Copy

Läs mejlet i din webbläsare!

Sommaren är till.baks! ☀️

Vi lämnar en väldigt speciell vår bakom oss – och välkomnar en sommar som antagligen inte heller kommer att bli som vanligt. Många av er har slitit hårt och gör det fortfarande och vi på baks & co är fulla av beundran över er kämpaglöd och vilja.

Vi önskar er alla en fin sommar och hoppas att ni kan få njuta av sol och bad, en spännande bok och jordgubbar eller det där andra som gör att just din sommarkänsla infinner sig.
 

Sommartider hej hej!

Under veckorna 29-31 kommer våra kontor att vara semesterstängda.

Våra öppettider övriga veckor i juli, augusti och september är måndag-torsdag 8-16 och fredagar 8-12. Efter en härlig ledighet är du är varmt välkommen till.baks – precis som vanligt.
 
Varma sommarhälsningar från oss alla på baks & co i Tranås, Linköping, Vimmerby och Eksjö
 
“Vila är inte ledighet, och att ibland ligga på gräset under ett träd på en sommardag, lyssna på vattnets murmur eller titta på molnen som flyger över himlen, är inte alls slöseri med tid.”
– John Lubbock

#framtidsbyrån

Vi är den alldeles lagom stora redovisningsbyrån med det stora företagets breda tjänsteutbud och det lilla företagets personliga omsorg om varje kund. Och framför allt, revisorer som har stora kunskaper i vad det innebär att driva ett företag, och vilka utmaningar man ställs inför. För vi på baks & co har också varit där – och tagit drömmen om ett företag och gjort den till verklighet. Precis som du.

Copyright © 2020 baks & co, alla rättigheter förbehålls.


Här kan du ändra hur du får mejl från oss:
Uppdatera dina inställningar eller avregistrera dig från ytterligare mejl.

Läs detta mejl i din webbläsare!