Copy
Deze uitgave vormt een belangrijke aanvulling op wat via www.texelsamenbeter.nl wordt gecommuniceerd.
Is dit bericht niet goed leesbaar? Bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.

Texel Samen Beter

Maart 2017: Nieuwsbrief 

Weer fris terug na een korte winterslaap!

Na een korte winterslaap, ontvangt u middels deze nieuwsbrief bericht over waar wij, als bestuur van TSB, zoal mee bezig zijn. De gezondheidszorg is volop in beweging: marktwerking, een zich terugtrekkende overheid en overdracht van de verantwoording naar de gemeentes.

Wat doet TSB precies en waar zijn we nu mee bezig? U leest het in onze nieuwsbrief!

Interview: Afra Paauw van Stichting MEE

De afgelopen tijd hebben we diverse instanties binnen het zorglandschap in beeld gebracht. Dit keer waren we op bezoek bij Afra Paauw van Stichting MEE en vroegen onder meer naar haar werkzaamheden en het doel van de stichting.

Stichting MEE ondersteunt mensen met een beperking en wil een bijdrage leveren aan het ingezette proces van maatschappelijke hervorming. Benieuwd naar deze stichting?

> Lees verder op onze website

Oproep aan de Texelse politieke partijen

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 op komst, gaat TSB alle politieke partijen op Texel vragen wat hun plannen zijn om ervoor te zorgen dat Texelaars niet noodgedwongen worden opgevangen aan de overkant, gescheiden van hun sociale netwerk, familie en kinderen. 

Komende zomer wordt er door de partijen gewerkt aan de nieuwe verkiezingsprogramma's. Daarom hebben wij een brief samengesteld waarin we de politieke partijen op Texel een aantal zorggerelateerde vragen stellen. Benieuwd naar deze brief? U kunt hem vinden op onze website. 

> Lees de complete brief op onze website

Wat doet Texel Samen Beter precies?

We vertegenwoordigen het belang van de Texelse burger m.b.t. zorg.

We kijken op een andere wijze naar gezondheidszorg en richten ons meer op preventie.

We ondersteunen particuliere initiatieven en maakten "vertexeling" van de Unive Zorgpolis mogelijk.

Samen met Texels Welzijn en Therapie Wolf organiseren we cursussen Positieve Gezondheid aan zorgverleners en andere geïnteresseerden. 
Contributie 2017

In januari heeft u een factuur ontvangen voor de contributie van 2017. Veel leden hebben hun contributie inmiddels betaald. 

Betaald voor 15 maart?
Bent u lid van TSB, heeft u een aanvullende TSB-polis en uiterlijk op 15 maart uw contributie betaald? Dan krijgt u de contributie in mei automatisch weer teruggestort, u hoeft hier verder niets voor te doen.

Voldoet u aan al deze voorwaarden, maar heeft u eind mei de contributie nog niet op uw rekening staan? Neem contact met ons op, dan zoeken wij uit waar het is misgegaan. 
De zorgcoöperatie voor Texelaars
Bezoek voor vragen onze contactpagina of e-mail naar info@texelsamenbeter.nl.

Uitschrijven | Instellingen