Copy
Klik hier als de nieuwsbrief niet goed weergegeven wordt.

WIJ ZIJN HEEL BLIJ MET DE ZWARTE CROSS ALS NIEUWE RELATIE!


De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaatsvindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feest viert.

Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de vorige editie in 2016 (220.000 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk!
 

Van 13 t/m 16 juli a.s. gaat Promeon lós in Lichtenvoorde.
 

MOTUL TT ASSEN


Het seizoen van de muziekfestivals is nu echt begonnen! Wekelijks zijn onze beveiligers, hondengeleiders, medics en verkeersbegeleiders actief op deze evenementen.
 
Maar Promeon heeft een veel bredere klantenkring; bijvoorbeeld in de sportbranche. Afgelopen weekend waren we present bij de Motul TT Assen, voor een project van onze relatie Monster Energy Drink.
 
In september krijgt deze samenwerking een vervolg tijdens de MXGP van Nederland, ook weer op het circuit van Assen.

OVERLEG OVER VEILIGHEID EVENEMENTEN


De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) heeft overleg gevoerd met de evenementensector over veiligheidsmaatregelen bij grote evenementen. Aanleiding was de aanslag in Manchester, waarbij een zelfmoordterrorist zichzelf opblies tijdens een popconcert en 22 doden vielen.
 
“We gaan samen kijken of de genomen maatregelen voldoende zijn of dat er aanvullingen moeten plaatsvinden”, aldus NCTV Dick Schoof. “Concerten zijn zogeheten ‘soft targets’. Het is voorstelbaar dat bij zulke gelegenheden aanslagen gebeuren.” De aanslag in Manchester vond plaats aan het eind van het optreden. “De meeste veiligheidsmaatregelen in de sector gelden bij de entree. Nu vond de aanslag plaats aan het eind van de avond. Het is nu nog te vroeg om te beoordelen of dat een zwakke plek is in de beveiliging.”
 
Promeon Security, specialist op het gebied van evenementenbeveiliging, volgt de ontwikkelingen op dit gebied natuurlijk op de voet.

 
Copyright © 2017 Promeon Security B.V., All rights reserved.