Copy
 

 

 
Beste Modint leden,

Corona zet de wereld en daarmee ook alle handel op zijn kop. Dit raakt ook de kleding- en textielsector hard. Winkels sluiten, leveringen staan stil, voorraden lopen op, liquiditeit staat onder druk, afnemers en leveranciers zitten klem, personeel kan niet meer worden ingezet en zo kunnen we nog veel meer noemen. Wij denken graag met je mee en helpen graag om tot de best mogelijke oplossingen te komen in deze uitdagende tijd. Voor nu, maar ook zeker voor de toekomst!

 
Modint Corona Webmeetings: vanaf vrijdag 20 maart 14.00 uur
Vanaf morgen organiseren we iedere week een webmeeting. In deze online meeting praten we over de belangrijkste ontwikkelingen en delen we tips & tricks. Ons doel is ook om samen verder te komen en antwoorden op vragen en dilemma's te krijgen. Dit zal niet eenvoudig zijn. We zullen niet altijd het antwoord paraat hebben, maar we zetten alles op alles om onze leden bij te staan.
Lees meer >>
Directe link naar de Modint Webmeeting >>
(gratis & eenvoudig)
Blijf gezond, zorg voor elkaar en tot morgen!
Oproep voor onderlinge solidariteit en coulance
De huidige situatie maakt veel los in alle delen van de samenleving. Dus ook in zakelijke relaties. Het overgrote deel van de vragen die wij ontvangen, hebben op de een of andere manier betrekking op de levering van goederen. En gaat daarmee over de relatie tussen u en uw afnemer of toeleverancier. Deze bijzondere situatie maakt dat er allesbehalve pasklare antwoorden zijn. Modint doet daarom samen met een aantal organisaties een oproep aan alle partijen in de bedrijfskolom om wederzijds begrip te tonen en samen te zoeken naar oplossingen.
Lees het hele bericht >>
Mondkapjes en beschermende kleding en textiel
Ook wij worden momenteel overspoeld door aanbod, ideeën  maar ook vragen naar mondkapjes en beschermende kleding.(Minister Bruins heeft gisteravond ook duidelijk een oproep gedaan richting ons als textielindustrie) Belangrijk voor nu is enige coördinatie. Wij staan in nauw contact met VNO-NCW, maar ook met de industrie en partners met contacten bij mogelijke productiepartijen. Wanneer je concreet iets kunt betekenen; neem contact met ons op; wij zullen proberen dit te faciliteren en je in contact te brengen met de juiste partij.
Stuur een bericht naar Corien Beks >>
 
Stuur deze nieuwsbrief door naar collega's! 
Zij kunnen zich via onderstaande button ook voor deze nieuwsbrief aanmelden. 
Aanmelden nieuwsbrief >>
Facebook
Twitter
Website
https://www.linkedin.com/company/modint
Copyright © 2020 Modint, All rights reserved.