Copy
ALLIANSSISSA TAPAHTUU

Nuorisoalan parhaat koulutukset ja vaikuttavimmat tapahtumat 
Koulutuskirje 2/2018, 5.12.2018
Luet vuoden viimeistä Allianssin koulutuskirjettä, jonka tarkoituksena on tuoda esille ensi vuoden tapahtumien ja koulutusten kohokohdat.

Tämän kirjeen myötä Allianssin tapahtuma- ja koulutustiimi toivottaa kaikille rauhallista ja iloista joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta!

NUORI2019


NUORI 2019 - valtakunnalliset nuorisotyöpäivät
Turun Logomossa 27.-28.3.2019
 

Kiinnostaako nuorten hyvinvointi, uudet ideat, inspiraatio ja ajankohtaisin tieto nuorista ja nuorisotyöstä? Tervetuloa NUORI2019-tapahtumaan!

VALTAKUNNALLISILLA nuorisotyöpäivillä on luvassa monipuolinen kattaus nuorisoalan toimijoille oleellisia ja ajankohtaisia aiheita. Ohjelmien toteutustapoja on monia, mutta yksi asia niitä yhdistää: kaiken tavoitteena on tehdä nuorisoalasta entistä osaavampi, yhtenäisempi ja vaikuttavampi. 
Tapahtuman ohjelmakokonaisuus on viittä vaille valmis, ja se julkistetaan joulukuun aikana. Ota 
valtakunnallisten nuorisotyöpäivien Facebook-tapahtuma seurantaan, niin kuulet uusista käänteistä aina ensimmäisten joukossa.

LUVASSA on rautainen annos osaamisen kehittämistä, vahvempaa verkottumista sekä vertaisoppimista – siinäpä itse kullekin syitä osallistua! Edullisempi osallistumismaksu (110 € / hlö) on voimassa vuoden loppuun saakka. Ilmoittautuminen kannattaa siis hoitaa vaikka heti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!  
www.alli.fi/nuori2019

PRE-NUORI TAPAHTUMAT

KOLMIOSAISEN Pre-NUORI2019 tapahtumasarjan parissa päästään NUORI2019-tapahtuman tunnelmiin jo ennakkoon. Tilaisuuksissa käsitellään nuorten osallisuuden, hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden teemoja inspiroivien puhujien, tuoreen tutkimustiedon ja ryhmätyöstöjen merkeissä.  

ENSIMMÄINEN Pre-NUORI2019-tapahtuma järjestetään osallisuudesta 13.12. kello 15-17 Allianssi-talolla. Osallisuus on nykypäivän trendisana, mutta miten sitä toteutetaan aidosti? Pre-Nuori2019: Osallisuus pelinä -tilaisuudessa kuullaan tutkija Elina Stenvallin tuoretta tutkimustietoa lasten ja nuorten osallisuudesta sekä osallisuusasiantuntija Riina Lumpeen neuvot osallisuuden sudenkuoppien välttämiseksi. Tilaisuudessa päästään myös käytännössä kokeilemaan erityisasiantuntija Päivi Kurikan johdolla Kuntaliiton kehittämää osallisuuspeliä. 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittaudu mukaan:  
www.lyyti.in/prenuori2019_osallisuus

Tulevat Pre-NUORI2019-tapahtumat:
23.1. Pre-NUORI2019: Terve mieli, terve nuori
21.2. Pre-NUORI2019: Radikaalina tavoitteena yhdenvertaisuus

JÄRJESTÖONNISTUJAT-AAMIAISET

SUOSITUT Järjestöonnistujat-aamiaiset jatkuvat myös ensi vuonna. Aamiaista sekä onnistumistarinoita tarjoillaan joka kuukausi vaihtelevilla teemoilla. Tule mukaan juhlimaan onnistumisia, inspiroitumaan ja oppimaan uutta! 

VUODEN ensimmäinen aamiainen on katettuna 16.1. Tällöin saamme kuulla, miten TechSoup-palvelu on mahdollistanut onnistuneita IT-ratkaisuja järjestöissä. Tarkemmat tiedot puheenvuoroista julkaistaan näinä päivinä, pysy kuulolla! Kevään Järjestöonnistujat-aamiaisten päivämäärät löydät nettisivuiltamme.

VUODEN 2019 Järjestöonnistujia etsitään nyt! Ilmianna omat ja toisten onnistumistarinat tästä!

NUORISOALAN VERKOSTOT

Tervetuloa mukaan Allianssin koordinoimiin verkostoihin!

TOIMINNAN kehittäminen, järjestökollegoilta oppiminen ja vertaistuellinen innostuminen - kuulostaa aika hyvältä, eikö? Allianssin koordinoimissa verkostoissa on luvassa kaikkea tätä! Vuonna 2019 uusia verkostoja startataan mm. järjestöjen luottamusjohdolle ja talouden parissa toimiville.

KOORDINOIMME nuorisoalan järjestöissä toimiville suunnattuja verkostoja, jotta usein kohtalaisen pienillä resursseilla toimivien järjestöjen toiminnan kehittäminen olisi entistä vaivattomampaa.

 
Tutustu vuoden 2019 verkostotoimintaan tästä!

JÄRJESTÖJOHTAJIEN SEMINAARI

Järjestöjohtajien seminaari 29.-30.1.2019 Korpilammella

HEI JÄRJESTÖJOHTAJAT! Juuri teille suunnatun kevään ykköstapahtuman - Järjestöjohtajien seminaarin - ilmoittautuminen on vielä auki! Seminaarissa valmistaudutaan tulevaan hallituskauteen kansalaisjärjestöjen näkökulmasta, käydään keskustelua päättäjien kanssa ja verkostoidutaan kollegoiden kesken.

KOVATASOISET PUHUJAT pääministeri Juha Sipilästä Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttilaan sekä aivotutkija Minna Huotilaisesta yrittäjä Petri Rajaniemeen haastavat ja inspiroivat meitä ajattelemaan ja tekemään työtämme vaikuttavammin.

 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

2019 - VUOSI TÄYNNÄ KOULUTUKSIA

TULEVA VUOSI pitää sisällään jotain tuttua, hyväksi havaittua ja toivottua siinä missä jotain uutta, raikasta ja yllätyksellistäkin! Koulutuskalenteri tulee olemaan täydempi kuin koskaan ennen!

ALUSTAVA koulutuskalenteri on jo julkaistu nettisivuillamme. Mikäli koulutuskalenterista puuttuu jotain olennaista, kerrothan siitä
täällä!
Tutustu koko vuoden koulutustarjontaan!

ALLIANSSI ETSII TAPAHTUMATUOTTAJAA

TAPAHTUMATUOTTAJANA pääset luomaan uutta ja kehittämään olemassa olevaa, vastaamaan vuosittaisten suurtapahtumiemme järjestämisestä sekä tukemaan muita tapahtumanjärjestäjiä työssään.
Lue koko rekryilmoitus
Tilaa Allianssin uutiskirjeitä

Tilaa tästä Nuorisoalan uutisia- Allianssin uutiskirje
Tilaa tästä Allianssin nuorisopoliittinen uutiskirje

 

Allianssi ry, Asemapäällikönkatu 1, 00520 HELSINKI
koulutukset@alli.fi             info@alli.fi

Voit
muokata asetuksiasi tai perua uutiskirjeen vastaanottamisen näistä linkeistä.
Allianssin uutiskirjeiden
tietosuojaseloste.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2018 Allianssi ry, All rights reserved.