Copy
Nieuwsbrief CookCook! 
Bekijk in browser

NIEUWSBRIEF - november 2015

 

Beste <<Voornaam>>, 

Daar is 'ie dan: De eerste nieuwsbrief van CookCook! Boordevol nieuws, tips en vooral lekkere beelden. Ter informatie en inspiratie. Gewoon omdat we van koken houden.  Voorstellen

CookCook! is een nieuwe naam in cateringland. Wij focussen ons op particuliere en bedrijfsdatering in en rond Utrecht. Onze pijlers: dagvers, gezond en betaalbaar. De dagelijkse leiding is in handen van chefkok Jeremy Buisman. Hij wordt ondersteund door Gerjon Zomer (koken en marketing).
Meer op onze
site

 


Gezond overwerken

Overwerken is vaak een kwestie van liflafjes uit de bedrijfskantine, een vette hap van de snackbar om de hoek of de zelfgesmeerde en inmiddels uitgedroogde boterham uit de lunchbox. Wij hebben goed nieuws.
Lees meer >>>


 


Wijnpakket 

Oké, ook wij hebben nooit begrepen wat er mooi is aan een wijn. Lekker kennen we wel. Maar goed: we hebben weer een prachtige selectie van mooie Portugese wijnen. Bestellen? Bel Jeremy Buisman op 06 - 26 36 48 02

 


Instagram
Volg CookCook! op instagram. We posten vrijwel dagelijks foto's van gerechten, probeersels, mooie ingrediënten en meer... Klik hier om ons te volgen. 


KERSTMENU'S 2015
Het is al bijna weer kerst. Geen zin om uren in de supermarkt rond te hangen? Of alles zelf te verzinnen? Besteed je kerstdiner uit aan CookCook! Wij bieden een vijfgangen diner voor slechts 39,50 per persoon. U hoeft het eten alleen nog af te garen of op te warmen. Kijk snel op onze site
Of bel direct met chefkok Jeremy op 06 - 23 36 48 02


 


Kooktip van de chef

Het najaar laat zich gelden. De gezellige tijd van goedheiligman, haardvuur en gebreide sjawls. En van bloedworst. Mits gekocht bij de echte slager. Zoals de Lindenhoff. Maar hoe voorkom je dat het een sponzig plakje wordt? Heel eenvoudig: koop het goedkoopste afbakbrood, snij in flinterdunne plakjes en plak het met wat boter aan beide kanten van de bloedworst. Heel krokant en extra smaakvol! 

 


Halal catering
Steeds meer organisaties houden rekening met de eetwensen van hun islamitische collega's. Wij krijgen steeds vaker aanvragen voor 100% halal catering. Dit betekent dat al het eten halal is. Dit kost niets extra's en is net zo smakelijk!
Lees meer >>>


 


Nieuwe klanten 
Naast een prachtige bruiloft en diverse thuisdiners hebben we de afgelopen weken ook voor organisaties in en rond Utrecht mogen cateren. Zo verzorgden we 100% halalcatering voor SOZA XPERT (businessunit van DPA), kregen de professionals van Rijkswaterstaat gezonde overwerkmaaltijden en aten de makelaars van Lauteslager hun vergaderlunch met smaak.
Lees meer over onze bedrijfscatering >>>

 
dagvers | gezond | betaalbaar
Je ontvangt deze e-mail omdat je klant bent bij CookCook! of omdat je in het netwerk van de beide koks zit. Wil je deze update niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan deze mail uitschrijven.