Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Herfst!

In deze nieuwsbrief ontvangt u informatie over de aftrap van de campagne ‘Veilig Sportklimaat’, een terugblik op de eerste Zaanse Vechtsportmiddag, nieuws over de opening van een nieuwe indoorsporthal, informatie over de nieuwe subsidie regeling en een oproep voor de Zaanse sportpenningen.

Kennismaking met de nieuwe wethouder Sport
NETWERKBIJEENKOMST + AFTRAP CAMPAGNE

Op 17 oktober stuurde de gemeente aan de Zaanse sportverenigingen een uitnodiging om op 21 november kennis te maken met de nieuwe wethouder Sport, Gerard Slegers. Graag vestigen wij nog een keer uw aandacht hierop.

Lees meer

Nieuwe subsidieregeling
STIMULERING BOUW EN ONDERHOUD SPORTACCOMODATIES

Vanaf januari 2019 gaat een nieuwe subsidieregeling voor amateursportverenigingen van start. Sportverenigingen kunnen jaarlijks een subsidie aanvragen voor bouw, aanschaf en het onderhoud van sportaccommodaties en sportmaterialen.
Lees meer

Eerste Zaanse Vechtsportmiddag
MISSIE GESLAAGD

Afgelopen donderdag 25 oktober, stond geheel in het teken van de eerste Zaanse Vechtsportdag. De dag ging van start met een sfeervolle opening, waarna de afzonderlijke verenigingen geweldige demonstraties hebben gegeven. Van Karate tot Capoeira en van Kung Fu tot Boksen, er was genoeg te beleven.

Lees meer
 

Materialen uitleen
SPORT- EN SPEL MATERIAAL TE HUUR VOOR UW VERENIGING


Iedereen kan via het Sportbedrijf sport- en spelmateriaal huren voor een lage prijs. Van lintjes, voetballen en rackets tot het stokkenvangen-spel en oudhollandse spellen. 
Lees meer

Opening nieuwe indoor atletiekhal Lycurgus
ZAANSTAD GROEIT EN HET AANTAL SPORTHALLEN OOK

Op vrijdag 12 oktober is de nieuwe 3000m2 indooratletiek accommodatie op het terrein van AV Lycurgus geopend en in gebruik genomen. Deze indoorsporthal is bestemd voor zowel (top)atletiek in Noord-Holland, als voor breedtesport in de regio. Lees meer

Zaanse sportpenningen 2018
ALLE ZAANSE KAMPIOENEN!

Ben of ken jij iemand die individueel of met een team, Nederlands, Europees of Wereld kampioen geworden is in bijvoorbeeld atletiek, wielrennen, karate, judo, waterpolo, zwemmen, volleybal of korfbal? De gemeente zet sporters die een bijzondere sportprestatie hebben geleverd in het zonnetje door middel van een sportpenning. Alle kampioenen mogen zich aanmelden bij sport@zaanstad.nl voor de uitreiking van de sportpenning 2018.
 

Contact

Wij houden de sportverenigingen op de hoogte via nieuwsbrief, persberichten, de website www.sportbedrijfzaanstad.nl of andere (sociale) media.


Vragen

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met verenigingsondersteuning via Ad Breedijk of Carmen Duijvelshoff via a.breedijk@sportbedrijfzaanstad.nl of c.duijvelshoff@sportbedrijfzaanstad.nl, of telefonisch via 075-65 399 75.
TWITTER
FACEBOOK
WEBSITE
Copyright © *|2017|Sportbedrijf Zaanstad|All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief als contactpersoon van Sportbedrijf Zaanstad afdeling Sportstimulering.

Wilt u iets veranderen aan hoe u deze nieuwsbrief ontvangt?
Update dan uw voorkeuren of schrijf u volledig uit

Email Marketing Powered by Mailchimp