Copy
View this email in your browser

Desembre 2019

Benvolguda AMPA,

 
Aquest curs hem engegat amb projectes nous amb l'objectiu, com sempre, de reforçar el nostre sistema educatiu amb la complicitat dels diferents agents de la comunitat educativa. En aquest butlletí us posem al dia de les activitats destacades d'aquest primer trimestre. A banda continuem com sempre treballant per donar suport i assessorament a les nostres AMPA/AFA. 

Gràcies per la vostra tasca!

FAPAES va participar a la taula de debat “Model d'orientació". Com es pot potenciar el talent de la formació professional? en el marc del I Congrés de la Formació Professional de Catalunya organitzat per la PIMEC

FAPAES inicia el projecte AFEX Aprenem, Famílies en Xarxa a 5 Instituts amb la col·laboració de Casa Àsia i el suport de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.
Aquest curs en trobareu als Instituts: Baetulo de Badalona, Rubió i Ors de l'Hospitalet del Llobregat, Ribot i Serra de Sabadell, Terra Roja de Santa Coloma de Gramanet i Nicolau Copèrnic de Terrassa

 

Aquest curs FAPAES participa al programa Talent Creatiu i Empresa amb l’Escola d’Art d’Amposta (ESARDI), amb l'objectiu de donar a conèixer els estudis de règim especial a través de la creativitat i coneixement dels propis estudiants.

El passat 16 de novembre va tenir lloc la XXVII Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya "El temps a l'educació", l'acte va comptar amb la participació del representant de FAPAES al Consell. 
Guia Procediments AMPA
Formació per AMPA i famílies
Enquesta: Tutories i comunicació amb famílies
Si, heu sentit bé, a través del conveni de col·laboració amb CAIXA GUISSONA,  podeu tenir un 0 en despeses bancàries i amb unes condicions molt avantatjoses per a la gestió de l'AMPA.
Si voleu ampliar la informació o saber com gestionar l'alta del compte poseu-vos en contacte amb nosaltres i ho coordinem.
https://twitter.com/FAPAESCATALUNYA
www.fapaes.cat
Email
Copyright © 2019 Education, All rights reserved.
Your are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Education
Pere Verges, 1, 8.14
Barcelona, 08020
Spain

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.