Copy
Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V. | Klik hier voor de online versie

Beste <<Voornaam>>

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen bijna energieneutraal zijn. Daarna schuiven we op naar nul-op-de-meter. De eerste NOM-projecten zijn er al, maar bij corporaties en gemeenten leven nog veel vragen.

Nieuwsbrief vol ervaringen

Hendriks Coppelmans heeft inmiddels al meerdere nul-op-de-meterprojecten opgeleverd. Opdrachtgevers en bewoners zijn enthousiast. In deze nieuwsbrief vertellen wij graag meer over hun en onze ervaringen.

Met vriendelijke groet,


René Beks, directeur ontwikkeling
Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV  

Getekend bij Stroomversnelling!

Op 10 mei hebben wij getekend bij de Stroomversnelling. Als innovatieve woonspecialist heeft ons bedrijf al volop ervaring met nul-op-de-meterprojecten (geen energielasten voor bewoners). Door de aansluiting bij Stroomversnelling kunnen we deze binnenkort ook aanbieden met NOM-keur, belangrijk voor corporaties in verband met de Energieprestatievergoeding. Directeur Rene Beks vertelt hierover: “We hebben ervaring opgebouwd bij zes projecten in onder andere Vlijmen, Gemert en Haaren. Deze projecten zijn inmiddels in aanbouw of opgeleverd. "
Lees meer over Stroomversnelling

Gegarandeerde energieprestatie bij nieuwbouw in Haaren

In opdracht van woningcorporatie Woonveste ontwikkelt en bouwen wij vijftien nul-op-de-meterwoningen in Haaren. “Cruciaal voor Woonveste is de EPV-wetgeving”, aldus Anita Pauwels, projectontwikkelaar bij Hendriks Coppelmans. “De huurder betaalt in de toekomst een energieprestatievergoeding, zodat de corporatie de energiemaatregelen wel kan doorberekenen aan de huurder, maar niet via de huur. Zo houdt de huurder zijn eventuele recht op huurtoeslag. Wij garanderen de energieprestatie”.
Lees meer over energieprestatiegarantie
Bewoners aan het woord: Charlotte en Sil

'Al vanaf dag één lever ik energie terug'

In de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen wonen Charlotte Scholing (36) en haar zoon Sil (12) sinds april in een sociale huurwoning van Woonveste. Hun woning aan de Loopkever heeft het PEPhuis-label; extreem energiezuinig, goed voor het milieu én de portemonnee. Zonnepanelen en slimme installaties wekken energie op en daarmee kunnen de bewoners volledig in de eigen warmte- en stroombehoefte voorzien. Met lagere woonlasten als resultaat.
Lees meer over de ervaring van Charlotte
Lees meer over: Praktijkmiddag voor relaties in Gemert

Leerzame praktijkmiddag in Gemert: Nul-op-de-meter? Gewoon doen!

Zo’n 40 vertegenwoordigers van Brabantse corporaties waren begin dit jaar te gast bij de Nul-op-de-meter-praktijkmiddag die wij organiseerden. De middag vond plaats in Gemert waar we voor Goed Wonen 30 nul-op-de-meterhuurwoningen bouwen. Ervaringen werden onderling gedeeld. Bekijk de video-impressie hier.
Lees meer over de praktijkmiddag
Lees over de ervaring van Goed Wonen
Lees meer over Nul-op-de-meter

Samen naar 
nul-op-de-meter

Weten of NOM voor uw project haalbaar is? Of gewoon eens aan tafel voor meer informatie? Dat doen we graag! Klik op onderstaande button of neem contact op met René Beks, directeur ontwikkeling: (0413) 26 48 33 / rene.beks@hendrikscoppelmans.nl.

Zet de volgende stap: vraag meer info aan of maak een afspraak
Website Hendriks Coppelmans
Facebook Hendriks Coppelmans
Twitter Hendriks Coppelmans
LinkedIn Hendriks Coppelmans
Deze nieuwsbrief is gestuurd aan het volgende e-mailadres:<<E-mailadres>>
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V. 

 Wilt u zich uitschrijven voor deze nieuwsbrief? Meld u zich dan hier af

www.hendrikscoppelmans.nl |  Uden (0413) 26 48 33 | Contact 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV · Loopkantstraat 11 · Uden, Nbr 5405 NB · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp