Copy
Læs on-line
Kom til Åbent Fuglehus hos Kjærsgaard Auto
Kære kunde, 

Tiden udfordrer endnu en gang os alle. Hos Kjærsgaard Auto har vi stadig åbent i alle afdelinger. Vi gør naturligvis alt hvad vi kan, for at overholde alle gældende retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne.
Skal din bil på værksted? - Vi opfordrer til, at du benytter "Kvik tjek ind"
 Indenfor vores åbningstider kan du tjekke ind og aflevere nøglen, når det passer dig. Så behøver du ikke have personlig kontakt med personalet og indtjekning går hurtigt og let.
Se film om hvor nemt der at benytte kvik tjek ind

Selvom efteråret indtil nu har være lunt, kan kulden komme, før vi ved det. Vi opfordrer derfor til, at du bestiller tid til at få skiftet til vinterhjul i god tid.

Når du få skiftet til vinterhjul hos Kjærsgaard Auto, giver vi samtidig din bil et gratis vintertjek med kontrol af 25 vitale punkter.
Din bil fortjener det bedste, så lader du os stå for vinterklargøringen, er du sikker på at være trygt kørende uanset, hvordan vintervejret arter sig.

Vi har også gode tilbud på vinterdæk på fælge og "løse dæk". Se mere her

Book tid online til hjulskifte
Gør et vinterkup - Spar 20% på vintertilbehør
Lige nu kan du også spare 20% på bagagerumsbakker, gummimåtter, elektronisk P-skive og sikkerhedspakke til alle Citroën personbiler

Få et komplet sæt alu-vinterhjul til Citroën C3 (185/65-15). Lige nu sparer du  2.000 kr. Prisen er nu kun 6.895 kr.
 
Klik her og se alle de gode vinterkup
Citroën værkstedskonto - 0 kr. i udbetaling, rente og gebyr
Med en Citroën værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Det betyder, at du kun skal betale salgsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer som alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.
Se mere om Citroën værkstedskonto
Citroën C5 Aircross med plug-in hybrid teknologi
Glæd dig til at opleve C5 Aircross med ny hybrid teknolog, miljøvenlig kørsel, kraftoverskud og ikonisk design. Enkel og hurtig opladning – og over 50 km på 100% el.

SUV C5 Aircross plug-in hybrid beholder selvfølgelig sin affjedring med progressive hydrauliske stop®, der gør det muligt at forudse bump og huller på vejen. Derved får du følelsen af at flyve hen over vejen, samtidig med at karrosseriets stand og en exceptionel dynamik bevares.

Ny SUV C5 Aircross plug-in hybrid er udstyret med en multilink bagaksel, der sikrer en enestående retningsstabilitet. Glæd dig til en prøvetur hos Kjærsgaard Auto.
Se mere om C5 Aircross Plug-in hybrid

Vi mangler måske din bil?

Vi har haft et travlt efterår hos Kjærsgaard Auto, derfor mangler vi gode brugte biler.
Kunne du tænke dig et attraktivt bud på din nuværende bil? Og måske et tilbud på hvad det koster at få en ny? Så kontakt os endelig. 
Det er ofte billigere, end du tror at skifte til en ny bil!
  1. Lige i øjeblikket er renten lav, og vi kan derfor tilbyde attraktive billån med eller uden udbetaling.
  2. En ny bil vil som regel have bedre brændstoføkonomi og lavere grøn ejerafgift end din nuværende model.
  3. De fleste nye biler i dag er spækket med komfort og luksusudstyr, som for bare få år siden kun fandtes i virkeligt dyre modeller.
  4. Fabriksgaranti følger med nye biler, og det samme gør lavere omkostninger til service og reparation
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes ang. bud på min bil!
Vi glæder os til at se dig og din bil hos Kjærsgaard Auto.
Mange hilsner
Kjærsgaard Auto A/S
Facebook
Website
Copyright © 2020 Kjærsgaard Auto, All rights reserved.