Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

Etelä-Savon Leader-ryhmien esite 

Maaseudulle elinvoimaa -esite on kolmen Etelä-Savon leader ryhmän yhteinen esite, jossa esitellään esimerkkejä kauden 2014 - 2019 aikana tehdyistä hankkeista. Voit käydä lukemassa esitteen verkossa tämän linkin kautta tai pyytää, että lähetämme sen sinulle paperisena postitse.
 

Avoimet kylät – Suomen suurin kylätapahtuma

Avoimet Kylät verkossa on kesäkuun toisena lauantaina 13.6. järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ja korttelit ympäri Suomen julkaisevat kanavissaan erilaisia verkkosisältöjä. Tämä on tilaisuutesi tutustua verkossa kyliin lomailun, asumisen ja yrittämisen paikkoina! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit. Katso tapahtuman tiedot sivulta https://avoimetkylat.fi/.
 

Tulevan kauden valmistelu on käynnissä

Leader-toiminnan valmistelu tulevalla EU:n rahoituskaudella 2021-2027 on käynnistynyt. Tämän vuoden aikana valmistelemme uusia toiminnan tavoitteita ja strategiaa sekä laadimme verkostoanalyysin Leader-toiminnan yhteistyön kehittämiseksi. Syksyn mittaan tulemme järjestämään strategiaa varten ympäri toiminta-aluettamme työpajoja eri teemoista. Seuraa syksyllä ilmoittelua asian tiimoilta ja tule rohkeasti mukaan vaikuttamaan Rajupusu -alueen kehittämiseen!

Lomaile suomessa - tee se!

EU-osarahoitteisesta (maaseuturahasto) maaseutuohjelmasta rahoitetaan matkailua monella tapaa. Tee Se Suomessa – Äkkilähdöt maaseudulle -sivustolla, nostetaan esiin mielenkiintoisia matkailukohteita eri puolilta Suomea. Sivuston tarkoituksena on korostaa sitä, että Suomessa voi viettää elämyksellisen loman ja se on merkittävästi ilmastoystävällisempää kuin matkailu lentäen kauemmas. 

Matkailusivustolla www.teesesuomessa.fi esitellään matkailukohteita eri puolilta Suomea. Kohteet on jaoteltu maakunnittain, joten yhdelle reissulle on helppo napata monta tärppiä.

 

Rajupusu Leaderin väki lomailee

Rajupusu Leader jatkaa etätöitä vielä kesän aikana. Olemme etätyönkin aikana töissä ja tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse.  Voit kuitenkin varata tapaamisaikaa Hilduriin kesällä, jossa käymme vähintään kerran tai kaksi viikossa. Lomailemme seuraavasti: Kirsi 22.6. - 12.7. ja Anne 16.7. - 10.8. Pääsääntöisesti jompikumpi on siis tavoitettavissa. 
Puhelinumeromme ja sähköpostiosoitteemme voit tarkistaa sivuilta:
 http://rajupusuleader.fi/rajupusuleader/yhteystiedot/

 

Rajupusu Leaderin hankkeiden haku on jatkuva

Leader tukiemme hakuaika on jatkuva ja neuvontaa hakemuksen tekoon saat ottamalla meihin yhteyttä. Otamme hakemuksia vastaan kesälläkin. Seuraava hallituksen kokous pidetään elokuussa.

 

Copyright © 2020 Rajupusu Leader, All rights reserved.


Our mailing address is:
Rajupusu Leader
Juvantie 2
51900 Juva 
Finland