Copy
Nieuwsbrief verenigingsondersteuning Sportbedrijf Zaanstad
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Contact tijdens de Coronacrisis

Het coronavirus raakt de sport hard. Sportverenigingen zijn gesloten, evenementen worden afgelast en het is de vraag of leden en sponsoren de club trouw blijven. De negatieve financiële impact voor de Nederlandse sportsector wordt voor de periode tot de zomer geschat op 950 miljoen euro. Ook Zaanse sportverenigingen ontkomen hier niet aan. We beginnen met de huidige richtlijnen voor de sport naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 31 maar j.l.. 
Wethouder sport Gerard Slegers heeft een videoboodschap voor alle betrokkenen in de Zaanse sportwereld. De gemeente Zaanstad erkent de waarde van de sportvereniging en zal dit blijven doen. Gemeente Zaanstad wil u daarom, in samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad, een aantal vragen stellen over de huidige situatie. 
Vervolgens wordt praktische informatie gegeven voor de komende tijd.
We sluiten deze nieuwsbrief af met de oproep om juist nu (digitaal) contact te houden met iedereen die verbonden is aan de sportvereniging.

RICHTLIJNEN SPORT

SPORTVERENIGINGEN DICHT T/M 28 APRIL
 
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft het kabinet de bestaande maatregelen verlengd tot en met 28 april. Voor de sport- en beweegactiviteiten heeft dit consequenties: LEES VERDER
 

BOODSCHAP VAN DE WETHOUDER

CORONA: WAT BETEKENT DIT VOOR UW SPORTVERENIGING?
Afgelopen vrijdag is namens de gemeente een nieuwsbrief verzonden aan Zaanse sportverenigingen. 

Bekijk via deze link het filmpje, waarin wethouder Gerard Slegers Zaanse sportverenigingen graag even te woord staat. KLIK HIER

VERENIGINGSLOKET

OVERZICHT BELANGRIJKE CONTACTEN

Met vragen over binnen- en buitensportaccommodaties en met betrekking tot beheerstichtingen kunt u terecht bij het verenigingsloket. LEES VERDER

VRAGENLIJST SPORTVERENIGINGEN

HOE STAAT UW CLUB ERVOOR?

Door het coronavirus ligt de sportwereld stil. Er wordt niet getraind en er zijn geen competities. De sportparken zijn dicht en daarom zijn er geen kantine-inkomsten. Hoe staat uw club ervoor? In de videoboodschap in het vorige artikel gaf wethouder Slegers al aan dat wij graag willen weten hoe het met uw sportvereniging gaat in deze periode. Gemeente Zaanstad wil u daarom, in samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad, een aantal vragen stellen. Het kost u 10 minuten om deze vragen in te vullen. We zien uw antwoorden graag uiterlijk 17 april tegemoet. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

FINANCIËLE INFORMATIE

FINANCIEN-HUUR-SLUITING

Op onze website geven wij antwoord op een aantal praktische vragen die wellicht bij uw vereniging spelen. Zoals financiën, huurbetaling en het sluiten van de accommodatie.
LEES VERDER

CORONACOMMUNICATIE

IN VERBINDING BLIJVEN 

Voor sportverenigingen is het van belang om contact met de leden, sponsoren en andere stakeholders te blijven houden. Zeker nu de club op slot is, moet de sportvereniging onder de aandacht blijven. Op verschillende manieren kunt u toch in contact blijven.
LEES VERDER

Contact

Wij houden de sportverenigingen op de hoogte via nieuwsbrieven, persberichten, de website www.sportbedrijfzaanstad.nl of andere (sociale) media.


Vragen

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met verenigingsondersteuning via verenigingsondersteuning@sportbedrijfzaanstad.nl
TWITTER TWITTER
FACEBOOK FACEBOOK
WEBSITE WEBSITE
Copyright © *|2017|Sportbedrijf Zaanstad|All rights reserved.

U ontvangt deze nieuwsbrief als contactpersoon van Sportbedrijf Zaanstad afdeling Sportstimulering.
Wilt u iets veranderen aan hoe u deze nieuwsbrief ontvangt?
Update dan uw voorkeuren of schrijf u volledig uit

Email Marketing Powered by Mailchimp