Copy
SlimmeBuur.nl
SlimmeBuur.nl
Beste SlimmeBuur,
 

Je hebt je gisteren (24 augustus 2020) aangemeld als SlimmeBuur op onze website. Lekker bezig! Helaas zijn we erachter gekomen dat er sinds gisteren op grote schaal gefraudeerd wordt op SlimmeBuur.nl. Er zijn veel aanmeldingen binnengekomen waarbij we zeker weten dat mensen alleen meedoen om gratis €10,- te krijgen, en niet om buren op weg te helpen met energie besparen. Hierdoor waren we genoodzaakt om de actie met de Bol.com Cadeaukaart direct offline te halen en hebben we alle SlimmeBuren, waaronder jou, van de website verwijderd om verder misbruik te voorkomen

Klimaatstichting HIER, initiatiefnemer van SlimmeBuur, is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en heeft met de website van SlimmeBuur de intentie om zoveel mogelijk Nederlanders te helpen bij het verduurzamen van hun woning. We betreuren het dan ook dat hier in grote getalen gisteren misbruik van is gemaakt op verschillende 'creatieve manieren'. Klimaatstichting HIER behoudt zich het recht voor bij verdenking van fraude geen Bol.com Cadeaukaart uit te geven, zoals ook op onze website vermeld staat.

Had jij op 24 augustus 2020 oprechte intenties om met jouw aanmelding je buren te helpen en vind je dat je daarmee wél die Bol.com Cadeaukaart verdiend hebt? Stuur ons dan even een e-mail, dan nemen we persoonlijk contact met je op om je aanmelding door te lopen. 

Julia van team HIER

Twitter Twitter
Facebook Facebook
Website Website
Email Email
Instagram InstagramSlimmeBuur.nl is een initiatief van Klimaatstichting HIER
Copyright© 2020 HIER


Ik wil geen nieuwsbrieven meer ontvangen
Ik wil mijn e-mailadres wijzigen

Wij worden gesteund door: This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HIER | Klimaatstichting · Zuilenstraat 7a · UTRECHT, Utrecht 3512 NA · Netherlands