Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser


Vuonna 2021 rahaa myönnettiin lähes 517 000 euroa

Rajupusu Leader ry:n kautta vuonna 2021 puollettiin rahaa yhteensä lähes 517 000 euroa. Tukea sai 13 yritystä 14 eri toimenpiteeseen ja 14 yleishyödyllistä toimijaa 15 eri hankkeeseen. Hallitus kokoontui 8 kertaa. Vuoden ensimmäisessä kokouksessa tuki myönnettiin vielä vuoden 2020 kehyksestä, mutta muuten tuki  koostui siirtymäkauden rahoista. Vuonna 2022 siirtymäkauden rahaa on tulossa vielä noin puolen miljoonan euron verran jaettavaksi sekä hanke- että yritystukiin.

Rajupusu Leaderin hallitus 2022

Rajupusu Leader ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Sulkavan Tiittalassa 30.11.2021. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, keskusteltiin tulevasta ja valittiin uusi hallitus vuodelle 2022.  Hallituksen varsinaiset jäsenet vuonna 2022 ovat Joroisista Virva Leväinen, Timo Paunonen ja Mimmi Valkonen, Juvalta Kirsi Jylhä-Lipsanen, Antti Kinnunen ja Olli Suhonen, Rantasalmelta Eija Guttormsen, Suvi Kokkola ja Jari Rautiainen sekä Sulkavalta Kukka-Maaria Kärki, Ari Möttönen ja Maarit Tiimonen. Puheenjohtajana vuoden 2022 jatkaa Kirsi Jylhä-Lipsanen ja varapuheenjohtajana Suvi Kokkola. Jokaisella hallituksen jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. 

Työjaksoharjoittelija Leaderissä

Rajupusun henkilöstö saa vahvistusta kevääksi 2022, kun Suomen Ympäristöopiston Syklin opiskelija Jyri Tiusanen tekee työjaksoharjoittelujaksonsa organisaatiossamme. Jyrin tehtäviä ovat muun muassa hankkeiden vaikuttavuusraportointi ja sen kehittäminen, laatukäsikirjan päivittäminen sekä kevään strategiaprosessissa avustaminen. Jyri myös kuvaa Rajupusu Leader ry:n rahoittamia hankkeita ja niillä aikaansaatuja tuloksia. Jyrin työjaksoharjoittelu kestää 3.6.2022 saakka

Vuosi 2022 täynnä toimintaa

Vuonna 2022 leaderissä on käynnissä muutosten vuosi. Yhdistymiseen liittyviä asioita Piällysmiehen kanssa jatketaan ja heti tammikuussa on tulossa nimikilpailu, johon toivotaan paljon hyviä ehdotuksia. Voittajaehdotukselle on luvassa palkinto, maineen ja kunnian lisäksi. Vuoden alkupuolella on tulossa lisää työpajoja, joihin toivotaan osallistuvan mahdollisimman laaja joukko alueen asukkaita sekä kuntien, yhdistysten ja yritysten edustajia. Työpajojen avulla tulevasta strategiasta pyritään saamaan mahdollisimman hyvin alueemme tarpeita ja toiveita palveleva kokonaisuus. Alkuvuonna 2022 on tulossa myös aineettoman kulttuuriperinnön teemahanke. Teemahankkeen tavoitteena on tehdä näkyväksi aineetonta kulttuuriperintöä, kehittää kulttuuriperintötoimintaa ja lisätä toimijoiden välistä yhteistyötä, saada nuoria mukaan yhdistys- ja kulttuuriperintötoimintaan, tukea alueen asukkaiden osallisuutta ja toimijuutta. Hankkeeseen on suunnitteilla rahoitusta kehittämiseen ja investointeihin yleishyödyllisille toimijoille.

Rajupusu Leaderin kokousaikataulu 

Seuraava hallituksen kokous on 1.2.2022, hakemusten jättöaika Hyrrään on 18.1.2022 mennessä.
Kokouksissa käsiteltävät hankkeet haetaan Hyrrä -asiointipalvelun kautta. 
Hakuaika on jatkuva, eli hakemuksia voi jättää Hyrrään milloin vain.

Leaderin väki lomailee

Leaderin väki lomailee 24.12.2021 – 9.1.2022 välisen ajan, jolloin emme vastaa sähköposteihin emmekä puheluihin. Olemme tavoitettavissa normaaliin tapaan taas 10.1.2022 alkaen.  
 

Copyright © 2022 Rajupusu Leader, All rights reserved.


Our mailing address is:
Rajupusu Leader
Juvantie 2
51900 Juva 
Finland