Copy
Update over de gesprekken met de beide scholen én twee bijzondere activiteiten!
Bekijk deze mail in uw browser
Verkennende gesprekken nieuwbouw   
 
Zoals december vorig jaar gemeld zijn de schoolbesturen van de Ladder en de Meent gestart met het opstellen van een ambitieplan voor een gezamenlijke nieuwbouw. In dit ambitieplan hebben beide scholen de intentie uitgesproken de nieuwbouw van de twee scholen onder hetzelfde dak uit te voeren. Het grote voordeel van een gezamenlijke huisvesting is dat ruimtes, zoals een speellokaal, door beide scholen gebruikt kunnen worden. Dit levert ruimtevoordeel op. Uitgangspunt bij deze samenwerking is dat beide scholen hun eigen identiteit behouden.

Tijdens het opstellen van het ambitieplan hebben de schoolbesturen van de Ladder en de Meent eerste verkennende gesprekken gehad met het toenmalige stichtingsbestuur van De Twee Marken. Met als doel te verkennen of de dorpshuisfuncties van De Twee Marken onder hetzelfde dak als de nieuwbouw van beide scholen kan plaatsvinden. Januari jl. is een nieuw bestuur van De Twee Marken aangetreden en zijn de verkennende gesprekken over de nieuwbouw hervat.

Het nieuwe bestuur van De Twee Marken heeft de ambitie uitgesproken de sociale dorpsfuncties van het cultuurhuis te willen behouden en waar mogelijk uit te breiden. En  een gezamenlijk huisvesting met de Ladder en de Meent te ambiëren. Momenteel wordt daarom door de drie organisaties intensief overlegd gevoerd of de ambities van de schoolbesturen en De Twee Marken daadwerkelijk onder één dak te brengen zijn. 
Eind april zal duidelijk worden of en in welke vorm een samenwerking tot stand kan komen. We houden u uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Dorpshuis De Twee Marken in Maarn doet mee aan het grootste vrijwilligersevenement in Nederland: NL Doet!. Er staat een opknapbeurt voor de buitenkant van Dorpshuis De Twee Marken op de agenda. Wij willen de zichtbaarheid vergroten en het aanblik van De Twee Marken verbeteren!
Doe gezellig met ons mee! We maken er natuurlijk met z’n allen niet alleen een nuttige, maar ook een hele leuke dag van! 

Ben je handig met snoeischaar, verfkwast, hogedrukreiniger of kom je gastheer of gastvrouw spelen en wil je broodjes smeren en koffie schenken: wees welkom!
Meld je hier aan!
Op 19 maart 2016 wordt het eerste Heuvelrug Concert georganiseerd. Een muzikaal evenement voor jong en oud, in samenwerking met het Amersfoort Jeugd Orkest (AJO).

Het AJO is het beste jeugdorkest van Nederland en biedt al 50 jaar de gelegenheid aan jonge getalenteerde musici om in een groot symfonieorkest te spelen.

Het Heuvelrug Concert wordt georganiseerd door de Lions Club Maarn-Maarsbergen. Dankzij de steun van sponsoren en donateurs, kunnen zij dit fantastische concert neerzetten. 

Meer informatie? Klik hier!
Copyright © 2016 Dorpshuis De Twee Marken, All rights reserved.


Wilt u uw mailvoorkeuren wijzigen?
Hier kunt u uw mailadres-voorkeur wijzigen of uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp