Copy
Open de Koepel voor University College Haarlem!
Bekijk dit bericht in je browser
Koepelcafé 17 januari: to be or not to be
Op dinsdag 17 januari a.s. heffen wij in de nieuwjaarseditie van het Koepelcafé graag het glas met je.
Je bent zeer welkom! Ook om meer te horen over de állerlaatste ontwikkelingen.

Datum: dinsdag 17 januari 2017
Tijdstip: van 17.00 tot 18.30 uur
Locatie: ABC Architectuurcentrum Haarlem, Groot Heiligland 47

We zorgen nogmaals voor de unieke kans om onze plannen in virtual reality te ervaren. Je staat daarmee letterlijk in de koepel, op een brug, of in één van de nieuwe binnenhoven.

To be or not to be
De haalbaarheidstudie volgend op de raadsmotie op 19 juli 2016 leidde tot het inzicht dat de plannen van stichting Panopticon financieel, ruimtelijk en juridisch haalbaar zijn. We hebben hiervoor veel werk verzet. Maar... met het afhaken van de Universiteit van Amsterdam eind oktober 2016 stonden en staan we voor een opgave om onder tijdsdruk een andere academische instelling uit te nodigen voor UC Haarlem. De gesprekken hebben voortgang, de vraag is echter of het tijdig voor elkaar komt. Het zou – letterlijk – eeuwig zonde zijn als door tijdsdruk deze kans voor Haarlem verloren gaat.
Panorama Open de Koepel
In het ABC Architectuurcentrum wordt het nieuwe panorama met de Koepel getoond. Studeren, muziek maken, ontspannen wonen, dwalen door de hoven, een drankje drinken in het magistrale decor van de Koepel. Haarlem opent de Koepel. Voor cultuur, leren, werken, ontmoeten, groeien, genieten.
Kijk ook op: www.opendekoepel.nl

Deze tentoonstelling is onderdeel van Grote Kansen voor Oost, waarin twee belangrijke ontwikkelingen in Haarlem-Oost centraal staan: de vernieuwing van de Koepelgevangenis en de verbetering rond de gebieden langs het spoor. Een expositie over de initiatieven van Stichting Panopticon en Atelier Oostwaarts.
Blijf ons volgen
Op Facebook en Twitter (@Opendekoepel) houden wij je op de hoogte. Bekijk ook de site en laat je (nog eens) meenemen door de ideeën van Open de Koepel.

Samenwerking met:
Hogeschool Inholland, HaarlemValley/Present Your Startup, De Bildung Academie, Teylers Museum, Frans Halsmuseum|De Hallen, Stichting Museum Enschedé, Conservatorium Haarlem, IndustrieKring Haarlem, Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen
 
Comité van Aanbeveling:
Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen: René van Rijckevorsel * Frans Hals MuseumIDe Hallen: Ann Demeester * IndustrieKring Haarlem: Eric Boonstra * Stedelijk Gymnasium Haarlem: Zoë Kwint * Haarlem Marketing: Esther Brasser * Wittenborg University Amsterdam: Gert Meijer
Open de Koepel. We doen het gewoon.
Met de stad. De buurt. Het onderwijs. Cultureel Haarlem. Het kan.
Copyright © 2017, Stichting Panopticon, Alle rechten voorbehouden.

Stuur email aan: info@opendekoepel.nl

Deze berichten anders ontvangen?
Pas hier je instellingen aan of schrijf je uit.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Panopticon · Staten Bolwerk · Haarlem, Nh 2011MK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp