Copy
VIO nieuws februari 2017
View this email in your browser
Deel
Tweet
Stuur door
Uitnodiging ALV

Wij hebben het genoegen u te mogen uitnodigen voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vergadering zal plaatsvinden op donderdag 16 maart 2017 in Perron 3 te Rosmalen (Hoff van Hollantlaan 1). U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur, de lunch staat dan klaar. De algemene ledenvergadering zal om 13.00 uur beginnen en om 14.30 eindigen.

Om deze middag nog aantrekkelijker te maken nodigen wij u aansluitend uit voor een bijeenkomst van de themagroep Proces(sen). Deze bijeenkomst staat in het teken van de relatie tussen Lean-concepten en het wegontwerpproces.

U dient zich uiterlijk 10 maart aan te melden voor deze ALV i.v.m. de logistiek en catering. Dit kan eenvoudig via de site. Na de bijeenkomst van de Themagroep Proces(sen) is er onder het genot van een drankje tijd om te netwerken. De volledige agenda en uitnodiging kunt u hier downloaden. Het verslag van vorig jaar is daarin opgenomen.
VIO Themagroep Proces stelt nieuwe ambitie: Oprichting Werkgroep Wegontwerpproces

Na de succesvolle introductie van de Kennisposter 'Raakvlak Wegen - Kunstwerken' initieert de Themagroep Proces een nieuw initiatief. Aangezien de kerncompetentie van de VIO-leden draait rond het ontwerpen van wegeninfrastructuur, lijkt het logisch om nu het eigenlijke wegontwerpproces onder de loep te nemen. Waar de eerste Kennisposter gericht was op één deelaspect, stellen we nu dus als ambitie om het gehele ontwerpproces, top-down, in kaart te brengen. Dit is een ambitieuze doelstelling, VIO waardig, die haalbaar is mits we de kennis, inzichten en ervaringen van de VIO leden op tafel krijgen.

Denk ook mee op donderdag 16 maart aanstaande en schrijf u in, we beginnen direct na de ALV.

lees meer op de website
Themagroep Kennis - Monitoring van de ROA2014

De VIO themagroep Kennis richt zich o.a. op de monitoring van (nieuwe) ontwerprichtlijnen en publicaties. Door de themagroep is een lijst opgesteld die enerzijds feedback geeft op nieuw verschenen richtlijnen en anderzijds zogenaamde ‘witte vlekken’ (hiaten) benoemd. In het kader daarvan zijn tijdens de vergadering op 8 februari 2017 enkele onderwerpen uit de ROA2014 besproken met de dossierhouders van Rijkswaterstaat.

lees meer op de website
Rapport Zelfrijdende auto’s en wegontwerp

Het rapport ‘Zelfrijdende auto’s: verkenning van implicaties op het ontwerp van wegen’ is opgeleverd en beschikbaar voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp en de inrichting van Nederlandse wegen. Kennisplatform CROW heeft de verkenning in samenwerking met Rijkswaterstaat door Royal HaskoningDHV en TNO laten uitvoeren.

lees meer op de website
VIOdag 2017 en VIO prijs 2017

Heeft u 20 april 2017 al genoteerd in de agenda? Wij zijn druk met de organisatie bezig. Hou de speciale website in de gaten voor het programma. U kunt zich daar ook abonneren op de nieuwsbrief voor de VIOdag. Dan hoort u het direct wanneer de agenda staat en de inschrijving opent

Ook dit jaar zal de VIO prijs weer uitgereikt gaan worden. De eerste inzending is reeds binnen, dus verzamel uw beste project van de afgelopen jaar, voordat de inschrijving sluit op 21 februari.
Aan- en afmelding nieuwsbrief

Vaak wordt deze nieuwsbrief binnen uw organisatie doorgestuurd of ontvangt u deze van iemand. Wij krijgen regelmatig een vraag of men kan worden toegevoegd aan de nieuwsbrief mailing. Gelukkig kunt u dat eenvoudig zelf doen. Op de site is helemaal onderaan een invulveld gemaakt waar u uw email adres kan invullen. Ook eerdere verschenen nieuwsbrieven staan op de site en kunt u nog raadplegen. Onder het nieuwsbrief archief

Uiteraard, wij hopen natuurlijk van niet, kunt u zich ook afmelden hiervoor. U treft onderaan deze mail een link waarmee dat kan.
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 Vereniging Infra Ontwerp
U ontvangt deze mail als lid van de VIO en lid van de VIO nieuwsbrief

Ons mailadres is:
secretariaat@vereniginginfraontwerp.nl 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vereniging Infra Ontwerp · Graafsebaan 67 · Rosmalen, NB 5248 JT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp