Copy
Nieuwsbrief, zondag 23 oktober 2016.
Like In Europa sterven elk jaar 194.500 mensen aan de medicijnen die hen hadden moeten genezen! on Facebook
In Europa sterven elk jaar 194.500 mensen aan de medicijnen die hen juist hadden moeten genezen. Dat berekende de Pharmaceutical Group of the European Union (PGEU) in zijn rapport 'Targetting adherence'. Het gezaghebbende British Medical Journal heeft een onderzoek laten uitvoeren naar 2500 van de meest voorgeschreven reguliere medische behandelingen en medicijnen. De uitkomsten zijn gepubliceerd in Clinical Evidence Handbook. En deze uitkomsten, gedaan door de reguliere medische wereld zelf, zijn zeer verontrustend. De geneeskunde blijkt al jarenlang gebruik te maken van medicatie waarvan slechts 12% een positief effect zou kunnen hebben. De rest is kwakzalverij of zelfs levensgevaarlijk.
Het Clinical Evidence Handbook is duidelijk. Slechts 12% van de 2500 meest gebruikte en voorgeschreven medicijnen en behandelingen door artsen krijgen het predicaat ‘bewezen positief effect’. Sceintific-Ethical Committee for Copenhagen and Fredriksberg Municipalties geven in hun onderzoek aan dat “75% van alle gepubliceerde medisch-wetenschappelijk onderzoek niets anders is dan promotiemateriaal.”
532 mensen sterven er iedere dag omdat er foute medicatie wordt gegeven en de wereld draait gewoon door.

Blijkbaar zijn er niet veel mensen die zich hier druk om maken en we doen alsof het allemaal 'doodnormaal' is.        Is dit niet volstrekt WAANZINNIG?!!
Over niet al te lange tijd zullen we terugkijken als mensheid naar deze fase van onze ontwikkeling
en ons vol afgrijzen en schaamte herinneren hoe we destijds collectief de andere kant op keken als we werden geconfronteerd met deze bizarre gegevens. Hoe we er voor kozen om avond aan avond voor de televisie te liggen, aan het alcohol-infuus, om ons te laten overspoelen en brainwashen met hersendodende onzin. Hoe media en overheid zich met succes inspanden om ons als burger zo diep mogelijk in slaap te houden. We voedsel uit potten en blikken aten die als chemisch afval geclassificeerd kon worden en dat we in een tijd leefden waar het normaal was dat jonge mensen ongeneeslijke ziektes kregen en stierven. Een wereld waar de mens moest worstelen om te overleven in een jungle van regelgeving, beperkingen en controles en waar vrijheid alleen gold voor een handvol uitverkorenen.  

Velen van ons zullen dan de vaak gebruikte frase uitspreken die frequent in het na-oorlogse Europa klonk: "Wir haben es nicht gewusst". We wisten het niet! We waren te apathisch, flegmatiek en te gedrogeerd om notie te nemen van die schanddaden. Ach, wir haben es nicht gewusst! Je kunt me het niet kwalijk nemen, het ging volledig aan me voorbij.


“Over twintig jaar zul je meer spijt hebben van de dingen die je nagelaten hebt dan van de dingen die je gedaan hebt. Dus, gooi de trossen los. Vaar weg uit de veilige haven. Vang de passaat in je zeilen. Verken. Droom. Ontdek”.  Mark Twain.
 
In 1969 zong Bob Dylan het lied 'Blowin' in the Wind'. We zijn 47 jaar verder en je mag je afvragen hoelang we nog: 'how many times can a man turn his head pretending he just doesn't see?' kunnen volhouden?

How many roads must a man walk down
Before you call him a man?
Yes, ’n’ how many seas must a white dove sail
Before she sleeps in the sand?
Yes, ’n’ how many times must the cannonballs fly
Before they’re forever banned?
The answer, my friend, is blowin’ in the wind
The answer is blowin’ in the wind

How many years can a mountain exist
Before it’s washed to the sea?
Yes, ’n’ how many years can some people exist
Before they’re allowed to be free?
Yes, ’n’ how many times can a man turn his head
Pretending he just doesn’t see?
The answer, my friend, is blowin’ in the wind
The answer is blowin’ in the wind

How many times must a man look up
Before he can see the sky?
Yes, ’n’ how many ears must one man have
Before he can hear people cry?
Yes, ’n’ how many deaths will it take till he knows
That too many people have died?
The answer, my friend, is blowin’ in the wind
The answer is blowin’ in the wind
Klik op deze link voor het nummer: Blowin in the Wind. Bob Dylan
"Freedom is the Freedom to Create".

Om te kunnen creëren dien je vrij te zijn en te beschikken over financiële, fysieke en mentale gezondheid.
Bezoek de Webwinkel
Missie van HeartofArt Gallery
Voeding, veiligheid, zekerheid, saamhorigheid, waardering, zelfverwerkelijking en de behoefte aan zelftranscendentie zijn de basisbehoeften van de mens. Een gezond lijf en heldere geest, vrijheid van expressie en financiële onafhankelijkheid zijn de voorwaarden voor spirituele groei en ont-wikkeling om te (her)ont-dekken dat we mede-Scheppers zijn. De missie van HeartofArt Gallery is om bij te dragen aan het creëren van die voorwaarden.

Like In Europa sterven elk jaar 194.500 mensen aan de medicijnen die hen hadden moeten genezen! on Facebook
 

Stuur deze nieuwsbrief door naar familie, vrienden en/of kennissen, delen is vermenigvuldigen...De nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je deze wekelijks in je mailbox ontvangen? Meld je hier gratis aan! Like In Europa sterven elk jaar 194.500 mensen aan de medicijnen die hen hadden moeten genezen! on Facebook

       HeartofArt
            Oostwal 12, 7631 EJ Ootmarsum. tel. 0541 299 860
              webshop: www.wsh.gallery, mail: info@heartofart.gallery, 

               Want to change how you receive these emails?
            You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
a · ad12 · qw, 12234 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp