Copy
Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Texel Samen Beter

Mei 2016
In de vorige nieuwsbrief vroegen wij u om onze enquête in te vullen. We hebben inmiddels ruim 500 ingevulde enquêtes terug. Een mooi aantal, maar meer is altijd welkom natuurlijk! Invullen kan nog tot 10 juni. Verder gingen we in gesprek met Philip Seligmann, die sinds oktober vorig jaar niet meer thuis kan wonen. Ook vertellen we over de THUIS.MOBIEL van THUISLAB die deze week op Texel is. 

Interview Philip Seligmann

Philip Seligmann woont sinds eind oktober 2015 in “Gollards”. Het het leek ons een goed idee om in de nieuwsbrief eens een ontvanger van zorg aan het woord te laten in plaats van steeds weer zorgverleners.

Uiteindelijk zijn dit de mensen waar het in de zorg om draait en voor wie ook de Zorgcoöperatie is opgericht. Philip vertelt tijdens het gesprek open over zijn situatie en ervaringen. 

> Lees het interview met Philip Seligmann 

Word beter oud!

Van maandag 30 mei tot 3 juni staat de THUIS.MOBIEL van THUISLAB op het marktplein in Den Burg. 

Het THUIS.TEAM gaat het gesprek met Texelaars aan. Wie zorgt er voor jou? Voor wie zorg jij? Hoe werden je grootouders oud? Hoe werden je ouders oud? Hoe en waar wil jij zelf oud worden? 

> Lees meer

Herinnering Enquête

Medio april is onze grote enquête de deur uitgegaan. Hartelijk dank voor het invullen. Bent u nog niet toegekomen aan het invullen van de enquête? Het kan nog tot 10 juni.

We hebben graag nog wat extra reacties! In juli verwachten wij de resultaten te kunnen presenteren.

> Vul de enquête digitaal in

> Meer over de enquête
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen