Copy
Lrpy, Huhtikuun uutiskirje
Näkyykö viesti väärin? Avaa viesti selaimessasi.

Kevät on jo täällä!

Auringonpaiste ja kuiva sekä hiekoista lakaistu pyöräilyväylä. Maltatko olla pyöräilemättä?

Seuran toiminnan päällimmäiset kuulumiset on koottu tähän uutiskirjeeseen. Seuraa tarkasti tiedottamista nettisivuilla ja löydä myös jäsenien uusi keskusteluryhmä Facebookista.
Junnupyöräily alkaa!
Junnupyöräily alkaa keskiviikkona toukokuun 10. päivä ja jatkuu lokakuulle asti. Levitäthän tietoa toiminnasta tutuille nuorille. Lisätiedot seuran sivuilla.
Kevätleiri Tanhuvaarassa 21.-23.4.2017
Lrpy järjestää ensimmäistä kertaa maantiepyöräilyn lajileirin Tanhuvaaran urheiluopistolla. Leirille on ilmoittautunut mukaan reilu 15 osallistujaa. Vielä tänään maanantaina ehdit ilmoittautua mukaan!

Lisätiedot seuran sivuilta.
Pyöräilyviikkoa vietetään 6.-14.5.2017
Valtakunnallinen pyöräilyviikko liikuttaa myös Lappeenrannassa. Mm. pyöräretkiä ja aamukahvia työmatkalaisille on taas tarjolla. Lisää infoa sivulla Icyclelpr.fi.
Pyöräilyn ohjaamisen startti -koulutus 26.4
Lappeenrannan pyöräilijät ry järjestää yhdessä Suomen pyöräilynohjaajat ry:n kanssa startti-koulutuksen Kimpisen koululla 26.4. klo 9-15. Koulutus on suunnattu opettajille mutta siitä on hyötyä muillekin lasten pyöräilyä ohjaaville. Koulutus on seuran jäsenille maksuton.
Lue lisää seuran sivuilta.
 
Tule talkooavuksi Willimiesajoihin!
Willimiesajot tarjoaa taas tulevana kesänä huippuluokan kisameininkiä Lappeenrannassa. Tule mukaan tekemään tapahtumaa, laita nimi talkoolistaan tapahtuman sivulla.

http://willimiesajot.com/2017/
Viikkokisailua tulevana kesänä
Kaakon tempo-cup tarjoaa tulevana kesänä matalan kynnyksen kisailua kaikille maantiepyöräilijöille. Osakilpailuja ajetaan kaikissa Kaakkois-Suomen kaupungeissa. Ideana on tehdä kisoista rentoja ja helposti lähestyttäviä. Lappeenrannan osakilpailut ovat 1.6 Muukko ja 15.6 Konnunsuo.

 
Viikkolenkit aloitetaan toukokuun alussa.
Viikkolenkkien ohjelma tulevalle kesälle julkaistaan pian nettisivuilla. Ohjelma suunniteltiin lenkkien vetäjien tapaamisessa ja se sisältää perinteiset ma, ti ja to-lenkit. Samalla sovittiin vetäjien toimintatavat yhteislenkeillä jotka voi tsekata tämän linkin takaa.
Tämä viesti lähetettiin teknisten syiden takia poikkeuksellisesti osoitteesta info@willimiesajot.com.
Copyright © 2017 Lappeenrannan pyöräilijät ry, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp


Jos et halua saada näitä viestejä, poista itsesi listalta.
Voit muuttaa asetuksia tai poistaa itsesi jakelulistalta.