Copy
Lrpy, Helmikuun uutiskirje
Näkyykö viesti väärin? Avaa viesti selaimessasi.

Helmikuuta!

...mukavaa sellaista. Pyöräteillä ja poluilla on hyvä talvipyöräilykeli, ulkoiluta siis pyörääsi hanakasti. Seuran johtokunta valmistautuu lenkkeilyn lomassa jo tulevaan kesäkauteen. Tässä uutisia ja tilannetietoja.
Uudet Seuravaatteet
Uusia vaatteita voi tilata vielä tämän viikon ajan, sovitusaika on jo päättynyt. Ilmoita tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen juuso.jaatinen@icloud.com. Mallit ja lisätiedot näet seuran sivuilta. Vaatteet saapuvat viikolla 8. Tilaa nyt, ja saat seuralta 40€ tuen vaatteiden hinnasta.
Vuosikokous 14.2. klo 17
Vuosikokous järjestetään Kastellin toimistolla osoitteessa Toikansuontie 3. Tervetuloa, asialistalla sääntömääräiset asiat.
Lrpy mukana lisäämässä koulumatkapyöräilyä
Lappeenrannan pyöräilijät toteutti Lappeenrannan kaupungin toimeksiannosta pyöräilyselvityksen syksyllä 2017 toimintansa aloittavalle Pontuksen koululle.
Lue lisää seuran sivuilta.
 
Kevätleiri Tanhuvaarassa 21.-23.4.2017
Varaa aika kalenteristasi nyt!
Lrpy järjestää maantiekauden avauksen pyöräilyleirin merkeissä. Ideana on pitää viikonlopun leiri missä pyöräillään, liikutaan, opitaan urheilun asiantuntijoilta, saunotaan ja vietetään hyvää aikaa yhdessä. Ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan ja siitä tehdään sopiva sekä aloitteleville että kokeneille harrastajile. Leirin hinta lukitaan pian. Hinta tulee joka tapauksessa olemaan erittäin kohtuullinen.

Lisätiedot seuran sivuilta.
Willimiesajojen ilmoittautuminen on avattu
Tulevan kesän tapahtuman tiedot ja ilmoittautuminen löytyy nyt nettisivuilta
http://willimiesajot.com/2017/
Haluatko pyöräilynohjaajaksi?
Pyöräilynohjaajakurssi järjestetään keväällä Jyväskylässä ja ilmoittautuminen kurssille on avattu. Lrpy maksaa kurssimaksun jäsenilleen jotka sitoutuvat toimimaan seuran lenkeillä vetäjinä tulevalla kaudella. Lähde mukaan, kurssi on erinomainen tapa syventää pyöräilyosaamista! Lisätietoa. Ilmoita kiinnostuksesta pian osoitteeseen mattipesu@gmail.com.
Tämä viesti lähetettiin teknisten syiden takia poikkeuksellisesti osoitteesta info@willimiesajot.com.
Copyright © 2017 Lappeenrannan pyöräilijät ry, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp


Jos et halua saada näitä viestejä, poista itsesi listalta.
Voit muuttaa asetuksia tai poistaa itsesi jakelulistalta.