Copy
Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Texel Samen Beter

Januari 2017: Nieuwsbrief 

De beste wensen voor 2017!

Bij Texel Samen Beter hebben wij 2016 afgesloten met onze jaarlijkse dorpenronde. Meer hierover vindt u verderop in deze nieuwsbrief.

Ook gingen we op bezoek bij Gemeente Texel en spraken met Hester Douma en Dianne Witvliet van het Sociaal Team Texel. En wist u dat er sinds kort scootmobiel pechhulp beschikbaar is op Texel? Lees snel verder!

Wat doet het Sociaal Team van Gemeente Texel precies?

Er is regelmatig onduidelijkheid over wat het Sociaal Team van Gemeente Texel nu precies doet. Daarom ging Texel Samen Beter in gesprek met Hester Douma en Dianne Witvliet van het Sociaal Team Texel. 

De dames vertellen onder andere meer over de participatiewet en de wet maatschappelijke ondersteuning. Benieuwd wat het Sociaal Team van Gemeente Texel precies doet en voor welke zaken u bij hen terecht kunt?

> Lees het interview met Hester en Dianne

Verslag dorpenronde

Het bestuur van de zorgcoöperatie Texel Samen Beter hield in november en december haar jaarlijkse dorpenronde.

Bent u benieuwd waar er tijdens deze dorpenrondes over werd gesproken? Op onze website hebben wij een uitgebreid verslag van alle dorpen geplaatst. 

> Lees het uitgebreide verslag van de dorpenrondes
Scootmobiel pechhulp

Bent u aangewezen op een scootmobiel? Dan kan het heel vervelend zijn om stil te staan met pech. Gelukkig is er een oplossing! Sinds kort is er namelijk Scootmobiel Pechhulp beschikbaar op Texel.

Voor een vast bedrag per jaar, bent u met uw scootmobiel 7 dagen per week en 24 uur per dag verzekerd van hulp bij pech onderweg. De pechhulp wordt namens de ANWB verzorgd door Garage Dros.

> Lees meer over scootmobiel pechhulp
Contributie 2017: snel betalen, eenvoudig geld terug!

Deze maand ontvangt u een rekening voor de contributie van 2017 (tenzij u deze al eerder hebt betaald). Ook in 2017 kunt u de contributie terugkrijgen.

Betaal voor 15 maart
Heeft u uiterlijk op 15 maart uw contributie betaald en bent u in het bezit van een aanvullende Texel Samen Beter verzekering? Dan krijgt u de contributie in mei automatisch weer teruggestort.
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen