Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

Rajupusu Leaderin uusi teemahankehaku auki 10.11.2017 - 28.02.2018

Uusi teemahanke nimeltään ”Uudenlaiset tapahtumat” on nyt auki! Teemahanke on suunnattu alueen yhdistyksille, seuroille, säätiöille, osuuskunnille, kunnille, seurakunnille ja muille yhteisöille. Teemahankkeesta löytyy sekä kehittämispuoli että investointipuoli. Hakija voi hakea sekä kehittämishanketta että investointihanketta, molempia yhdessä tai erikseen. Kehittämisen tukiprosentti on 85% ja investointien 75%. Teemahankkeella ei tueta yksittäisiä tapahtumia vaan ajatuksena on luoda malli joko täysin uudenlaisten tapahtumien järjestämiseksi tulevaisuudessa tai tukea voi hakea jo olemassa olevien tapahtumien laajentamiseksi merkittävästi vaikuttavuudeltaan ja verkostoiltaan. Lisää uudesta teemahankkeesta löydät tämän linkin takaa!
 

Rahoituspuurotilaisuudet yrittäjille

Leader järjestää yhdessä kuntien kanssa yrittäjille jouluiset rahoituspuurotilaisuudet jokaisessa neljässä kunnassa. Tarjolla on joulupuuron lisäksi ajankohtaisia kuulumisia kunnalta ja asiaa Leaderin ja ELY-keskuksen tuista. Mukana aamuissa ovat myös asiantuntijat Uusyrityskeskuksesta ja ProAgrialta. Tilaisuudet järjestetään seuraavasti: 8.12. klo 8:00 Rantasalmi, 12.12. klo 8:30 Joroinen, 13.12. klo 8:00 Sulkava ja 15.12. klo 8:00 Juva.


Avoimet ovet ja käsityöläisten jouluviikko Hildurissa

Viikolla 50 Hilduri on taas jouluisissa tunnelmissa kun Juvan käsityöläiset järjestävät reilun viikon mittaisen joulupuodin (9.-17.12. ma-pe 12-18, la-su 11-15). Koko viikon ajan Hildurissa on ostettavissa uusien käsitöiden lisäksi myös jouluisia kirpputoritavaroita. Perjantaina 15.12. kello 10 eteenpäin myös Leaderin puolelle voi tulla  avoimiin oviimme kahville ja juttelemaan ajankohtaisista asioista ilman erillistä ajanvarausta.
 

Sääntömääräinen syyskokous jäsenille 28.11.

Vuosi 2017 on ollut vilkasta aikaa sekä hanke- että varsinkin yritystukien hakujen osalta. Lisäksi on käynnistetty teemahanke Luonto ja Liikunta, ja avattu haku teemahankkeeseen Uudenlaiset tapahtumat. Yhdistyksen Syyskokous järjestetään Joroisten Pyhän Georgios Voittajan kirkon välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa kirkkokahvila Trapezassa kello 18:30-19:30. Ennen kokousta, kello 18:00-18:30,  on mahdollisuus käydä tutustumassa kirkkoon. Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kutsun syyskokoukseen sekä asialistan voit lukea tästä linkistä. Tervetuloa!
 
 

Copyright © 2018 Rajupusu Leader, All rights reserved.


Our mailing address is:
Rajupusu Leader
Juvantie 2
51900 Juva 
Finland