Copy
Nya insikter om spekulationsköp

Spekulationsköpare – ingen homogen grupp

Juni Strategi har gjort en studie kring spekulationsköp av nyproducerade bostäder på Stockholmsmarknaden. Här bjuder vi på några insikter;

  • Mörkertalet är stort men statistiken för 2015 visar på minst 500 köp.
  • Dessa återfinns i specifika geografiska områden och projekt, snarare än hos specifika byggherrar.
  • Köparna har kategoriserats i 4 olika grupper. Information om hur de olika grupperna själva ser på ”risk” samt vilken risk de olika grupperna innebär för en byggherre framkommer också i studien. 

Markant ökning av nya aktörer

Många nya, både svenska och internationella aktörer, har gjort entré på nyproduktionsmarknaden med helt nya erbjudanden och koncept. Vi erbjuder nu föreläsningar om vad som är aktuellt på just din regionala marknad.

Kontakt för mer information – klicka här!

Arbetsmetod för högre kundnöjdhet

Att mäta och ha en hög målsättning kring kundnöjdhet (NKI) är idag en självklarhet i branschen. Trots det saknas många gånger strategier och aktivitetsplaner för att nå målen. På rekommendation av Prognoscentret erbjuder Juni Strategi nu workshops och kundvårdsprogram för att säkra nöjda köpare!

Kundernas nya krav på framtidens boende

SABO har tagit initiativ till utvecklingsarbete kring hur vi lever i framtiden. I arbetet bidrar Juni, genom Mona Kjellberg, med insikter om trender, behov och önskemål för framtidens målgrupper.

Juni Strategi expanderar!

Vill du arbeta med bostads- och stadsutveckling? Vi söker nu nya engagerade medarbetare!
För mer info, kontakta Mona Kjellberg

Junior analytiker

Du har stort intresse av branschen! Du ska tycka om att arbeta med människor och  siffror samt ha en mycket god analytisk förmåga.

Senior konsult

Du har god insikt och kännedom om branschen! Du ska tycka om att leda medarbetare och ha stor erfarenhet av kvalitativa analysmetoder.

Copyright © 2016 Junistrategi och Analys AB, All rights reserved.

Nya insikter -  ett digitalt nyhetsbrev - utkommer 4 gånger per år till dig som arbetar med bostäder, handel eller stadsutveckling.  Vill du få brevet till en annan adress, eller avanmäla, använd länkarna nedan

www.junistrategi.se

Uppdatera din mailadress här / Klicka här om du inte vill ha fler brev