Copy
Lrpy, Elokuun uutiskirje
Näkyykö viesti väärin? Avaa viesti selaimessasi.

Arvoisa Lappeenrannan pyöräilijät ry:n jäsen!

Elokuun uutiskirje on tässä, ole hyvä.
Willimiesajot
Willimiesajot olivat menestys! Saimme paljon positiivista palautetta ja siitä kiitos kuuluu kaikille teille seuralaisille jotka olitte mukana tekemässä tapahtumaa. Kuvia Willimiesajoista löydät osoitteesta willimiesajot.com.
Jäsenten ja talkooväen saunailta
Tule mukaan syömään, juomaan, rentoutumaan ja tutustumaan seuran porukkaan Kotapirtille 27.9. Ajo-ohjeen löydät täältä. Kaikki seuran jäsenet sekä Willimiesajoissa ja Junnupyöräilyssä mukana ollut väki on tervetullutta!

Ilmoita osallistumisesta joko Nimenhuudossa tai osoitteeseen Kari.kymalainen@kastelli.fi.
Lenkkien aloitus syyskuussa tunnin aikaisemmin!
Syyskuun alusta maanantailenkeille lähdetään klo 17 ja torstaitempo alkaa klo 18!
Nettisivut ja kisaraportit
Seuran nettisivut uudistuvat ja uusi sivusto julkaistaan marraskuussa. Uusille nettisivuille ja myös facebookiin kaivataan jäseniltä raportteja kisoista ja tapahtumista. Kirjoita siis jatkossa lyhyt raportti ja liitä mukaan kuva jos osallistut pyöräilytapahtumaan (ja varsinkin jos ajat palkintopallille!). Tekstit ja kuvat voi lähettää johtokunnan jäsenille tai osoitteeseen lprpyorailijat@gmail.com.
VPCX Cyclocross kisat Mattilassa 7.10!
Cyclocrossailu tulee taas syksyn myötä. Viikkoharkat alkavat jossain vaiheessa (seuraa Nimenhuutoa) ja kisat ajetaan Mattilassa.
Junnupyöräily jatkuu
Junnupyöräilyn syyskausi alkoi 17.8. Ohjelman löydät seuran sivuilta . Ohjelmaan sisältyy myös 7.9 Lauritsalan Pump track radan avajaiset. Tule käymään avajaisissa kahvilla ja tutustumassa miten radalla ajetaan!
Talvikauden Spinning
Sisäpyöräilyä harrastetaan taas tulevalla talvikaudella. Paikka ja harjoitusajat säilyvät samana eli Lehmuksessa torstaisin ja sunnuntaisin. Tarkemmat tiedot ja harjoitusohjelmat julkaistaan syksyllä.
Basecamptriathlon
Haluatko kokeilla triathlonia? Imatra basecamp maastotriathlon tulevana viikonloppuna sopii myös aloittelijoille matalan kynnyksen tutustumistapahtumaksi. Mukana myös duathlon. Lisää tietoa nettisivuilta.
Tämä viesti lähetettiin teknisten syiden takia poikkeuksellisesti osoitteesta info@willimiesajot.com.
Copyright © 2016 Lappeenrannan pyöräilijät ry, All rights reserved.