Copy
Nieuwsbrief CookCook! 
Bekijk in browser

NIEUWSBRIEF - mei 2016

 

Beste <<Voornaam>>, 

In deze nieuwsbrief leest u de laatste nieuwtjes van CookCook! Zo hebben we onlangs onze WorldWideWraps™ gelanceerd. En is er nu de mogelijkheid om online te bestellen in onze webwinkel.

Hartelijke groet,

Jeremy en GerjonWorldWideWraps™
Onder de productnaam WorldWideWraps™ bieden we een assortiment van acht verschillende wraps – vlees, vis, gevogelte, zeevruchten en vegetarisch – die geïnspireerd zijn op beroemde gerechten van over de hele wereld. Onze wraps zijn in niets te vergelijken met de bleke, in plastic folie gestoken rolletjes van het tankstation. Wij maken volwaardige maaltijden die we ‘verpakken’ in een wrap.


Wat dacht u van de Wrap Delhi, een vegetarische wrap met onder meer parelcouscous, een keur aan gegrilde en ingelegde groenten en een krachtige zoetzure druivensaus. Of, voor de stevige trek, de Wrap 66. E
en heerlijke wrap met onder meer pulled pork (tergend langzaam gegaard varken), coleslaw en BBQ saus. 

Wraps kun je eten zonder te knoeien

Lees meer over deze heerlijke wraps op onze website. U kunt de wraps ook direct bestellen in onze webshop.

N.B. De wraps zijn ook leverbaar als maaltijdsalade.


 


Een klant over CookCook!

Onderstaande reactie kwam spontaan binnen van een klant (en gebruiken we met haar toestemming):

" Dank voor de goede zorgen Jeremy. Ik kreeg veel lovende woorden over de maaltijden die je hebt geserveerd! "
Odette - Senior executive assistant EY
 


Unieke locatie!
CookCook! is gevestigd in Oud Zuilen, in de voormalige appelschuur van landgoed Zuylen. Bij ons pand hoort ook de mooste en meest inspirerende vergaderlocatie van Nederland: The Quilt. Uiteraard verzorgen wij graag al het eten en de drankjes.

Op zoek naar een inspirerende plek voor maximaal 40 mensen? Bel Jeremy voor de mogelijkheden (030 - 34 10 34 9).
Of boek direct online


 


Online bestellen
We hebben onze website uitgebreid met een webwinkel. Zakelijke klanten kunnen hun gerechten nu online bestellen. Betalen gaat altijd op factuur.

Er staat op dit moment een beperkt aanbod in de webshop. We gaan dit snel uitbreiden. Staat het gerecht van uw keuze er niet tussen, bel dan met chef Jeremy Buisman op 030 - 34 10 34 9


N.B. Heb je suggesties om het bestelproces te verbeteren, geef ze door!
 


Nieuwe klanten
De afgelopen maandag hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt. Dit is vooral te danken aan de overwerkmaaltijden en vergaderlunches die we aanbieden onder de leus 'Zat van patat'. De formule van 'dagverse, gezonde en betaalbare' bedrijfscatering blijkt aan te slaan. Zo hebben we onder meer Philips Healthcare, de Katholieke Scholenstichting Utrecht (KSU), Ernst & Young en Deloitte als klant mogen verwelkomen.

Ps: Werk je bij - of ken je - een organisatie waar het eten voor het personeel nog steeds ondermaats of zelfs ongezond is? Wijs de manager op de gezonde maaltijden van CookCook! 

 


Uitslag prijsvraag
Twee maanden geleden vroegen we onze lezers het beste alternatief te bedenken voor de campagneleus 'Zat van patat'. Er kwam een tiental leuke leuzen binnen. Tot nu toe hebben we helaas geen keuze kunnen maken. Maar als jouw inzending wordt gebruikt, hoor je het!
 


Instagram
Volg CookCook! op instagram. We posten regelmatig foto's van gerechten, probeersels, mooie ingrediënten en meer... Klik hier om ons te volgen. 
dagvers | gezond | betaalbaar
Je ontvangt deze e-mail omdat je klant bent bij CookCook! of omdat je in het netwerk van de beide koks zit. Wil je deze update niet meer ontvangen, dan kun je je onderaan deze mail uitschrijven. 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CookCook! Catering · Abstederdijk 188b · Utrecht, UTRECHT 3582BV · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp