuwsbrief 2015-2016

Beste <<Voornaam>>,
 

Van de voorzitter

Allereerst wil ik namens het Bestuur een groot woord van dank uitspreken richting ALBERT LAMMERS. Albert heeft namelijk  jarenlang de uitvoerige taak van de ledenadminstratie uitgevoerd. Door veranderde omstandigheden c.q. gewijzigde inzichten heeft Albert zijn taken overgedragen aan Jenny Hennipman. Immers zoals Albert zelf opmerkt, is de functie van 2e penningmeester, waar oorspronkelijk de taak was ondergebracht, al lang opgeheven. Ongetwijfeld zal Albert, mede door zijn markante verschijning, niet uit beeld verdwijnen. Jenny wens ik alle succes toe.

Een andere zeer markante verschijning , Frans Geers, verblijft op dit moment in het ziekenhuis. Hij sukkelt al een tijdje met hartproblemen, en hij krijgt binnenkort een omleiding. Daarna komt hij weer fris en fruitig, en geheel  vitaal terug. Frans veel sterkte toe gewenst.

“Rokers verliezen steeds meer terrein” Dit bericht las ik vanmorgen in de krant. Dat moet ook als muziek in de oren klinken bij Gerrit de Vries en Rudy Wijsbeek. Immers zij  moeten op maandagmorgen nog steeds de rotzooi  van onze rokers opruimen. Ik twijfel trouwens of Wijsbeek het met me eens is ????

De sportquiz ligt ook weer achter ons. Zestig deelnemers streden om de overwinning. Het was weer een zeer geslaagde avond. Onze secretaris Jan Blauw meende een “herenakkoord” te moeten schenden. Hij dacht met zijn broer meer kans te maken. Nou hij heeft het geweten. Kansloos waren ze. Een beschamende twaalfde plaats. Uw voorzitter ondergaat dit met een grote grijns. Frank van Erkelens en Tonny Blauw waren de grote winnaars. Proficiat. Rest mij nog de “oude”organisatie, de Rossies en de Hulsies, hartelijk te bedanken voor de afgelopen vijf jaar. De nieuwe organisatie wens ik alle succes toe.

Het was weer raak op de professionele voetbalvelden de afgelopen weken. Spreekkoren, bedreigingen, en zelfs een misplaatste ophanging waren aan de orde van de dag. Heerlijk dat professionele voetbal. De grensrechter van Trinitas merkte na afloop van de wedstrijd tegen ons eerste, richting mij op , dat de Asser Boys supporters, die de tweede helft achter hem stonden, niet op een voetbalveld thuis horen. En daar ben ik blij niet blij mee. Als het anders was hoor ik het graag.

Ook onze Luc Rengers , de grote organisator, van het veteranentoernooi moest de Asser Boys supporters aanspreken op hun verbale gedrag. Misschien nog nooit van het woord RESPECT gehoord, of heeft het iets met I.Q. of i.d. te maken. Waarschijnlijk zal niemand zich aangesproken voelen.

Mariëlle , de zeer positieve trainster van onze F-jes en actief speelster van ons Vrouwen 1 team, heeft helaas weer een kleine terugval gehad in haar fysieke situatie. Vanaf deze kant een spoedig herstel. Hopelijk zien we je gauw terug.

Op 20 februari staat Asser Boys weer op de planken. Met onze toneelvereniging bedoel ik. Ik zal voor het eerst de gehele avond aanwezig zijn. Het zal een lange avond voor me worden denk ik. Maar in gezelschap van een aantal collega’s van de Zondagmiddagclub moet dat lukken. Spelers, speelsters en begeleiders wens ik alle succes.

De pepernoten in de bestuurskamer zijn opgeruimd. Niet door de Pieten ,maar door Marijke Wijsbeek. Bedankt Marijke. De Pieten mogen wat mij betreft volgend jaar wel in Spanje blijven. En houd die “oude zak” daar ook maar. Maar ik denk dat mijn wens niet vervuld zal worden.

Rolder Boys begint met G voetbal. De kranten staan er vol van de laatste dagen. Dit is overigens in overleg gebeurd met ons. Wat mij vooral positief opviel was dat de spelers van het eerste team van R.B. de trainingen gaan verzorgen. Daar is deze voorzitter zeer jaloers op. Misschien levert het een reactie op ?????

Tot slot een felicitatie aan de echte “oude” Sinterklaas. Maarten Kabbedijk werd vorige week namelijk 60 jaar. ( lid)

Verder gaat het wel goed met Asser Boys.
 
Jan Puper

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2016

Ook dit jaar is Asser Boys ingeloot om mee te doen aan  de 11e Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Vanaf 8 februari krijg je bij elke €10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Door deze munten in de koker van de v.v. Asser Boys te doen, worden sponsorpunten toegekend aan onze vereniging. Hoe meer munten voor Asser Boys, des te meer sponsorgeld we krijgen. Wil je Asser Boys steunen? Doneer dan je muntjes in onze koker bij de Poiesz Supermarkt aan de Paganinilaan 29 in Assen!

Doe je boodschappen bij een andere Poiesz? Dan kun je de munten in de kantine inleveren. Daarnaast krijg je tijdens het boodschappen doen ook extra voordeel als je de Jeugd Sponsor Aanbiedingen koopt, deze worden afgetrokken van het kassatotaal van de klant. Voor zowel Asser Boys als jou een voordeel! 

