Copy
View this email in your browser

“Het moeilijkste in het leven is vaak de innerlijke strijd...
tussen wat je weet, wat je voelt én hoe je handelt.”

 
Lieve Flow of Yogi’s,
 
Het is alsof we de Bhagavad Gita lezen…  
Misschien ken je dit boek nog niet. Het is een dialoog tussen God in de gedaante als Krishna en Zijn vriend, de Vedische Arjuna.
Arjuna komt in een grote militaire slag te staan tussen zijn familie en vrienden. Hij moet met de ene helft tegen de andere helft strijden om de macht terug te krijgen over het land. Eerder verloor Arjuna de macht toen hij bedrogen werd tijdens een dobbelspel. 
 
Als Arjuna erachter komt dat hij in gevecht moet, gooit hij de wapens af en roept zich in wanhoop tot de wagenmenner Krishna. Hij deelt met Krishna dat hij niet ten strijde zal trekken tegen zijn familie en vrienden. Hij wil en kan niet winnen. Want als hij wint, kleeft er bloed aan deze strijd door het verlies van familie en vrienden.  
 
Echter, Krishna wijst hem op zijn Svadharma, zijn plicht als krijger. 
Arjuna geeft zich over als de leerling van Krishna en zo ontstaat de dialoog waar Arjuna geconfronteerd wordt met dingen die hij helemaal niet wil aangaan. Maar door overgave aan de zich aandienende veranderende omstandigheden, komt Arjuna uiteindelijk als winnaar uit deze strijd, waarbij vele offers noodzakelijk waren.
 
Zo voelt het voor ons en waarschijnlijk ook voor jou. 
We gaan “de strijd” weer aan, ook al valt ons dit zwaar. Maar, samen met elkaar komen we deze weken door. We blijven samen met elkaar onze energie delen, ook al is het op afstand. Samen met elkaar bewaren we de rust om “de strijd’ te overwinnen.
 
Wij doen dat met passie, compassie, liefde en licht.
Als Yama gebruiken we Ahimsa, oftewel zonder geweld.
 
De komende weken zullen er voor jou en voor ons anders uit zien dan we gehoopt hadden.  
 
LIVE wordt LIVESTREAM
Als LIVE yoga en meditatie in onze fijne yogaschool tijdelijk niet mogelijk is, dan verbinden we ons in energie via LIVESTREAM. 
 
Morgenochtend, zondag 19 december, van 10.00 – 11.00 uur is meteen onze eerste livestream YIN yogales. En iedereen is van harte welkom om vanuit huis GRATIS aan deze les mee te doen (deelnemen via de computer of mobiele app.)
 Klik hier om deel te nemen
 
En voor daarna: onze LIVE lessen transformeren we in een aangepast rooster naar LIVESTREAM. Onze LIVE Feestdagen Specials gaan LIVESTREAM. Ook zullen we weer lessen opnemen voor in de FoY-bieb. Zo heb je de keuze om een yogales -nog een keer- te doen op een tijdstip dat jou beter past.

Je kunt jouw yogales vanaf zondagmiddag reserveren via onze website en/of via MindBody

Laten we lief zijn voor elkaar. Lief zijn voor de beslissingen ook al roepen ze weerstand op. Gebruik de geleerde yoga-ervaring wijs.
Wij weten tenslotte als yogi’s als geen ander hoe om te gaan met weerstand.

Warme groet,
Team Flow of Yoga 

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 Flow of Yoga, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp