Copy
Nieuwsbrief 02-2019
Bekijk in browser
              

Vastelaovend 2019

Dankzij onze optredens hebben wij genoten van een mooie aanloop naar de carnaval. Ook de dagen zelf hebben we intens gevierd. Dank aan alle verenigingen en instellingen waar we dit jaar op de bühne mochten staan !

                               


3x11 jaar Thei & Marij in November 2019 met een Jubileum CD

Met regelmaat hebben we de laatste weken de vraag gekregen hoe en waar men aan kaarten kan komen voor ons 33 jarig jubileum in november in Cultureel Centrum de Haandert in Tegelen. Vanaf ca.10 mei zullen we via deze nieuwsbrief en sociale media (face-book en e-mail) en onze website kenbaar maken hoe het programma eruit gaat zien en op welke wijze men kaarten kan bestellen..
Klik hier beneden voor onze Facebookpagina en de Website!

Muzikale Topmiddag in Roermond…..”Muziek uit het Hart” !

Bent u een liefhebber van muziek en ook nog eens maatschappelijk betrokken? Reserveer dan nu uw plaatsen voor het Benefietconcert “Muziek uit het Hart” dat op zondagmiddag 7 april a.s. plaatsvindt in theater de Oranjerie. Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zullen o.a.: Suzan Seegers, Gé Titulair, Carla Maffioletti (sopraan) Morschi Franz (tenor), Jack Vinders, Thei & Marij, Martin Hurkens, Rob Mennen, Radomir Vasiljevic, Enzo Kok en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor samen met Harmonie Concordia uit Melick voor een muzikale topmiddag zorgen. De presentatie is in handen van Fabienne Nijsten.

De gehele opbrengst van dit concert gaat naar een bijzonder goed doel namelijk het voorkomen en behandelen van plotse hartstilstand en reanimatieonderwijs. Tickets zijn te bestellen via de website van Theater de Oranjerie en bedragen €37,- p.p.
                      

Mallorca Artiestenreis-Limburg Promotion Trip (L.P.T.) van 3 tot en met 10 oktober ! 
Tevens Mallorca reünie op a.s. zondag 24 maart in Cafe de Notenbalk in Ulestraten.

Zoals bij velen onder u bekend reizen wij al jaren met een aantal artiesten en onze gasten naar het zonnige Mallorca waar we logeren op basis van All. Incl. in Hotel Kontiki Playa **** gelegen aan de boulevard. Voor informatie kunt u contact opnemen met een van de organiserende reisbureaus ,Limburg Travel-Kupers Reizen-Schoenmaeckers reizen. Mocht u interesse hebben in de jaarlijkse Mallorca reünie waar we met veel plezier oud gasten van deze reis maar ook nieuw geïnteresseerde mensen ontvangen dan zien we jullie graag op de 24ste maart middags vanaf 15.00 uur in Cafe de Notenbalk in Ulestraten waar ook de artiesten een optreden verzorgen..

                      

Deze Nieuwsbrief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden mail contact heeft gehad met het e-mail adres van Thei & Marij of dat u zich in het verleden hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief. Mocht u deze niet meer willen ontvangen klik dan op “afmelden” op het einde van deze nieuwsbrief.

Deel op FaceBook
Stuur Nieuwsbrief door