Copy
Preheader | View in your webbrowser
zeversolar

De omvormerfamilie van Zeversolar groeit verder
 
Een flexibel en, zoals alle omvormers van Zeversolar, betrouwbaar, betaalbaar en gemakkelijk apparaat dat bijzonder geschikt is voor gebruik in Nederland en België. De nieuwe Zeverlution 3000 met twee MPP-trackers vult de omvormerfamilie van Zeversolar aan met nog een compact apparaat dat over een nominaal vermogen beschikt van 3.000 Watt.
 
De Zeverlution 3000 is ontworpen om installateurs en exploitanten van zonne-energiesystemen een bijzonder flexibel systeemontwerp en -installatie te bieden. De twee MPP-trackers maken een optimale werking mogelijk, zelfs bij strings waarbij de zonnepanelen een verschillende hellingshoek en oriëntatie ten opzichte van de zon hebben. Dankzij de geïntegreerde ComBox is bewaking via WLAN of Ethernet mogelijk.
 
"Onze nieuwe omvormer heeft alle kenmerken die exploitanten nodig hebben voor zonne-energiesystemen op daken met beperkte ruimte”,  aldus Frank Versteeg, Sales Manager Benelux bij Zeversolar. De passieve koeling van de Zeverlution 3000 zorgt voor een bijzonder lage geluidsemissie van minder dan 25 dB(A) gemeten op een afstand van één meter. Dit betekent dat de omvormer ook in bewoonde ruimten kan worden gemonteerd.
 
De omvormer heeft een maximale uitgangsstroom van 15 ampère, beschikt over een IP65 standaardbehuizing met display, die geschikt is voor buitenmontage. Dankzij het lage gewicht van slechts 11 kg en de SUNCLIX-stekkers is hij bijzonder eenvoudig te installeren.
 
Zeversolar biedt naast de 5 jaar standaard fabrieksgarantie als optie een garantieperiode van 10 jaar, waarbij klanten toegang hebben tot de servicedienst via telefoon en garantie online kunnen claimen. Het Europese centrale magazijn in Duitsland maakt een snelle garantieafhandeling mogelijk door een vervangend apparaat binnen enkele werkdagen te versturen.

 

 

Meer Info

Privacy   Imprint   Contact   Zeverplan   Zevercloud
 

Europe Region

Zeversolar GmbH
Luxemburger Straße 59
50674 Köln

Sales
Phone: +49 221 80 05 15 50
Fax: +49 221 80 05 15 52
E-Mail: sales.eu@sma-solar.com

Services
Phone: +49 221 48 48 52 70
E-Mail: service.eu@sma-solar.com


Want to change how you receive these emails?

Unsubscribe from this list  »


Copyright © 2018 SMA New Energy Technology (Jiangsu) Co., Ltd.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SMA New Energy technology (Jiangsu) Co., Ltd. · Building 9 No.198 Xiangyang Road · Suzhou 215011, Suzhou 215011 · China

Email Marketing Powered by Mailchimp