Copy
Lrpy, Marraskuun uutiskirje
Näkyykö viesti väärin? Avaa viesti selaimessasi.

Arvoisa Lappeenrannan pyöräilijät ry:n jäsen!

Syksy on täällä ja sehän sopii meille. Tässä tuoreet kuulumiset seuran tapahtumista.
Pyöräilytalvi tuo Valoa & kahvia
Pyöräilytalvi on Lrpy:n ja Pyöräliiton yhteinen talvipyöräilykampanja joka järjestetään 7.-11. marraskuuta. Tarjoamme mm. maanantaina 7.11 ilmaisia ledivaloja ja kahvia kaikille aamun työmatkapyöräilijöille. Katso tarkemmat tiedot.
Luento: ravinto ja harjoittelu
Liikuntatieteen maisteri Timo Häkkinen pitää Lrpy:n jäsenille ilmaisen luennon aiheesta "Miten fiksu pyöräilijä harjoittelee ja mitä hän syö." maanantaina 14.11.2016 klo 17.00 Lönnrotin koululla.

Osallistu!
Talvikauden Spinning
Sisäpyöräilyharkat lehmuksessa alkoivat jo. Treenit pyörivät torstaisin (klo 16:50-17:50) ja sunnuntaisin (klo 11-13). Katso lisätiedot ja tule mukaan.
Kaamospuhallus!
Lrpy on tänä vuonna mukana nuorille järjestettävässä Kaamospuhalluksessa Lappeerannan urheilutalolla. Toiminta on osa seuran käynnissä olevaa Nuorisopyöräilyn kehittämishanketta. Apuasi tarvitaan pyöräilyradan rakentamiseen 11.11. klo 18-23! Ilmoittaudu Mattipesu@gmail.com.

Saman hankkeen osana Lrpy järjesti touko-lokakuun aikana Junnupyöräilytoimintaa joka keräsi noin 30 vakituista osallistujaa. Toiminta oli menestys ja sitä tullaan jatkamaan vuonna 2017.
Uudet seura-asut
Uusille ja entistä ehommille seuravaatteille valitaan valmistaja tämän vuoden puolella. Uudet vaatteet tilataan heti alkuvuodesta joten ensi kaudella pääsemme ajamaan uusilla vaatteilla.
Tämä viesti lähetettiin teknisten syiden takia poikkeuksellisesti osoitteesta info@willimiesajot.com.
Copyright © 2016 Lappeenrannan pyöräilijät ry, All rights reserved.