Copy
View this email in your browser

Nyt fra Outsideren

MAJ 2018

Kære læser

 

Velkommen til endnu en udgave af ’Nyt fra Outsideren’. Her følger lidt om, hvad der er sket siden sidste nyhedsbrev.

 

Filosofiværksted er startet

Endnu et godt tilbud er startet hos Outsideren. Denne gang er det et filosofiværksted, der vil beskæftige sig med den sokratiske tankegang. Værkstedet styres af Boris Lauritzen, og afholdes hver fredag, mellem 13 og 16. Værkstedet har indtil videre været en stor succes,og det håber vi selvfølgelig meget på vil fortsætte. Du kan læse mere om værkstedet i linket her

Boris Lauritzen står for Outsiderens nye filosofiværksted
Foredrag med Pia Callesen
I Juni har vi fornøjelsen af at invitere til foredrag med psykolog Pia Callesen. Pia har specialiseret sig i metakognitiv terapi, som er en ny psykologisk behandlingsmetode, og det er altså det hun vil fortælle om, når hun den 25. Juni, klokken 13.30, holder en times foredrag i Outsiderens lokaler på Kapelvej 55. Foredraget har overskriften ”Tænk mindre – lev mere", og er ganske gratis.
Pia Callesen kommer og holder foredrag i Juni
Sommerfest og ferielukket
Outsideren holder igen i år sommerfest, og det bliver den 7. juni! Vi glæder os meget til at se Jer, og håber vi kan få en god og hyggelig fest. Festen starter klokken 15, og vi sørger for pølser til grillen, drikkevarer og nogle salater som tilbehør.

Som vi har gjort de forrige år, holder Outsideren lukket i Juli. Det vil sige, at alle aktiviteter ikke finder sted i Juli måned. Huset vil som udgangspunkt være lukket, da der kommer til at være håndværkere rendende ind og ud, så det er nok begrænset hvor meget der er til at være. Vi vender stærkt tilbage i August, hvor aktiviteterne starter op igen!
Outideren tager på festival
Vi har i år været så heldige at få tildelt billetter til to af de store sommerfestivaler, nemlig Copenhell og Roskilde Festival. Vi forventer at få lavet en masse gode artikler under begge festivaler, blandt andet med fokus på, hvordan det er at have en psykisk sygdom og være på festival, samt hvordan musik er en fællesnævner for gode oplevelser. Vi håber i vil læse med. Hvis I har nogle foreslag eller ønsker til artikler omkring festivaler er i meget velkomne til at skrive til os på redaktion@outsideren.dk.

Udover de to nævnte festivaler, forsøger vi også at skaffe billetter til Skanderborg Festival, men vi har desværre ikke fået svar fra dem endnu.
Outsideren skal på festival
Outsideren søger støttemedlemmer
Det sidste stykke tid har vi hos Outsideren aktivt forsøgt at hverve flere støttemedlemmer. Forrest i det projekt står Outsiderens informationschef Kim Engelbrechtsen. 

En af foreningens nye støtter er Maj Vinberg, der er psykiater og overlæge på Rigshospitalets Kompetencecenter for Affektive Lidelser”. Hun siger:

”Jeg har med stor interesse fulgt Outsiderens arbejde, og jeg er imponeret over, hvad foreningen overkommer at sætte i værk. Jeg overværede blandt andet teaterforestillingen ”Forstyrrelser” i Bremen Teater og blev meget rørt og bevæget over tre modige Outsiderens hudløse fortællinger om deres psykiske lidelser"

De nye fortalere tæller udover Maj Vinberg: Professor i psykiatri Merete Nordentoft, SIND-formand Knud Kristensen, formand for DepressionsForeningen Bodil Kornbek, komikeren Mads Holm, den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack og forfatteren Morten Pape. Ideen med initiativet er at udbrede kendskabet til Outsideren, og det er derfor vi har udvalgt folk med en profil hos offentligheden. 

Med det sagt vil vi selvfølgelig gerne have så meget støtte som muligt, så hvis du, eller nogen du kender, har lyst til at blive støttemedlem, så kan du blive det ved at klikke på dette link, og derefter klikke på boksen i højre side af siden. Vi håber meget, at I vil støtte vores forening, så vi kan blive ved med at være psykiatriens stemme udadtil!
God sommer!
Det var alt vi havde til Jer denne gang. Vi vender tilbage med et nyt nyhedsbrev efter Juli. Indtil da vil alle os fra Outsideren gerne ønske Jer alle en rigtigt god sommer, og vi håber vi ses igen til August!
Copyright © 2018 Tidsskriftet Outsideren
All rights reserved.


Mailadresse:
redaktion@outsideren.dk


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Outsideren · Vesterbrogade 103, 1. sal · København V 1620 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp