Copy
Nieuwsbrief  |  13 september 2016

Najaarssymposium

Ons najaarssymposium is op zaterdag 5 november en gaat helemaal over Kwaliteit van leven. Je bent van harte welkom. Ben je nooit eerder geweest, waag dan nu de stap. Onze symposia zijn  ‘een warm bad’, zo zeggen veel ouders. En neem gerust iemand mee.
Er is een parallelsessie voor survivors vanaf 18 jaar en natuurlijk hebben de kinderen en jongeren hun eigen programma’s.

 

Meld je aan!
LATER voor LATER symposium

Op zaterdag 1 oktober is het LATER voor LATER symposium in CORPUS Congres Centrum te Oegstgeest. Onder het motto 'Samen vooruit!' vertellen onderzoekers over de resultaten van hun onderzoek. Wat is er wel en niet bekend over late gevolgen van kinderkanker? Wat betekent dit voor survivors? Hoe gebeurt onderzoek eigenlijk? En wat is daarbij de rol van survivors? Info: vox@vokk.nl.
 
Meld je aan!
Nieuwsbrief nieuwe stijl

Zoals je ziet is onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Attendeer ook anderen op deze nieuwsbrief.
In deze nieuwsbrief
  • Najaarssymposium
  • LATER voor LATER symposium
  • Draag GOUD
  • Nieuwsbrief nieuwe stijl
  • Boys don't Cry
  • Dreamnight at the Museum
  • SponsorKliks
  • Stem voor VOKK-KanjerKetting
  • Samen Steun Je Sterker
Draag GOUD

Wist je dat Childhood Cancer International - waarvan VOKK medeoprichter is - september heeft uitgeroepen tot Childhood Cancer Awareness Month? Draag daarom de gold ribbon.
 
Bestel hier
Boys don't cry
Boys don't Cry

Jules van Rijn kreeg als kind twee keer kanker. Samen met regisseur Corrien Feikens verwerkte hij zijn ervaring in het toneelstuk Boys don’t Cry van het gezelschap TEN producties. Met dit stuk laat Jules zien dat je tegenslag kunt omzetten in iets positiefs. Tournee vanaf half september (www.tenproducties.nl).
 
Dreamnight at the Museum

Het Maritiem Museum in Rotterdam biedt VOKK-gezinnen (leden) op zaterdag 8 oktober van 19.00 - 21.30 uur weer een Dreamnight at the Museum aan. Onze kinderen worden deze avond met hun gezin als echte VIPS ontvangen en er zijn diverse activiteiten, muziek en dans.

 
Meld je aan!
Stem voor VOKK-KanjerKetting

De familie Duijnisveld heeft de VOKK-KanjerKetting aangedragen als goed doel bij de KRO. We hebben al ruim 900 stemmen, maar voor een donatie van de KRO moeten het er veel meer worden! Stem dus meteen en vergeet niet je stem te bevestigen via de e-mail die je automatisch ontvangt.
 
Stem!
SponsorKliks

Sinds kort werken we samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen. Bij SponsorKliks zijn ruim 500 winkels aangesloten,  waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando, Booking.com, Thuisbezorgd.nl en Dinnersite.nl. Bestel je iets bij een van deze winkels, dan ontvangen wij een percentage van het aankoopbedrag. En het mooie is: het kost jou geen cent extra. Ga bij je volgende online aankoop dus naar Sponsorkliks.com, kijk of de winkel van jouw keuze erbij zit en kies de VOKK als je goede doel.
Alvast bedankt!

 
Bestel via SponsorKliks
Samen Steun Je Sterker

Wil je een actie doen voor VOKK, VOX, KanjerKetting of Fanconi anemie, deel deze dan op onze pagina Samen Steun je Sterker en zamel op een eenvoudige manier geld voor ons in.

 
Attendeer ook anderen op deze nieuwsbrief!
Copyright © 2016 VOKK, All rights reserved.

Je kunt op deze nieuwsbrief niet via e-mail antwoorden.
Heb je vragen, neem dan contact op met info@vokk.nl

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.