Copy
Het Changespirators festival: want soms mag je gewoon een moment voor samen en verbinding creëren!
Namaste lieve <<Voornaam>>,weet je nog dat fijne moment dat je elkaar weer ziet! Vrienden en vriendinnen met wie je intense gesprekken hebt gevoerd, die jou soms beter kennen dan jij jezelf? Gelijkgestemden waar je met één woord al genoeg hebt om te weten waar het in het leven over gaat? Soms mag je gewoon deze momenten creëren! Daarom nodigen wij jou, je dierbaren, vrienden en kennissen heel graag uit op het alweer derde Changespirators Festival op 15 September.
Zoals jullie misschien al wel een beetje van ons gewend zijn, zullen we ook deze keer een mooie mix aanbieden van inspiratie sessies van Frans, meditatieve wandelingen, een Changespirators terras en  workshops als het V- steamen en het Changespirerend kaartspel.
Ook zijn we enorm trots dat we een echte primeur in Nederland kunnen aankondigen, een product dat volledig gebaseerd is op de kern van het Changespirators gedachtegoed en speciaal voor ons is gemaakt: Het Changespirators actieve meditatie moksha kussen.
15 September zullen wij het voor het eerst in Nederland op de markt brengen, zodat we IEDEREEN kunnen uitnodigen om actief een connectie te maken met het leven.
Meer over het festival zal je verder kunnen lezen in deze nieuwsbrief. Wij kijken er enorm naar uit jullie en jullie dierbaren allemaal te zien ! En speciaal voor jullie: als je je vooraf opgeeft via info@changespirators.com krijg je van ons het eerste kopje koffie.
Het leven gaat om Verbinden met Jezelf, elkaar en de natuur!

Het lijkt evident maar als je om je heen kijkt dan zijn we er soms ver van verwijderd. De bronnen van de aarde souperen we met zijn allen wel heel snel op, verslaafd als we zijn aan het prestatie model van deze tijd om onze emoties maar niet te hoeven voelen. Dit klinkt heel somber en dat is het ook. Gelukkig zijn er initiatieven en ontwikkelingen die ons allen hoop geven, Ethiopië dat claimt 300 miljoen bomen in 1 dag geplant te hebben https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/agri-food/32109/record-ethiopie-bomen); het schoonmaken van de zee, door circulaire economie op de bestuursagenda om er enkele te noemen. Ter inspiratie willen we je graag het verhaal van twee mensen in Amerika laten zien die hun hele leven hebben omgeturnd in het op een andere manier farmen. Dit filmpje willen we graag met je delen omdat het zo duidelijk weergeeft dat het om verbinding gaat en dat je alles kan bereiken als je samen in de flow zit. Wil je ook samen in de flow zijn? Doe mee met Changespirators, kom op onze ont-moetings middagen, doe mee met ons Changespirerend kaartspel of voel wie Jij bent in een van onze trajecten.

Als eerste en enige in Nederland:
Het Changespirators Actieve Meditatie Moksha Kussen
Iedereen die deze nieuwsbrief  leest weet dat het bij Changespirators gaat om weer contact maken met Jezelf, met wie Jij bent onder al die patronen en verkrampingen. Oftewel, dat je je verkrampingen los mag laten. Een van de manieren dit te oefenen, is door onze vorm van meditatie te doen. Wat misschien niet iedereen zich realiseert, is dat onze meditatie een actieve meditatie is en daarmee 100% anders dan bijvoorbeeld de Oosterse. Deze vormen van meer naar binnen gerichte meditatie zijn er om ons een beetje te ontspannen in ons hectische leven. Het lastige van deze meditatie is dat niet lang nadat je je ogen open doet je weer vol in de hectiek van alle dag zit en al het moeten nog harder op je neer lijkt te komen.
De actieve meditatie die wij voorstaan heeft een ander fundament en gaat een stap verder, zonder de goede werking van meditatie teniet te doen, in tegendeel. Met onze actieve meditatie maak je weer contact met de levenskracht. We gebruiken nog wel het woord ‘meditatie’ maar het is nu een basishouding in ons leven!  We ademen de verkramping uit en de levenskracht in, we  voelen, ontspannen, ademen met onze aandacht in het nu. Dit leidt tot een gevoel van bevrijding of ‘Moksha’ dat je altijd kan doen, al dan niet op het kussen. Daar we echter wel wat hulp kunnen gebruiken met bijvoorbeeld het je niet laten afleiden door je gedachten, is er het Actieve Meditatie Moksha kussen.
Het speciale kussen heeft een compartiment waarin je Moksha kan branden. Moksha wordt heel veel gebruikt in de Oosterse Geneeskunde en geeft een infra rode warmte af die  bekend is om zijn versterking van de ‘Chi’ of levensenergie. Dus je mediteert op de levensenergie terwijl deze versterkt wordt! We geven er voor iedereen ook nog eens een vrije meditatie, 9 staafjes Moksha en een duidelijke handleiding bij. Voor iedereen die het wil leren of juist wil samen mediteren, zullen er ook begeleide meditaties in groepen aangeboden worden op verschillende plaatsen in het land! De Changespirators Actieve Moksha Meditatie is er vanaf 15 september voor iedereen.
Het Changespirerend kaartspel voor kinderen: Harten Krijger
Met gepaste trots willen we iedereen die er op het festival is laten kennis maken met een uniek kinder kaartspel dat volledig gebaseerd is op het Changespirators gedachtegoed. Dit spel is een co-productie van Aura (dochter van Frans) en Changespirators en we zijn er dan ook super blij mee het jullie te kunnen laten spelen. De spelregels zijn heel eenvoudig, na het gooien van een dobbelsteen trekt iemand of een Do kaart (doen) of een Q kaart (vraag) en leest dan wat er verwacht wordt. Alle opdrachten staan in het teken van het Harten Krijger schap: ben je ontspannend, ademend, in je gevoel en in verbinding en handel je vanuit die positie of niet. Soms mag je de opdracht in je eentje doen en soms met de hele groep. Elk kaartje is onderdeel van de Harten Ridder puzzel en zodra die klaar is zijn we allemaal Harten Ridders. Dus iedereen wint door samen te spelen, net zoals in het echte leven 😉
Het Changespirators Festival

