Copy
Jurgen en Gonnie Linssen
La Vecchia Scuola    B&B 
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Februari is volgens de oude benaming sprokkelmaand. Het is de maand  van carnaval, maar februari is ook de maand van Sint Valentijn. Bij La Vecchia Scuola is februari vooral de maand van de verbouwing. En de aannemer is direct begonnen. De dragende wand is verwijderd en de kamers La Cartella en La Lavagna hebben een nieuwe vorm gekregen. Snel beginnen we aan de grote schoonmaak en dan is de verbouwing klaar! Benieuwd hoe het geworden is? We hebben deze fotoreportage voor je gemaakt.  

Ook waren we in februari in het nieuws! We staan op de website van Bed and Breakfast Nederland en er is een artikel over ons geschreven in de 100e editie van de Smaak van Italië. We hebben veel reacties gekregen van mensen die het exemplaar hebben gekocht. Erg leuk om terug te zien. Heb je het exemplaar nog niet? Je kunt hier hier inkijken in het artikel 'Mooi in de Marken'. 

De luxe arrangementen voor aankomend jaar zijn erg geliefd. Voor wijnliefhebbers is er in de 2e week nog plek voor de wijnreis, maar de Italiaanse taalweek voor aankomend voorjaar zit helaas vol. Mocht je zelf ook denken aan een Italiaanse cursus, kijk dan eens naar deze Italiaanse taalweek. Zo krijg je een idee hoe het in zijn werk zou kunnen gaan. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem contact op, want we organiseren nog meer cursussen Italiaans in Italië. 

Ook deze maand hebben we weer leuke Italië inspiratie voor je:  

  • De verbouwing is klaar! Bekijk hier het resultaat. 
  • In het nieuws: Stel uit Eindhoven wint goud!
  • Zwemmen in de mooiste meren van Le Marche Italië
  • Vliegvakantie of met de auto naar De Marken?
PS: De nieuwe datum voor het vriendinnen arrangement dit najaar is bekend (voorjaar zit vol). We brengen jullie hier als eerste op de hoogte. Het weekend zal plaatsvinden van 9 tot 12 oktober. Past prima bij de vlucht op Ancona. Er zijn al 7 definitieve aanmeldingen, dus dames wees er op tijd bij en check het programma. Mocht je met een aantal dames een ander weekend in gedachten hebben, laat het ons even weten. 

Veel leesplezier gewenst!
De verbouwing is klaar! Bekijk hier het resultaat. 

Zou jij het aandurven? Je droom laten uitkomen en er niet voor terugdeinzen om een oud pand te gaan verbouwen? Een verbouwing van een huis in Italië is iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Want iedereen kan zich wel voorstellen dat er diverse culturele verschillen zijn, andere werkwijzen en regelvoorschriften en niet te vergeten de taalbarrière als je je de taal niet machtig bent. Voor de plaatselijke regelgeving en bouwkwaliteit maken wij daarom gebruik van een geometra. En voor het doorbreken van de draagconstructie hebben we een aannemer in de hand genomen.En ook dan kom je voor verrassingen te staan. Neem maar eens een kijkje in de fotorapportage van de verbouwing

In het nieuws: stel uit Eindhoven wint goud!
Bed and Breakfast La Vecchia Scuola is de beste accommodatie van de regio Le Marche (de Marken) in Italië. De accommodatie stond vorig jaar ook al in de 'top 10 allerbeste B&B’s Italië' - aldus de gerenommeerde website van Bed and Breakfast Nederland. Lees het hele artikel hier
 

Zwemmen in de mooiste meren van Le Marche Italië

Ben je op zoek naar natuurlijke zwembaden? De Italiaanse meren waar je tijdens een warme zomerdag een verfrissende duik kunt nemen? We hebben er een aantal voor je gevonden. Heerlijk een dagje relaxen in alle rust op een deken met een verkoelend drankje. Of maak er een leuke onvergetelijke vakantiedag van en ga op merentoer. Een tocht waarin je de meren (1) Lago di Cingoli (2) Lago di Borgiano (met leuke lunch plek) en (3) Lago di Fiastra combineert. Check hier de mooiste meren in Le Marche. Buon viaggio!

Vliegvakantie of met de auto naar De Marken?

Beiden is mogelijk. De afstand Nederland (Utrecht) naar Le Marche is ca. 1600 km en duurt ca. 15 uur. Wanneer je een tussenstop maakt, is het beter om dit in Duitsland of Italië te doen. Overnachten in Zwitserland is relatief duur. Eventueel weten wij nog een goed overnachtingsadres voor een tussenstop in de buurt van Milaan.

La Vecchia Scuola is óók gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig. Download via deze link het nieuwe en uitgebreide vliegschema 2020. Ryanair vliegt rechtstreeks vanaf Düsseldorf Weeze (net over de grens bij Nijmegen) en Brussel Charleroi naar zowel Ancona als Pescara. Vanaf Ancona is het 40 min. rijden en vanaf Pescara 2 uur naar de accommodatie.

Vanuit Nederland kun je vliegen vanaf Amsterdam en Eindhoven naar zowel Rome als Bologna. Deze luchthavens zijn op 2 tot 3 uur rijden van de Bed and Breakfast vandaan. Beschikbare vluchten komen van Transavia en KLM, maar ook budget airlines Easyjet en Vueling bieden vluchten aan. Lufthansa heeft meerdere dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam naar Ancona met een overstap in München. Nieuw in 2020 is de vlucht Rotterdam/Den Haag op Perugia met Transavia. Kijk op deze link voor het nieuwe en uitgebreide vliegschema 2020.

Deel deze Italië inspiratie ook met je vrienden
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
Welkom aan de nieuwe lezers van onze inspiratie mail. Leuk dat je er bent! Neem ook eens een kijkje op onze website. Vragen en opmerkingen horen we graag. 
Steeds meer liefhebbers van onze accommodatie weten ons ook te vinden op FacebookInstagram, LinkedIN en Youtube.
Bezoek onze website 
www.lemarchebedandbreakfast.com 
Copyright © 2020 La Vecchia Scuola, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp