Copy

Het vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost is opgericht door internisten van het Ziekenhuis Rijnstate/Velp met veel ervaring in het voorkomen en behandelen van reizigerziekten. Zij bieden reizigers d.m.v. vaccinatie en advies een optimale voorbereiding en nazorg.

View this email in your browser

Travel Clinic Oost komt met nieuwsbrief

U leest nu onze eerste nieuwsbrief in een nieuw jasje. Waarschijnlijk heeft u zich nog niet aangemeld. Toch menen wij dat u als reiziger wel prijs stelt op onze informatie. Een verantwoorde vaccinatie is immers van groot belang. Onze medewerkers zijn als geen ander op de hoogte van wat er in de wereld speelt. Wilt u desondanks de nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kunt u zich onder aan deze nieuwsbrief uitschrijven.

Nieuwe locatie

Vanaf april gaan we van start met onze spreekuren op onze nieuwe centrum-locatie in Gezondheidscentrum Musis (Velperbuitensingel 15A).
Op deze centraal gelegen locatie, direct tegenover Musis Sacrum en naast de Albert Heijn houden we wel spreekuur op de maandag en donderdag. Hierdoor zijn we in het bijzonder voor inwoners van Arnhem gebonden aan het openbaar vervoer, fiets en te voet erg makkelijk bereikbaar.  Ook voor inwoners van Arnhem-Zuid is deze locatie een geschikt alternatief voor onze voormalige locatie in Poli Zuid. Er is een busverbinding zonder overstap, halte Velperplein is op 2 minuten lopen van de spreekuurlocatie.

Uitbraken van Chikungunya

Momenteel zijn er vele uitbraken van Chikungunya in Noord-, Midden-, Zuid-Amerika en de Carribean. Ook op de Nederlandse Antillen zijn gevallen gemeld. Hoewel het virus momenteel in hoge mate actief is op de Amerikaanse continenten komt het ook in Azie, het Midden Oosten en Noordelijk Afrika voor. Chikungunya wordt overgebracht door muggen die met name overdag actief zijn. na de incubatietijd (2-12 dagen) ontstaan griepachigeverschijnselen met huiduitslag en ernstige gewrichtsklachten.Er bestaat geen vaccin en effectieve behandeling tegen Chikungunya; efficiënte muggenwering is van groot belang. Lees meer
Arnhem/Velp
Ziekenhuis Rijnstate Velp (2e verdieping)
President Kennedylaan 100
6883 AZ Velp
Arnhem Centrum
Musis Gezondheidscentrum
Velperbuitensingel 15
6828 CV Arnhem

T: 088 0055 944

Facebook
Website
LinkedIn
Email
Copyright © 2015 Travel Clinic Oost, All rights reserved.


Wilt u uw profiel aanpassen of zich afmelden voor de nieuwsbrief?
profiel aanpassen of afmelden mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Forward
Share