Copy

EPNS NEWS n.19

Octubre 2017

Newsletter de l'Escola Pia Nostra Senyora.

Veure aquest mail al navegador

 

❞ La ment és com un paracaigudes,
només funciona si la tenim oberta. ❞
Albert Einstein (1879 -1955) Físic i un dels científics més destacats del s.XX
ACTE INAUGURAL CURS ACADÈMIC
El proper 20 d’octubre a les 12:30h, alumnes dels primers cursos de Batxillerat i Cicles Formatius, professors, mares i pares estan convidats a l’acte d’inauguració del curs, a la sala d'actes de l'escola (Diputació 275).

L'acte comptarà amb la presència de la  Dra. Laura Borràs i Castanyer, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Cal confirmar l'assistència al correu de l'escola, nostrasenyora@escolapia.cat
o trucant al telèfon 93 488 11 66

Des del departament de Programes Internacionals, l’escola ofereix als alumnes la possibilitat de participar durant el curs escolar en diverses activitats amb alumnes d’altres països.

A l'inci d'aquest curs tenim les següents activitats:
Dijous 28 de setembre: comença l'IP Club (club de debat en anglès) de 17:30 a 19h, obert a alumnes a partir de 3r d'ESO i organitzat per alumnes de 2n de Batxillerat.
El 5  d’octubre tindrà lloc l'acte de lliurament dels diplomes acreditatius dels exàmens de Cambridge del curs passat (PET,  FCE i CAE)
El 16 d’octubre: 1r ESO (advanced): xerrada i concurs sobre Cultura Britànica, amb la col·laboració de Burlington Books.
El 17 d’octubre ens visita un grup d’alumnes i professors de l’escola St.Joseph (Châteaubourg-França) i participaran en diverses activitats en anglès i castellà juntament amb alumnes nostres de 3r d'ESO (alemany) i 1r de Batxillerat (francès).
Del 19 al 26 d’octubre: alumnes de 4t d'ESO, Batxillerat i FP viatjaran a Sindelfingen (Alemanya) com a diplomàtics de l’ONU per participar al MUNOG (Model United Nations of Goldberg)

NOUS ESTUDIS A L'EPNS! 
L'escola ha començat un nou cicle formatiu de grau superior d'Imatge per al diagnòstic i medicina nuclear en col·laboració amb el Grup Quiron-Salud.
Són uns estudis amb una gran projecció professional i els imparteixen professionals sanitaris i professors de l'àrea científica de l'escola.
Les estades pràctiques dels estudiants es faran en els hospitals i centres sanitaris del grup Quiron-Salud.

Aquest NOU cicle, juntament amb els dos existents de grau superior de Laboratori clínic i biomèdic i el grau mitjà de Cures auxiliars d'infermeria conformen una aposta de l'escola en l'FP sanitària que volem que segueixi creixent juntament amb nous cicles d'Art, disseny i publicitat de l'àrea artística de l'escola.

Per altra banda oferim també  els estudis de PPA18. Aquests estudis preparen per a presentar-se a les proves d'accés als cicles de grau superior de formació professional, d'arts plàstiques i disseny i d'ensenyaments esportius. L'alumnat pot  preparar la part comuna de la prova, la part específica, o totes dues.

Si voleu més informació consulteu els següents enllaços:

PIA&GO és una proposta d’energia solidària d’Escola Pia de Catalunya que neix de la voluntat de crear una comunitat de persones interessades en fer que un hàbit saludable com és l’ exercici físic sigui també un motor per promoure accions solidàries. Una energia que es quantifiqui amb la suma dels kms dels participants, i s’expressi en activitats obertes a tothom.

El nostre repte és arribar a 15.000 km i 1.000 participants en aquesta primera edició. Si l’assolim, rebrem aportacions que ens permetran executar un projecte solidari.

Si voleu més informació, consulteu al web http://piaandgo.escolapia.cat/

 

Comencem nou curs i comencen també les extraescolars amb una gran varietat d'oferta: Bàsquet, Futbol Sala, Voleibol, Tennis de taula, Escacs, Percussió, Hip-hop, Ioga, Robòtica, IP Club, Anglès, Francès, Música, Teatre, Pintura, Cuina, Fotografia, Videojocs i Màgia.

I també en tenim per a mares i pares: Cuina, Ioga i Restauració de mobles.

Si esteu interessats i encara no us heu apuntat, podeu demanar informació al Sr. Lluís Dos Santos, enviant un email a luis.dossantos@nostrasenyora.epiaedu.cat, o bé per telèfon, trucant al 93 488 11 66, de dilluns a divendres de 17h a 19h.

Més informació +

 

CAMPANYA RECOLLIDA ROBA
Del 16 al 23 d’octubre participarem en una campanya de recollida de roba a benefici de Càritas. Podeu aprofitar per portar roba i sabates de totes les edats. Trobareu un espai habilitat al vestíbul de l’escola.
Moltes gràcies per participar-hi!

 

Calendari d'activitats escolars
OCTUBRE 2017


Consulteu aquí totes les activitats escolars previstes per aquest mes.
 


TORNEN ELS VESPRES CIENTÍFICS!
 
Comencem el dia 20 d'octubre a les 20:30h.

Tema: "Bombolles de sabó"
Física dels tensioactius, pel·lícules i bombolles. Les interferències de la llum. Experiències diverses. Formació de grans bombolles de sabó i estudi de les seves propietats.


Us hi esperem!
 
Una activitat escolar diferent oberta a tothom: alumnes, exalumnes, professors, pares, ...
Un aprenentatge interactiu i del tot experimental dels conceptes més clàssics i actuals de la ciència. Assequible a tothom i sense fórmules.
Grups molt reduïts de participants en cada sessió.

ÉS NECESSARI FER INSCRIPCIÓ PRÈVIA. A la porteria us indicaran el lloc on es fa la inscripció.
No es poden reservar places per telèfon

 
Twitter
Facebook
Web
Instagram
Google Plus
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, Tots els drets reservats


Vols canviar com rebs aquests emails?
Pots canviar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista

Email Marketing Powered by Mailchimp