Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser


Rajupusu Leader on siirtynyt etätöihin

Rajupusu Leader on siirtynyt pääsääntöisesti etätyöhön. Olemme etätyön aikana normaalisti töissä ja tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse.  Suosittelemme jatkossa tapaamisten järjestämistä etäyhteydellä, mikäli tämä on mahdollista. Puhelinumeromme ja sähköpostiosoitteemme voit tarkistaa sivuilta:
 http://rajupusuleader.fi/rajupusuleader/yhteystiedot/

Toimimme Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistuksen mukaisesti. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa. 

 

Yhdistyksen kevätkokous

Rajupusu Leader ry:n hallitus päätti tiistaina 31.3.2020 kokouksessaan siirtää yhdistyksen kevätkokouksen järjestämistä. Uusi kevätkokousaika on 16.6.2020 klo 18:30 Juvalla. Tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin.
 

Rahoitusapua yrityksille

Koronavirusepidemia aiheuttaa  häiriöitä yritysten liiketoimintaan.  Useat organisaatiot voivat auttaa yrittäjiä koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Käy tutustumassa eri mahdollisuuksiin tästä Etelä-Savon ELY-keskuksen tiedotteesta. 
 

Koronaviruksen aiheuttamia vaikutuksia maaseuturahaston yritys- ja kehittämishankkeisiin, maatilarahoitukseen sekä viljelijätuille

Etelä-Savon ELY-keskuksen maaseutupalvelut toimivat poikkeusaikanakin melko normaalisti, mutta etätöiden kautta. Tästä linkistä pääset sivustolle, jonne on koottu ELY-keskukseen tulleita kysymyksiä liittyen koronaviruksen vaikutuksiin.
 

Älykkäät maaseudut –webinaari 29.4.2020

EU-rahoituskauden valmistelu jatkuu sekä EU- että kansallisella tasolla. Valmistelu on aloitettu myös ELY-keskuksien ja Leader-ryhmien alueilla. Alueellista ja paikallista suunnittelutyötä pohjustamaan järjestetään valtakunnallinen Älykkäät maaseudut -webinaari keskiviikkona 29.4.2020 klo 9-12. Webinaari on tarkoitettu maaseudun kehittäjäorganisaatioille ja sidosryhmille sekä ELY-keskuksille ja Leader-ryhmille. Webinaarin ohjelma julkaistaan ennen pääsiäistä.
 

Rajupusu Leaderin hankkeiden haku ja hallituksen kokoukset

Leader tukiemme hakuaika on jatkuva ja neuvontaa hakemusen tekoon saat ottamalla meihin yhteyttä. 

Seuraavat hallituksen kokoukset  ovat:
28.4.2020 ja siihen hakemusten jättöaika Hyrrään on 14.4.2020 mennessä.
* 16.6.2020 ja siihen hakemusten jättöaika Hyrrään on 2.6.2020 mennessä.

Copyright © 2020 Rajupusu Leader, All rights reserved.


Our mailing address is:
Rajupusu Leader
Juvantie 2
51900 Juva 
Finland