Copy
Valentijnsactie | Gratis Elektrisch fietsen | Elektrische herenfietsen in de aanbieding!
Bekijk dit bericht in uw browser

€ 14 voor 2 op 14/02

Cupido is bij ons langs geweest en betoverde onze tandemprijzen.

In februari huurt u een tandem voor slechts 14 euro (ipv 25 euro) voor een volledige dag of 10 euro voor een halve dag.

Ideaal om je geliefde op een originele manier naar een verrassingslocatie te brengen. Geblinddoekt en per fiets! Reserveer online uw tandem en gebruik de promotiecode VALENTIJN  om te genieten van dit voordeeltarief. 

Leer elektrisch fietsen en ontdek onze nieuwste
e-bike modellen


Fietst u al elektrisch? Nee? Of fietst u wel al elektrisch, maar bent u nog wat onzeker?

Neem dan deel aan een kennismakings- sessie elektrisch fietsen en ontdek hét vervoersmiddel van het decennium. Tijdens deze sessie maken we u wegwijs in het uitgebreide gamma aan elektrische fietsen, maken we een fietstocht en krijgt u de kans om verschillende types met elkaar te vergelijken. U krijgt ook allerhande tips rond veiligheid en onderhoud van de batterij.

De sessies gaan door op elke eerste vrijdagnamiddag van de maand. Telkens van 13u30 tot 15u30. Inschrijven kan door het online inschrijvingsformulier in te vullen of door langs te komen in onze winkel!
 

Lou Verstraete wint elektrische fiets!Op 19 januari kwam Lou Verstraete zijn Nearly New Bike in ontvangst nemen. De fiets werd verloot tijdens de Bedrijven Contact Dagen begin december. De winnaar was dan ook dolgelukkig met dit elektrisch aangedreven kerstgeschenk.

Wil jij ook zonder bloed, zweet of tranen door de straten scheuren met een elektrische fiets van Mobiel (merk: Velo de Ville)? Met hun middenmotor van Bosch die zorgt voor veel stabiliteit, zijn deze tweedehands fietsen zeker de moeite waard. Momenteel hebben wij nog 17 elektrische herenfietsen in de aanbieding. En dit aan slechts € 1329,30 euro.

 
Copyright © 2016 Mobiel vzw, All rights reserved.