Copy
Departament de comunicació de BTV
No veus el correu correctament? 
Obre'l en el teu navegador

El projecte Versió BTV obre la televisió a una seixantena d'escoles de la ciutat   
Divendres 4 de març 

La televisió de Barcelona engega el projecte 'Versió BTV', enguany centrat en estudiants que seran els protagonistes de la graella de BTV el proper divendres 4 de març. Serà una jornada especial en què faran de periodistes i presentadors de la televisió de Barcelona. Entre d'altres, entrevistaran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en directe al 'BTV+' (10 h), i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, en una edició especial de 'La porteria' (19.15 h).

Els nens i nenes, d'entre 8 i 14 anys, faran també de presentadors dels informatius en directe al 'BTV notícies migdia', i de programes habituals de BTV com 'La porteria' (19.15 h), 'Àrtic' (19.40 h), 'Feeel' (9 h) i 'Selfiematon' (19 h), entre d'altres. 

La programació del 'Versió BTV escoles' prevista per al proper divendres 4 de març es detalla a continuació:

08.00 h CATAKRAC
Edició especial del programa infantil de BTV, 'Catakrac', amb participació d'alumnes de l'Escola Montseny, l'Escola Barrufet, l'Escola del Bosc, l'Escola Jacint Verdaguer i l'Escola El Carmel.  

08.30 h SLOW BTV
Els alumnes de l'escola de teatre Lazzigags van participar en una teatralització en què podreu veure com entren a BTV per fer la tele. Després, podreu acompanyar en Guillem en el seu camí cap a l'Escola Nou Patufet

09.00 h FEEEL 
El programa musical de BTV, 'Feeel', tindrà com a convidat el grup Jazz Band de l'Escola Concepció, format per alumnes de 4t de Primària del centre. La Martina Bayón, de l'Escola Sagrada Família, substituirà l'Abigail Armengol en el rol de presentadora.

10.00 h BTV+
En la tertúlia matinal de BTV, 'BTV+', amb emissió simultània a BTV i Barcelona FM, sis alumnes de l'escola Nou Patufet entrevistaran en directe el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Seran el David, l'Aina, el Jan, el Manel, el Miquel i la Clàudia, d'entre 9 i 11 anys d'edat.

11.00 h CURTS
BTV emetrà un primer recull de curtmetratges del projecte Aula Mòbil, liderat per l'IMEB i amb el suport del CPAC, que fomenta l’alfabetització audiovisual amb l’ús de tauletes i dispositius mòbils a les aules per crear vídeos.
Hi participaran les escoles Milà i Fontanals, Vila Olímpica, Virolai, Fedac Sant Andreu, Bosc de Montjuïc, Cristòfor Colom, Baldiri Reixach, Alexandre Galí, Mare de Déu de Montserrat, Santa Teresa de Lisieux, INS Galileo, Escola Augusta, Escola Guru, Mare de Déu dels Àngels, l'Esperança, Joan Fuster i Prosperitat.

11.20 h BTV DIRECTE
BTV emetrà en directe des de l'auditori del DHUB Barcelona l'acte de tancament del projecte 'Aula Mòbil', en el qual han participat més de 300 alumnes. 

13.00 h TERRÍCOLES
En el 'Terrícoles' del 'Versió BTV escoles' hi haurà un canvi de papers. El director i presentador de l'espai, Lluís Reales, abandonarà el seu paper d'entrevistador i passarà a ser entrevistat. La bloguera Marta Botet de l'Escola Virolai exercirà d'entrevistadora. 
14.00 h BTV NOTÍCIES MIGDIA 
Els nens i nenes s'atreviran fins i tot amb els informatius, i ens presentaran les notícies més destacades de la jornada, els esports i la informació meteorològica. Els presentadors seran la Noa, de l'Escola Taber; la Raquel, de l'IES 4 cantons; en Joan Marc, de l'Escola Sagrada Família Sant Andreu; i en Jan, de l'Escola Sadako.

14.35 h CURTS (2a part)
BTV emetrà un segon recull de curtmetratges del projecte Aula Mòbil, liderat per l'IMEB i amb el suport del CPAC, amb peces realitzades per les escoles Miquel Taradell, Vil·la Joana, Escola Rel, Sant Josep, Sant Joan de la Creu, Narcís Monturiol, Lluís Vives, Tres Pins, Providència, Emperador Carles, Ausiàs March, Parc de la Ciutadella, Josep Pla i Ernest Lluch. 

15.20 h LA CARTELLERA
L'Alejandro, la Clàudia i la Gina, alumnes de l'assignatura de cinema de l'Escola Mare de Déu dels Àngels, posaran la veu al programa especial de 'La Cartellera'.  

15.30 h DOC'S
Sílvia Cuevas, de l'escola Lazzigags i de l'IES 4 Cantons, presentarà el programa de documentals de BTV, que emetrà 'Kids and music: la Sant Andreu Jazz Band'. 

19.00 h SELFIEMATON
Marta Media i Maria Riera, les dues nenes escollides en el càsting del programa que es va fer per Nadal a plaça de Catalunya, presentaran avui el 'Selfiematon' amb l'ajuda de la Brigitta Lamoure

19.15 h LA PORTERIA
Emissió especial de 'La porteria' en què jugadors i jugadores de l'equip de futbol sala de l'Associació Esportiva Les Corts-Ubae entrevistaran el president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

19.40 h ÀRTIC
La jove escriptora Hypatia Pétriz, del Col·legi Claret, substituirà en el rol de presentadora la Flora Saura. L'Hypatia parlarà de literatura i música amb l'escriptor català més prolífic de literatura juvenil, Jordi Sierra Fabra

20.10 h BTV +
El 'Versió BTV escoles' finalitzarà amb un resum de l'entrevista al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per part d'alumnes de l'escola Nou Patufet del matí.  

I a les 22.30 h, en el programa 'Les 10 notícies', dirigit i presentat per Xavier Muixí, tres nens que han participat en el projecte 'Versió BTV escoles' explicaran com ha estat l'experiència de presentar un programa de televisió.  Després, a les 23.50 h, en Jaya García, de l'Escola Lazzigags i l'Institut Escola Costa Llobera, presentarà el documental del 'Punt de mira', titulat 'Sólo es el principio'.
Copyright © 2016 betevé, All rights reserved.

Our mailing address is:
betevé
Plaça Tísner 1
Barcelona, Barcelona 08018
Spain

Add us to your address book
Actualitzar preferències | Donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp