Copy

La Maria Moss estarà a Catalunya des del 23 de desembre fins al 5 de gener per promocionar el single.Si us plau, poseu-vos en contacte si esteu interessats a parlar amb ella personalment. Mencioneu si us interessa una altra data.

Contacte: puretalentsagency@gmail.com
Més informació www.mariamossofficial.com

View this email in your browser

'GOLD' EL NOU SENZILL DE LA MARIA MOSS
JA ESTÀ DISPONIBLE

Escolta'l a la teva plataforma preferida

https://ffm.to/goldmariamoss

 

El productor amb un disc de platí Jamie Sellers ha coproduit la cançó amb la Maria Moss. Peter Maher (Katy Perry, U2, The Rolling Stones, Kelly Clarkson) ha sigut l’encarregat de masteritzar-la.

La Maria Moss va escriure aquesta cançó mentre lluitava contra la depressió i l'ansietat. Va haver un moment en què se sentia sola i no li agradava la seva realitat a Londres. Es va traslladar durant unes setmanes a la seva ciutat natal (Tarragona) on va agafar forces i va escriure aquesta cançó inspirada en la seva història i destinada a donar energia positiva i força per superar obstacles.

"Volia ser transparent i honesta, obrint-me sobre els problemes de salut mental amb els quals he lluitat i així difondre consciència i ajudar els altres a lluitar amb les seves lluites. En el món en què vivim, on sembla que hi ha una competició a les xarxes socials a veure qui és més feliç, és important ser honest amb un mateix. No passa res si un admet que no està bé i cerca ajuda".

El nou himne encomanadís estarà disponible a totes les plataformes digitals el 29 de novembre seguit del vídeo musical dirigit per Shockwave Pictures.

Els aficionats podran pre-comandar a Spotify, comprar i reproduir la cançó a totes les plataformes digitals: https://ffm.to/mariamossgold

BIOGRAFIA

Maria Moss és una cantant, compositora i ballarina que mescla el pop amb l'R&B i el soul a més d'influències llatines i hispàniques. Impregna les seves cançons i concerts amb la seva personalitat característica i la seva crida a la felicitat, la valentia, l'amor i l'alegria.

El seu nou senzill 'Gold' serà el primer senzill d'una sèrie de cançons co-produïdes per Jamie Sellers (compositora i productora discogràfica venedora de platí) i masteritzades pel Pete Maher (Katy Perry, The Rolling Stones, Kelly Clarkson, U2).

Actualment, treballa per portar la seva carrera al següent nivell. També treballa amb l'artista mundialment conseguida Cher. La Maria Moss escriu cançons per a altres artistes i productors, tradueix cançons al castellà i dirigeix altres artistes com a 'coach' ajudant-los durant el procés de gravació. Combina la seva agenda atapeïda amb tallers de música a les unitats de pediatria i d'alta dependència del Chelsea and Westminster Hospital i St. Mary's Hospital gràcies a l'RS Foundation.

Moss ha cantat des dels tres anys. Als 14 anys, va guanyar el premi ‘La Clau Anglesa’ cantant When You Believe de Mariah Carey i Whitney Houston a Cantamania (Salou, TV3).

Des del 2015, Moss ha estat escrivint cançons, donant concerts i desenvolupant el seu so atraient l'interès de la indústria musical (X-Factor, Universal Music Group, AEG Presents, OML, etc.). Ha actuat a Espanya, Regne Unit i Estats Units (LA, Chicago i Nova York) i ha estat convidada a tocar en sales de concert mítiques com el Ronnie Scotts Jazz Club, el llegendari O2 Shepherds Bush Empire i Cargo.

Ha tingut cobertura mediàtica a Espanya, Regne Unit, els Estats Units i Mèxic. Ràdios nacionals del Regne Unit i d'Europa han parlat d'ella. BBC, BBC Introducing i La Cadena SER són alguns exemples.

La darrera cançó de Maria Moss 'Viva La Vida', una col·laboració amb el productor i artista italià Marco Dalla Villa té més de 85 mil reproduccions a l'Spotify.

La cantant amb dos carreres universitàries va ser finalista al Primo Maggio Festival 2018 i va treballar amb la cineasta britànica Marine Hugonnier, cantant per al seu nou documental 'La Vijanera', que es projectarà en diversos festivals i museus internacionals com el Guggenheim. La seva música ha estat afegida a playlists editorals d'Spotify i escoltada durant partits oficials de bàsquet d'Espanya (Federació Catalana del Basket).


GOLD: https://ffm.to/mariamossgold
https://www.mariamossofficial.com
Facebook: https://www.facebook.com/mariamossofficial
Instagram: https://www.instagram.com/mariamossofficial
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCl2rmbZ2MNA8tCl8JcH_7Zg
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6KZs2lJQM6k6r3JdDFohTH
Soundcloud: https://soundcloud.com/mariamossofficial
Twitter: https://twitter.com/mariamossoffici

 

Twitter
Facebook
Website
Email
Instagram
YouTube
Spotify

For more information contact:

puretalentsagency@gmail.com

Copyright © 2019 All rights reserved.