Copy
Jurgen en Gonnie Linssen
La Vecchia Scuola    B&B 
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Het is januari, een maand die een heel eigen gevoel met zich meebrengt. Geen kerstboom meer, geen versieringen door het hele huis en een heel nieuw en fris jaar voor de boeg. Tijd om de leegte te verwelkomen en opnieuw te beginnen! En wij zijn goed begonnen met een bezoek aan de notaris! Een olijfboomgaard met 80 bomen hebben we gekocht. 

En onlangs bekend gemaakt door Zoover: La Vecchia Scuola is de beste accommodatie van de regio Le Marche! En wat zijn we daar trots op! Een fantastische beloning van al onze gasten. Super bedankt! We hebben een mooie video voor je gemaakt. 

En wat je nog niet wist...Wat er allemaal mis is gegaan tijdens onze emigratie. Want eerlijk is eerlijk, een emigratie kost energie en veel doorzettingsvermogen. En natuurlijk gaat er van alles mis in een land dat je niet goed kent en waarvan de regels net even iets anders werken. We delen het met je. 

Deze maand hebben we veel video's voor je. Allemaal te zien op het nieuwe Youtube kanaal. Zo is de winnaar van de fotowedstrijd 2019 LIVE door ons bekend gemaakt op oudejaarsavond. Ben je er niet bij geweest? Dan kun je via youtube nog terugkijken. 

Ook deze maand weer leuke Italië inspiratie:  

  • Video van nieuwe olijfboomgaard aan huis met 80 olijfbomen
  • Video Golden Award Zoover
  • Wat is een B&B, agriturismo of AirBnB eigenlijk precies?
  • Bekijk LIVE bekendmaking winnaar van de fotowedstrijd 2019
  • Wat je nog niet wist, dit ging er mis tijdens onze emigratie naar Italië
PS: Weet je waar we volgens het Italië magazine massaal op vakantie gaan in 2020?
Lees hier de 3 bestemmingen.

En in de volgende editie van De Smaak van Italië (de 100e editie) staat er een heel artikel over ons in. Als lezer van onze mails ben je als eerste op de hoogte!

Veel leesplezier gewenst!
Olijfboomgaard aan huis met 80 olijfbomen.

Ja! We kunnen het vertellen. De handtekening bij de notaris is gezet en we hebben een eigen olijfboomgaard aan huis. Dit betekent voor onze gasten relaxen onder een olijfboom en natuurlijk verse La Vecchia Scuola olijfolie. Handig wanneer je Italiaanse olijfolie wilt kopen tijdens je vakantie. 

De afgelopen weken hebben we al hard gewerkt in de olijfgaard. Neem een kijkje in ons leven in de dagelijkse stories op Instagram en zie waar we allemaal mee bezig zijn. 

Tijdens jouw vakantie kun je bij La Vecchia Scuola óók in alle rust genieten onder een olijfboom in Italië. Hoe bijzonder is dat. En in 2020 bestaan we 5 jaar en dat gaan we vieren. Mis het niet! 

De beste accommodatie van de regio volgens Zoover

Recentelijk bekend gemaakt door Zoover: La Vecchia Scuola is de beste accommodatie van de regio Le Marche! En wat zijn we daar trots op!

La Vecchia Scuola heeft een Zoover Award Gold gewonnen in de categorie Bed & breakfast met een prachtige score van 9.8. Met deze 3e Golden Award en eerder al geplaatst in de “Top 10  van allerbeste B&B’s van Italië” willen we alle gasten bedanken voor de mooie recensies die zij hebben achtergelaten.

Het behalen van deze titel geeft nieuwe gasten zekerheid en vertrouwen in onze accommodatie. Een fantastische beloning van al onze gasten. Dank voor jullie vertrouwen in La Vecchia Scuola. Voor ons het teken dat we op de juiste weg zitten. 

Wat is eigenlijk een B&B, agriturismo of AirBnB?

Voor de eerste keer logeren in een Bed and Breakfast of agriturismo? Wat zijn de verschillen en waar kun je het beste naartoe gaan voor een vakantie in Italië? Zo nu en dan krijgen we gasten die voor de eerste keer in een Bed and Breakfast overnachten. En ondanks dat een website veel duidelijkheid kan geven, blijft het de vraag wat je allemaal kunt gaan verwachten. Best begrijpelijk, want wat is een Bed and breakfast nu precies? We leggen de diverse accommodatie mogelijkheden aan je uit.

Winnaar mooiste vakantiefoto 2019

De winnaar van de fotowedstrijd 2019 is bekend. Er zijn 6 foto's gekozen. De Italiaanse jury was het unaniem eens (na 2x stemmen zelfs) dat er 2 foto's waren die de prijs moesten winnen. We hebben dus 2 winnaars!

De winnaars zijn door ons bekend gemaakt in de LIVE uitzending op 31/12 in de Facebook groep Kijk mee achter de schermen bij La Vecchia Scuola .
Je kijkt in deze groep wat meer in ons dagelijks leven mee.

Deze actie was opgezet om 'leuke vakantie herinneringen' op te halen. In totaal zijn er meer dan 80 foto's ingediend (gepost). We hebben genoten van alle mooie vakantieherinneringen. Dank jullie wel voor al dit moois. 

Wat er allemaal mis ging tijdens onze emigratie naar Italië

Wat je nog niet wist! Dit ging er allemaal mis tijdens onze emigratie. Eerlijk is eerlijk, een emigratie kost energie en veel doorzettingsvermogen. En natuurlijk gaat er van alles mis in een land dat je niet goed kent en waarvan de regels net even iets anders werken.

In 2014 trokken we met de camper door Italië en vonden we de plek waar we graag zouden willen wonen en die het beste op onze plannen aansloot: Le Marche. Het was op 1 februari 2016 dat we de nieuwe inwoners van Montefano werden, waar we door de lokale bevolking warm onthaald werden.

We hebben een ‘oude school’ gekocht en zijn hier een bedrijf begonnen onder de naam La Vecchia Scuola. Het is een oude plattelandsschool en met aandacht voor typische Marchiaanse ornamenten helemaal gerenoveerd. We hebben er ‘onze plek’ van gemaakt, waar we ook gasten vanaf 1 mei 2016 ontvangen.

Lees hier ons hele 'IK VERTREK' verhaal én ook wat er niet goed is gegaan tijdens onze emigratie

Deel deze Italië inspiratie ook met je vrienden
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
Welkom aan de nieuwe lezers van onze inspiratie mail. Leuk dat je er bent! Neem ook eens een kijkje op onze website. Vragen en opmerkingen horen we graag. 
Steeds meer liefhebbers van onze accommodatie weten ons ook te vinden op FacebookInstagram, LinkedIN en Youtube.
Bezoek onze website 
www.lemarchebedandbreakfast.com 
Copyright © 2020 La Vecchia Scuola, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp