Copy
Nieuwsbrief  |  6 december 2016
Meedenken over de zorg

De VOKK denkt mee over de zogenoemde ‘ondersteunende zorg’, dat is alle zorg die nodig is naast chemotherapie, operatie en bestraling. Denk aan het voorkomen en behandelen van pijn, infecties en misselijkheid, aan transfusies, voeding, enz. Dinsdagmiddag 13 december komen we voor het eerst met een groepje ouders en een arts/onderzoeker bij elkaar. Wil je ook meedenken?
 
Mail ons
TopSportLease sponsort VOKK

Al meer dan 12 jaar sponsoren TopSportLease en Stichting Paultje en de Draak de VOKK door ons een lease-auto ter beschikking te stellen. Begin december kregen we de sleutels van een prachtige DS3, mét KanjerKetting.

Spoedgeval

Onlangs verscheen het stripboek ‘Spoedgeval’, getekend door Daniel Arruda Massa. De strip gaat over zijn broertje Ramon, die op negentienjarige leeftijd blaaskanker kreeg. Het boek laat op een unieke manier zien hoe ingrijpend de diagnose kanker voor een jongere is. Te bestellen in onze webwinkel.

 
Bestel hier
In deze nieuwsbrief
  • Meedenken over de zorg
  • TopSportLease sponsort VOKK
  • Wereldlichtjesdag
  • Spoedgeval
  • Bedwing met ons de Mount Ventoux!

Wereldlichtjesdag

Aanstaande zondag 11 december houden we Wereldlichtjesdag in Culemborg. Een herdenkingsbijeenkomst vol warmte en liefde met ouders, brussen en grootouders van een overleden kind.
Meer informatie vind je op onze website.

Website
Bedwing met ons de Mont Ventoux!

Na het succes van 2016 zijn we al weer bezig met de editie van 2017! Onder het motto 'Groot verzet tegen kanker' gaan we op 31 augustus en 1 september 2017 de Mont Ventoux op om geld op te halen voor KWF én VOKK.  Dus ben je fietser, handbiker, wandelaar of hardloper, sluit je - met familie, vrienden of collega’s - aan bij ons team ‘Samen voor Beter’ door een mail te sturen naar marinka.draaijer@vokk.nl.
.
Attendeer ook anderen op deze nieuwsbrief!
Copyright © 2016 VOKK, All rights reserved.

Je kunt op deze nieuwsbrief niet via e-mail antwoorden.
Heb je vragen, neem dan contact op met info@vokk.nl

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.