Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser


Rajupusu Leaderin työntekijät etätöisssä

Rajupusu Leader on siirtynyt taas pääsääntöisesti etätyöhön vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Olemme etätyön aikana normaalisti töissä ja tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse.  Suosittelemme jatkossa tapaamisten järjestämistä etäyhteydellä, mikäli tämä on mahdollista.

Voimme sopia tapaamisia verkon kautta tai tarvittaessa toimistolla, kun otat meihin ensin yhteyttä sopiaksesi tapaamisajan. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

 

Rahoitus ei katkea -  vuodet 2021 – 2022 siirtymäkautta

EU:n maaseuturahaston rahoituskausi 2014 – 2020 loppuu vuoden 2020 lopussa, ja uusi kausi käynnistyy näillä näkymin vasta vuonna 2023. Muista kausista poiketen, tällä kertaa rahoituskausien väliin ei jää ns. kuivaa kautta, jolloin rahoitusta ei olisi saatavilla. Vuodet 2021 – 2022 ovat niin sanottua siirtymäkautta, jolloin tukea niin yleishyödyllisiin hankkeisiin kuin yritystukiin on normaalisti saatavilla. Siirtymäkauden varojen suuruus ei ole vielä tiedossa. Olemme parhaillaan hakemassa rahoitusta alueellemme vuosille 2021 – 2022. 

Rajupusu Leader ry:n hallitus on tänä vuonna tähän mennessä puoltanut rahoitusta 7 yleishyödylliseen hankkeeseen ja 9 yritykselle. Yhteensä tukea on puollettu lähes 234 000 euroa Joroisten, Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien alueelle.
 

Katso poistuu käytöstä vuoden loppuun

Hyrrä-asiointipalvelu on siirtynyt Suomi.fi-valtuutuksen käyttöön vuonna 2020. Katso-palvelussa tehdyt valtuutukset toimivat yhä Suomi.fi-valtuutuksen rinnalla vuoden 2020 loppuun asti. Katso-palvelussa tehdyt valtuutukset kuitenkin poistuvat 31.12.2020, kun Katso-palvelusta luovutaan kokonaan.

Jos sinulla on yrityksesi asiointi- ja nimenkirjoitusoikeus kaupparekisterissä tai YTJ:ssä, voit asioida suoraan Hyrrä-asiointipalvelussa yrityksesi nimissä ilman erillisiä valtuutuksia.

Mikäli yhdistyksellä tai yrityksellä on sääntöjen mukaan kaksi nimenkirjoittajaa, tulee valtuutus myös siinä tapauksessa tehdä Suomi.fi-palvelussa. Jos haluat valtuuttaa hakemuksen tekijäksi sellaisen henkilön, jolla ei ole yrityksesi nimenkirjoitusoikeutta, tee valtuutukset Suomi.fi-palvelussa. Lisätietoa valtuuksista: https://www.suomi.fi/ohjeet-ja-tuki/tietoa-valtuuksista
 

Sääntömääräinen syyskokous 24.11.

Rajupusu Leader ry:n vuosikokous pidetään tiistaina 24.11.2020 kello 18:30 alkaen Rantasalmella Kuushukkalassa, osoitteessa Kuushukkalantie 254, 51940 Härkälä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi Rajupusu Leader ry:n ja Piällysmies ry:n mahdollista yhdistymistä tulevalle EU-rahoituskaudelle siirryttäessä. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tilaisuuteen on mahdollista osallistua  myös etäyhteyksin. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Rajupusu Leader ry:n hallitustyöskentelyyn ja sitä kautta vaikuttamaan alueen  elinvoimaisuuteen, kysy lisää Annelta, puh. 040 715 7189, anne.vanttinen@rajupusuleader.fi.


 

Copyright © 2021 Rajupusu Leader, All rights reserved.


Our mailing address is:
Rajupusu Leader
Juvantie 2
51900 Juva 
Finland