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie loopt van 8 februari t/m 3 april 2016.

Vacature trainer Dames 1

Asser Boys is voor haar eerste dames elftal op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige trainer, Aart Rossing, stopt aan het eind van dit seizoen.
 
Heb je interesse, neem dan contact op met Henry Jansen (tel.nr. 06-10302223 of e-mail: hjansen80@hotmail.com).

Technische zaken vv Asser Boys

De samenstelling van enkele onderdelen binnen Asser Boys is door een aantal oorzaken gewijzigd. De samenstelling en de taakverdeling is als volgt;

TECHNISCHE COMMISSIE
Rudy Wijsbeek, voorzitter en verantwoordelijk voor senioren heren, scouting en overige zaken.
Henry Jansen , secretaris en verantwoordelijk voor G voetbal en senioren dames.
Bert Braxhoofden, lid en verantwoordelijk voor senioren heren, 1e en 2e selectie.
Ron Coevert, lid en verantwoordelijk voor de jeugd.
Jan Blauw, lid en verantwoordelijk voor zaalvoetbal en contactpersoon richting bestuur.

WEDSTRIJDSECRETARIAAT
Aart Rossing, wedstrijdsecretariaat senioren (veld en zaal).
Ingrid Matien en Bennie Blauw, wedstrijdsecretariaat junioren.
Rolf van der Wal, verantwoordelijk voor aanstelling scheidsrechters senioren en junioren.

COÖRDINATOR JEUGD
Elso Bos

COÖRDINATOR ZAALVOETBAL
Ronald Langenburg

COÖRDINATOR TOPKIDS
Jan Hennipman

SCOUTING
Reint Boer

Het Bestuur

Crazy Soccer Dag!

Voetbalacademie Noord organiseert in de voorjaarsvakantie op maandag 29 februari een “Crazy Soccer Dag” bij Asser Boys.  Dit fantastische evenement is geschikt voor jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar oud. Voetbalacademie Noord zorgt er voor dat iedereen zich prettig voelt en op zijn/haar eigen niveau het programma kan afwerken.

Naast spetterende voetbalvormen krijgen de deelnemers een ware orkaan van voetbalpartijtjes in allerlei voetbal(toernooi)varianten voor de kiezen. Van 1 vs 1, 2 vs 2, 3 vs 3, 7 vs 7, 9 vs 9 naar uiteindelijk 11 vs 11. Voor keepers is er een apart programma, maar ook heel intensief keeperswerk tijdens de partijvarianten.

Open de Flyer hieronder voor meer informatie.

Flyer

Vacature begeleider G-voetbal

Het afgelopen seizoen heeft het G-voetbal bij Asser Boys een enorme groei doorgemaakt. Zowel bij de Topkids als bij het senioren team, G1. Door deze grote groei, zijn we op zoek naar een enthousiaste leider (begeleider) die op de zaterdag onze jongens en meisjes aanmoedigt, coacht en begeleidt tijdens de wedstrijden. 

G-voetbal is bedoeld voor sporters (m/v), die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking beperkt zijn in hun bewegingsmogelijkheden. 

Lijkt het je leuk om met deze groep sporters aan de slag te gaan, dan zoeken wij jou!! Uiteraard word je volledig ondersteund en (waar nodig) begeleid door onze trainers en begeleiders. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Henry Jansen, coördinatie G-voetbal Asser Boys.
Telefoonnummer: 06-10302223
E-mail: hjansen80@hotmail.com

Geslaagde 5e editie sportquiz

Vrijdag 5 februari organiseerden Jan en Max Hulsinga en Aart Rossing alweer voor de vijfde keer de jaarlijkse sportquiz bij Asser Boys. Aan de sportquiz deden 29 duo's mee en deze editie werd gewonnen door Frank van Erkelens en Tonny Blauw (zie foto). De gemiddelde scores waren hoger dan vorige jaar.

Doe mee aan de collecte van 2016!

Van 7 t/m 12 maart 2016 is de Jantje Beton Collecteweek. Door mee te doen haal je geld op voor extra mogelijkheden voor de eigen club én voor kinderen in heel Nederland! Jaarlijks zetten ruim 1500 jeugdverenigingen zich in voor de Jantje Beton Collecte en lopen zo’n 42.000 collectanten mee om geld op te halen voor spelen en bewegen in de eigen buurt. De helft van de opbrengst mogen jeugdclubs zelf houden voor b.v. de jaarlijkse barbecue, toernooien en een reservering voor het kledingfonds. De andere helft van de opbrengst zet Jantje Beton in voor buiten-speelprojecten in het hele land.

Het is ons gelukt om ingang te krijgen bij de organisatie en nu hebben wij mensen nodig die willen collecteren. Om bovenstaande doelen te realiseren hebben wij minimaal 25 collectanten nodig.

Wil je meer weten of wil je je opgeven: neem dan contact op met Angela Maathuis: angela_maathuis@hotmail.com of 06 - 22760497.
Doen !!

Jeugdcommissie Asser Boys

Mutatielijst leden 1-1-2016 t/m 12-2 2016

Op veler verzoek is de mutatielijst van de leden opgenomen in de nieuwsbrief.
Klik hieronder op "Mutatielijst leden" om de ledenmutaties van 1 januari tot en met 12 februari te bekijken.
Mutatielijst leden
Heeft u nog tips naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Stuur ze naar nieuwsbrief@asserboys.nl!
Tweet
Share
Forward