Copy
NYHETSBREV
Se denne eposten i din nettleser

Hei, The Missionbug


Endelig et livstegn fra oss; ikke fordi vi har glemt deg- vi er nemlig UBESKRIVELIG takknemlige for at akkurat du står sammen med oss for evangeliets skyld- men fordi det ikke har vært så mye å rapportere. Det betyr selvsagt ikke at det er stillstand og beina på bordet i heimen- tro oss når vi sier at indre prosesser, planlegging og visjonering er hardt arbeid!

Foreløbig kan vi ikke lette så mye på sløret med tanke på det som ligger foran, annet enn å slutte oss til det om sies i Apg. 16, 10: "Den natten hadde Paulus en drøm (...). Den drømmen ble hans kart" (The Message, min oversettelse). Det er ikke først og fremst egne ønsker, andres invitasjoner eller det som er bekvemt og trygt vi navigerer etter, men DRØMMEN Gud legger i våre hjerter! 


#Besøk i Bayern
I skrivende stund er vi på vei hjem fra Tyskland for tredje gang i høst. Menigheten som var vårt liv i fire år går så det griner også uten oss - fantastisk! De har hatt dåp tre ganger siden vi dro i juni, og det er stadig nye ansikter å se. På søndagens møte var det 3 mennesker som gav gjensvar under frelses-innbydelsen, blant annet en ateist som i senere tid har fattet interesse for åndelige ting. Den nye pastor-familien gjør en kjempejobb, og siden de gjør alt arbeid på frivillig basis, er det mange som har tatt ansvar og tatt nye skritt i lederskap. De flytter inn i nye lokaler i februar, da får de enda mer plass til å nå enda lengre ut!

Dette er det siste planlagte besøket i Kaufbeuren på en stund. Nå står nye spionturer til nye områder på menyen, den første allerede i februar!


# Ellers
Å trene og mobilisere troende står på vår dagsorden enten vi er her eller der, og få ting gir større glede enn å være tett på unge mennesker som vil leve for Jesus. Vi er så heldige å få coache nøkkelledere i ungdomsarbeidet i vår hjemmemenighet, og vi trener et prekenteam som forkynner på lørdagsmøtene. Resultat: 15 ungdommer har søkt frelse i høst!!!
Utover dette har vi besøkt alle våre støttemenigheter i Norge disse månedene og det er FANTASTISK å se misjonsiveren og treffe så mange kjekke folk! 
En ny "preken-visitas" er planlagt til våren- kanskje vi sees da ;)


I Jesaja 49,6 sier Gud at det er for lite at hans frelse bare har nådd til Jakobs stammer. "Derfor vil jeg gjøre deg til et lys for hedningefolkene, for at min frelse må nå til jordens ende"!

Hensikten med barnet i krybba var at Gud lengtet etter å frelse alle mennesker fra alle folkeslag og alle stammer- din familie, dine naboer, vårt Europa, vår verden. Julens budskap er et misjonsbudskap for alle folk: Immanuel- Gud med oss!


En velsignet julehøytid ønsker vi alle våre venner, forbedere og støttepartnere!!!
 

Missionbug.blogg.no

The Pettersens

Evangeliet har hast-
i hele verden!
Derfor arbeider vi dedikert mot følgende mål:

1. Å se nye mennesker komme til tro og bli etterfølgere av Jesus gjennom menighetsplantning i det religiøse og sekulariserte Europa.

2. Å mobilisere troende til å ta ansvar for å gjøre Jesus kjent, og på ulike måter sette misjonsbefalingen ut i praksis. 

BE for oss, og for Guds rikes gjennombrudd!
GI til vårt pionèrarbeid, så vi kan nå enda lengre ut!
SEND oss mennesker med brann i hjertet, så evangeliet kan få enda flere bein å gå på!

* Mailadresse:
the.missionbug@gmail.com
* Blogg:
missionbug.blogg.no
* Kontonr.: 
3310.60.38975
mrk. Johnny&Miriam
Vennlig hilsen

Johnny
& Miriam

 

 
Copyright © 2016 The Missionbug, All rights reserved.