Om meer mensen kennis te laten maken van de prachtige natuur van Renkum en omgeving hebben we dit jaar de locatie van het Changespirators Festival in de lunchroom de Beken. Extra speciaal is de Tipi die voor de gelegenheid speciaal is opgezet! De Tipi is bij uitstek geschikt om samen te komen, te reflecteren en de belangrijke dingen van het leven te bespreken. Net als de indianen al eeuwen geleden deden. We hebben daarom de actieve inspiratie sessies in de Tipi gepland. Voor de meer omarmende activiteiten zullen we gebruik maken van de Kas die aan de prachtige moestuin staat, een uitstekende plek om los te laten en op te bloeien. Het overdekte terras aan de zijkant zal geheel Changespirerend zijn met activiteiten voor jong en oud en uiteraard veel plek voor een goed gesprek. De omgeving zal benut worden voor de begeleide meditatieve wandeling en er kan een bloten voeten pad gelopen worden. Levens verhalen kunnen naast het kopje koffie ook aan de vuurschaal gedeeld worden. Kortom voor iedereen ruimte en tijd om te ontspannen en te ont-moeten. 
NB: het programma komt in zijn geheel op onze website te staan dus hou die pagina in de gaten https://www.changespirators.com/evenementen/save-the-date-changespirators-festival-15-september-2019
NB2: meld je aan om verzekerd te zijn van een plaatsje !info@changepirators.com 

 

Female Touch het antwoord op de vraag om meer feminiene kwaliteiten in deze masculiene wereld!
De vrouwen van de Female Touch groep van het afgelopen jaar voelen ze zich zo met elkaar verbonden dat ze niet willen stoppen met het proces. Ze zijn er nog lang niet klaar mee en dat is ook zo!! Bij de mooie feestelijke afsluiting afgelopen juni bleek de verbinding nog sterker, we gaan met elkaar verder de diepte in....
 
Uiteraard start er ook weer een nieuwe Female Touch groep waarbij we hopen dat ook deze dames hetzelfde gaan ervaren. De kern draait om alle energie, masculien en feminien, in ieder persoon in zijn eigen dynamisch evenwicht te laten zijn. Daarvoor is het natuurlijk de bedoeling dat elk deel zichtbaar is en toegepast kan worden. Vrouwen worden vrouw bij vrouwen, dat voel je aan de energie als we bij elkaar zijn, daarom Female Touch.
Agenda
Zet in je agenda !

 

First Touch - Speel het Changespirators kaartspel 
3 september Wijchen 19.30 - 22.00
Check de website om je op te geven ! 


Zaterdag middag kennismaken met Changespirators
7 september 1500 -  1700 Lezing Frans in Bad Nieuwenschans


Zondag 15 September: Changespirators Festival
https://debeken.com/lunchroom-de-beken        Nieuwe Keijenbergseweg 174. Van 11.00- 17.00 doorlopend programma! Opgeven kan via info@changespirators.com 

Inschrijving staat open voor nieuwe Female Touch groep  
Mis de speciale verjaardagsaanbieding niet ! Voorlopige data: 22 september;  retraite 12 & 13 oktober, 12 januari, 26 januari, 9 februari eind afsluiting.
mail naar info@changspirators.com 

Bali retraite najaar
Groep 1 > 8 november  (Ubud) t/m 19 november (vertrek) nog plek voor 1 vrouwelijke deelneemster
Groep 2 >22 november (Ubud) t/m 3 december (vertrek)
nog plek voor 1 koppel Meer informatie? info@changespirators.com 

Vernieuwend Twitter
Changspirators facebook
Changespirators website
Copyright © 2019, Changespirators All rights reserved.


Wil je je mailingsvoorkeuren veranderen?
Je kunt je voorkeuren updaten of afmelden van het mailbestand

Email Marketing Powered by Mailchimp